MALMÖ

Bli bra på att sätta betyg!

Hitta rätt i skolans senaste betygssystem

Startdatum

4 mars 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Äventyret

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Arbetar du som lärare? Eller ska snart börja? Brinner du för rättvisa, likvärdiga och rättssäkra betyg? Välkommen till en studiecirkel om betyg och betygsättning! Vi läser två utvalda böcker om ämnet och lär oss om betygssystemets historia, funktion och utveckling. Och så pratar vi med varandra om hur det fungerar i skolan idag och jämför med läroplanens intentioner och krav. Alla är välkomna att ta med egna funderingar kring uppgiftsspecifika bedömningsmatriser och andra konkreta exempel på hur man som lärare tar reda på vad eleverna kan. Böckerna vi ska läsa och samtala kring är: Betygssättning : en handbok av Anders Gustavsson, Per Måhl, Bo Sundblad Prov och arbetsuppgifter : en handbok av Anders Gustavsson, Per Måhl, Bo Sundblad

Ledare

Erik Josefsson är lärare och vill hitta andra lärare att bolla dessa frågor med

Tid

Tre träffar, varannan onsdag. Det finns möjligheter för gruppen att fortsätta efter de första tre träffarna om så önskas.

Övrigt

Du betalar själv böckerna men cirkeln är kostnadsfri.

Arrangemangsnummer: 149172

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.