Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

LINKÖPING

Bandcamp LKPG 2020

Vill du träffa nya kompisar och lära dig skapa musik tillsammans i grupp? Band Camp är ett dagläger för dig som identifierar dig som tjej, icke-binär eller transperson i åldern 13-16 år. Under fem dagar får du lära dig grunderna till musikproduktion och låtskrivande. Inga förkunskaper krävs!

Startdatum

1 juli 2020

Veckodagar

Onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

5 tillfällen, 35 studietimmar

Lokal/rum

Källaren

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Band Camp sker under ledning av Fanny Wandel samt ett antal erfarna ledare på plats i studiosarna/replokalerna. Fokus under veckan kommer vara låtskrivande och musikproduktion i studios men det finns även möjlighet till att spela instrument i utrustade replokaler.

Vi bjuder på fika och enklare förtäring. Egen lunch medtages!

Plats

Band camp arrangeras på Kulturhuset Skylten, Södra Oskarsgatan 3A, Linköping. Skylten är tillgänglighetsanpassat.

Datum & tid

Lägret äger rum 1 - 5 juli mellan kl. 09.00 – 16.00.

Utrustning

Ingen egen utrustning krävs.

Övrigt

Efter lägret finns möjlighet att fortsätta producera musik eller repa med sitt band i studieförbundens lokaler på Skylten. Band Camp är ett samarbete mellan studieförbunden Sensus och Studiefrämjandet samt Kulturhuset Skylten.

Arrangemangsnummer: 103984

Ledare

Fanny Wandel

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.