Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

NORRKÖPING

Bandcamp 2020

Vill du träffa nya kompisar och lära dig spela musik tillsammans i grupp? I år arrangeras återigen musiklägret Band Camp och riktar sig till dig som identifierar dig som tjej, icke-binär eller transperson i åldern 13-16 år. Under fem dagar får du lära dig grunderna i olika instrument, skriva egen musik och prova på att spela tillsammans med andra i band.

Startdatum

22 juni 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

5 tillfällen, 35 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Meddela vid anmälan om du har tidigare erfarenhet av att spela i band, vilket instrument du är mest intresserad av och om du vill sjunga.

Upplägg

Band Camp sker under ledning av musikpedagogen Lovisa Wårdell samt ett antal erfarna bandledare på plats i replokalerna. Fokus under veckan kommer vara på gitarr, bas, keyboard, trummor och sång. Vi avslutar fredagen med en konsert för de som vill visa upp sina färdigheter.

Vi bjuder på fika och enklare förtäring. Egen lunch medtages!

Plats

Band camp arrangeras på Dynamo i kvarteret Hallarna, Tunnbindaregatan 37 Norrköping.

Datum & tid

Lägret äger rum 22 - 26 juni mellan kl. 09.00 – 16.00. Onsdagen kommer bjuda på en frivillig kvällsaktivitet som slutar senast 19.00 och fredagens avslutningskonsert pågår mellan 16.00-17.00.

Utrustning

Ingen egen utrustning krävs.

Övrigt

Efter lägret finns möjlighet att fortsätta repa med sitt band i studieförbundens eller fritidsgårdarnas replokaler och få chans att uppträda på deras livescener. Band Camp är ett samarbete mellan studieförbunden Sensus och Studiefrämjandet samt Norrköpings fritidsgårdar.

Arrangemangsnummer: 103948

Ledare

Lovisa Wårdell

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.