JÖNKÖPING

Bokcirkel: "Me too: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras"

Välkommen till en bokcirkel där vi läser och talar om boken "Me too: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras". Boken är ett redskap för samtal, utveckling och förändring. Hur lär vi oss och hur tar vi nästa steg? Me too berör oss alla oavsett om man själv drabbats och oavsett vidden och graden av utsatthet. Tystnaden har fått råda tillräckligt länge.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Ej bestämd

Tid

Ej bestämd

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Bokcirkeln kommer att bestå av fem träffar där vi utgår ifrån boken "Me too: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras". Cirkeln är öppen för alla som är intresserade, oavsett könstillhörighet. Ämnet berör oss alla och vi ser fram emot att utveckla vår förståelse och vårt engagemang för hur vi går vidare när #metoo börjat svalna på sociala medier. Cirkeln startar när gruppen är full.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Vi använder oss av boken "Me too: 100 berättelser och 10 frågor som behöver besvaras". Utöver det behövs inget material.

Plats

Sensus Jönköping. Tillgängligt för rullstolsburna. Hörslinga finns.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 46443

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.