Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LERUM

Bibliodrama - om frihet att leva livet i olika typer av relationer

Datum

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 15:00 - 18:00

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

Equmeniakyrkan Lerum

Brogårdsvägen 3 44330 LERUM

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Här kommer ett nytt erbjudande att vara med på Bibliodrama, vid tre tillfällen. Alla gånger är separata och oberoende av varandra. Du får ett möte med tre okända systrar i Bibeln. Vi närmar oss kvinnorna med inspiration från Charlotte Frycklunds bok ”Bibelns kvinnor”. I mötet med de bibliska personerna kan vi spegla oss och komma i kontakt med djupskikten i vår personlighet. Vi kan låta Bibelns kvinnor utmana oss och hjälpa oss att få insikter om våra egna liv och Gud.

Under detta tillfälle kommer ni att få möta Priscilla och det handlar om frihet att leva livet i olika typer av relationer.

Den 3 februari, kl 15:00-18:00

Plats

Equmeniakyrkan Lerum, Brogårdsvägen 3

Lerums församling inbjuder tillsammans med Sensus och Equmeniakyrkan i Lerum till Bibliodrama. Både du som är nyfiken på Bibliodrama, aldrig har prövat eller som tidigare har deltagit är varmt välkommen!

”Jag ser Bibliodrama som ett sätt att få liv i berättelserna genom att kliva in i historien med hela kroppen. De bibliska orden och scenerna blir behållare för min fantasi och verklighet. På något sätt blåser vi liv i orden.”

Inga förkunskaper om Bibeln eller Bibliodrama behövs. Vi erbjuder frukt och vatten. Vill du ha något annat får du gärna ta med det. Maxantal vid respektive datum: 12 stycken.

Anmälan

För att anmäla dig till detta tillfälle, kontakta: Susanne Lindström, församlingspedagog och bibliodramaledare Telefon: 0302-52 25 79 Mobil: 070-248 11 70 E-post: susanne.lindstrom@svenskakyrkan.se

Resterande tillfällen med Bibliodrama:

TILLFÄLLE 2: Ni kommer att få möta Lydia och det handlar om samtal som bär livet och öppnar portar och sinnen. När: 31 mars kl 15-18. Var: Equmeniakyrkan Lerum, Brogårdsvägen 3 Läs mer här: https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/bibliodrama-fokus-samtal-som-bar-livet-343251/

TILLFÄLLE 3 Ni kommer att få möta Susanna och det handlar om att mötas med ombytta roller, om att ge och ta emot på oväntade sätt. När: 16 maj kl 15-18. Var: Equmeniakyrkan Lerum, Brogårdsvägen 3 Läs mer här: https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/bibliodrama-fokus-att-motas-ge-och-ta-343252/

Alla tillfällen är separata och oberoende av varandra.

Arrangemangsnummer: 343250

Ledare

Susanne Lindström

Kontaktperson