Virestad

Bli mer digital grundkurs - Virestad

Vill du eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu studiecirklar i två steg, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Virestad Sockenstuga

Virestad

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.

Tid och plats 

På denna sida kan du anmäla dig till kursstart 4 september kl 16.30-18.30 i Sockenstugan i Virestad. Vi är max 8 personer i grupperna.

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Studiecirkeln är finansierad av Kampradstiftelsen

 

Arrangemangsnummer: 604410

Kontaktperson