Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

BodyMind helhetsträning

BodyMind Helhetsträning är en träning för hela människan. Sinnet, kroppen och den djupare delen av dig själv.

Startdatum

1 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

15 tillfällen, 30 studietimmar

Lokal/rum

M 2

Pris

2550 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Genom enkla andningsövningar, djupavslappning, kreativ visualisering, meditation och mjuka rörelser från yoga, qigong och dans kan vi skapa en tydligare känsla och förståelse för denna helhet. Du får på så vis verktyg och inspiration till ökad självkännedom och medvetenhet.
BodyMind Helhetsträning ger dig möjlighet att umgås med dig själv på ett djupare plan i lugn och ro, här och nu. Från topp till tå, inifrån och ut.

Varmt välkomna!

Datum

Kursstart tisdag 1/9-2020.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Kursledare

Saila Korhonen.

Klädsel och material

Mjuka sköna kläder och ta gärna med egen yogamatta!

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 154003

Ledare

Saila Korhonen

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.