Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Bli mer digital - Lindsdal

Vill du, din förening eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone, surfplatta eller dator? Vi erbjuder nu studiecirklar i två steg, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 14:00 - 16:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Tid och plats

På denna sida gör du en intresseanmälan och anger i anmälan om det är du eller någon annan som anmälan gäller. Vi kontaktar dig för att boka dag och tid för att starka cirkeln. Om ni redan är en grupp så kan vi starta ganska omgående men om du är en person måste vi få in tillräckligt många för att det ska bli en grupp. Vi är max 8 personer i grupperna.

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg två bör du kunna grunderna så som att ta fram en webbläsare (t.ex. Google eller Edge) och söka information där. Denna cirkel fördjupar sig i vardagsteknik och hur du kan installera appar, använda sociala medier som Facebook och göra säkra inköp på internet.

Arrangemangsnummer: 601645

Kontaktperson