VÄSTERÅS

Barnkörledardag i Västerås 16 september

Denna dag riktar sig till dig som leder barnkör i åldrarna 6-12 år.

Startdatum

16 september 2019

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:30 - 16:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Lokal/rum

Lydia

Pris

700 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Vi kommer att ägna oss år repertoarkännedom, metodik och barnkörpedagogik.

Innehåll och medverkan

Maria Bergströms pass/workshop kommer att handla om konsten att välja repertoar för barn och unga till kyrkoårets söndagar.

Lotta Wilunds pass kommer handla om åldrarnas olika utvecklingsfaser och vilka yttre och inre utmaningar och förutsättningar som finns i det tidiga körarbetet. Som deltagare får ni både en rad handfasta tips, men passet lämnar också utrymme för reflektion kring den egna ledarrollen.

Maria Bergström är född 1981 i Sävedalen utanför Göteborg. Hon har varit musikaliskt verksam i kyrkan sedan 6 års ålder. Efter organiststudier vid Högskolan för Scen och musik i Göteborg samt Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har Maria arbetat i Botkyrka församling samt Högalids församlingen där hon är verksam idag. Hon har erfarenhet av att jobba med körer på alla nivåer och i alla åldrar.

Lotta Wilund barn och ungdomsledare KFUM Centrals Barn-och ungdomskörer. Drygt 25 års erfarenhet att leda barn och ungdomskör. I sitt arbete med barn och unga har hon speciellt inriktat sig på att utveckla sångarna i stämsång och sångteknik

Plats

Västerås stifts, Lydia, Västra Kyrkogatan 9, Västerås.

Övrig information

För mer info, kontakta Sofia Moberg tel 070 395 91 64 sofia.moberg@sensus.se

Arrangemangsnummer: 316611

Ledare

Lotta Wilund

Maria Bergström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.