STOCKHOLM

Bedside Singers

Vill du vara med och starta en ny typ av damkör (SSA) i Stockholm? Nu söker vi fler medlemmar till Sveriges första ”Threshold Choir”!

Startdatum

25 augusti 2019

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Konferenssalen

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Damkören blir en del av ett internationellt nätverk bestående av a capella-körer som i grupper av 2-4 sjunger för den som närmar sig livets slut. Vi har under våren träffats ett antal gånger och fortsätter under hösten. Under ett par tillfällen kommer vi att få information och möjlighet att diskutera med personal från Ersta hospice. Se här Threshold Choir för mer information

Förkunskaper

Den här kören passar dig som: Klarar att självständigt hålla en melodi och en egen stämma. Tillsammans med de andra i kören vill förmedla harmoni, omtanke och medmänsklighet med din röst. Kan hantera, och har tillgång till, internet och dator.

Datum, introduktion

Vi träffas varannan söndag 1 sep-9 dec kl 16-18 med en första introduktion och presentation för nya medlemmar den 25 augusti 16.00 – 18.00. Plats: Ersta diakoni, mer info kommer vid anmälan.

Kostnad

För den som väljer att vara med tillkommer en kostnad i form av en medlemsavgift till nätverket för att få tillgång till repertoaren, rekommenderat 250 kr/år. Övriga enstaka notkostnader kan förekomma.

Anmälan och information:

Välkommen att kontakta Anna Göransson på mail anna.goransson@sensus.se

Arrangemangsnummer: 150039

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.