Distans

”Berätta aldrig det här” - Läsa för livet på Läsfest!

Utifrån boken ”Berätta aldrig det här” av Frida Boisen pratar vi om föräldrarelationer.

Startdatum

10 mars 2021

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi har alla med oss erfarenheter från hur vår egen föräldrarelation präglat oss. Genom högläsning ur denna självbiografi samtalar vi om familjestrukturer och arv.

Studieförbundets Sensus biblioterapeutiska metoder inom Läsa För Livet vänder sig till alla som vill utveckla sig och lära sig mer om olika livsperspektiv och/eller bearbeta och förstå livsomvälvande händelser. Sådana möter vi alla och går igenom i livets olika skeenden. Litteratur är en fantastisk resurs till att ta del och delger andra sina erfarenheter. Läsa För Livet vill ge människor makt över det egna livet och verka för ökad kunskap och bildning för den enskilde liksom för samhället i stort.

De texter vi läser tillsammans ur Frida Boisens bok kommer distribueras till Er innan träffen.

*Arrangemanget är gratis.

Vi använder den digitala online portalen Zoom för att genomföra bokcirkeln. Länk kommer skickas ut till dig veckan innan Läsfest. Handledning i att komma igång via Zoom går att få efter förfrågan till kontaktpersonen: charlotte.stromberg.eliasson@sensus.se

Ledare är Läsa för livets projektledare, Inger Händerstam

Arrangemangsnummer: 104768

Ledare

Inger Händestam

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.