Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Kalmar

Bli mer digital grundkurs - Skogsråets Träffpunkt

Vill du, din förening eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu en studiecirkel för 65+ som känner sig på noll eller vill ha mer kunskap om hur man kan använda sin telefon mer än att ringa.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Träffpunkt Skogsrået

Drottning Blankas väg 9 Kalmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.

Tid och plats 

På denna sida kan du anmäla dig till kursstart 19 oktober kl 10-12.  Träffarna hålls på Skogsråets Träffpunkt i Berga, Drottning Blankas väg 9, Kalmar. Vi är max 6 personer i grupperna.

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Studiecirkeln är finansierad av Kampradstiftelsen

 

Arrangemangsnummer: 606256

Kontaktperson