BROBY

Broby Live och Klubb Katedral - Loney Dear

Välkommen till Broby live -en mötesplats - många rum. I skärningspunkten kultur-samhälle-kyrka.

Datum

29 februari 2020

Dag

Lördag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Pris

100 kr

Broby live-Brobys nya musikscen. Förhoppningen är att Broby live i framtiden ska kunna erbjuda flera olika forum - föreläsningar, workshops mm. Redan nu släpper vi dock lös KLUBB KATEDRAL.

Program: Efter ett mycket lyckat klubb katedral beta i januari släpper vi nu lös klubb katedral med dunder och brak, och det är med inte så lite stolthet vi nu kan presentera LONEY DEAR. Loney dear är en välkänd artist på den svenska popscenen, och det senaste albumet från år 2017 var nominerat till grammis i kategorin bästa alternativa pop. De mustiga ljudmattorna och de många detaljerna i musiken han skapar borgar för en fantastisk konsert-upplevelse under valven i kyrkan.

Portarna öppnar 18, biljett köper man (kontant eller swish) i dörren. Inget förköp. Priset är 100:-, men notera att är du under 18 är det gratis!

Efter spelningen har Loney dear önskat få mingla vidare med konsertbesökarna och bjuder på klassiskt kyrkkaffe, dessutom håller baren också öppet efter konserten!

Den som vill ta sig till Broby kollektivt har stora möjligheter till det, buss går regelbundet från Kristianstad och Hässleholm. Lokalen rymmer 480 personer.

Arrangemangsnummer: 205492

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.