Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

JÖNKÖPING

Bli mer digital - Jönköping

Vill du bli bättre på att använda din smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu studiecirklar i olika nivåer, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp. Välkommen till vår studiecirkel för dig som vill bli mer digital!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

ZoomSensus Jönköping

Östra Storgatan 10 55321 JÖNKÖPING

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullbokat

Förkunskaper 

Kursen anpassar vi till deltagarnas nivå och det finns två upplägg att välja på. I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar".

I steg två bör du kunna grunderna så som att ta fram en webbläsare (t.ex. Google eller Edge) och söka information där. Denna cirkel fördjupar sig i vardagsteknik och hur du kan installera appar, använda sociala medier som Facebook och göra säkra inköp på internet.

Tid och plats 

Vi träffas 6 st måndagar kl 10-12 på Sensus kontor i Jönköping. Vi är max 6 personer i en grupp. 

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Arrangemangsnummer: 603499

Kontaktperson

Kontor