Bedside Singers

Vill du vara med och starta en ny typ av damkör (SSA) i Stockholm? Nu söker vi medlemmar till Sveriges första ”Threshold Choir”!

Startdatum

10 mars 2019

Dagar

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Damkören blir en del av ett internationellt nätverk bestående av a capella-körer som i grupper av 2-4 sjunger för den som närmar sig livets slut. Vi kommer under ett par tillfällen få information och möjlighet att diskutera med personal från Ersta hospice. Se här Threshold Choir för mer information

Förkunskaper

Den här kören passar dig som: Klarar att självständigt hålla en melodi och en egen stämma. Tillsammans med de andra i kören vill förmedla harmoni, omtanke och medmänsklighet med din röst. Kan hantera, och har tillgång till, internet och dator.

Datum, en första träff

Vi träffas i Sensus lokaler på Torkel Knutssonsgatan 39 (T Mariatorget) under 10 söndagar med en första introduktion och presentation den 10 mars kl 16.00 – 18.00.

Kostnad

För den som väljer att vara med tillkommer en kostnad i form av en medlemsavgift till nätverket för att få tillgång till repertoaren. Beloppet är valfritt från 10 kr och uppåt.

Frågor?

Välkommen att kontakta på mail anna.goransson@sensus.se

Arrangemangsnummer: 148290

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.