Distans

Band Camp Digital

Band Camp Östergötland håller workshops i musikskapande för kvinnor, icke-binära och transpersoner. Det är kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Workshop i låtskrivande 12/1 18:00-19:30

Digital låtskrivarworkshop för dig som vill börja skriva egna låtar eller för dig som vill få nya tips och tricks inom låtskrivande! Vi inspirerar varandra och får testa att skriva egna låtar med hjälp av kreativa övningar.

Workshop i textskrivande 27/1 18:00-19:30

Digital textskrivarworkshop för dig som vill testa på eller utveckla ditt låttextskrivande! Vi inspirerar varandra och testar att skriva texter med hjälp av kreativa övningar.

Upplägg

Band Camp Digital är en serie workshops, med lite olika innehåll varje gång. Du anmäler dig till båda träffarna men om du bara kan delta vid ett av tillfällena går det också bra. Vi håller till på Zoom och efter du anmält dig kommer du få ett mejl om hur det fungerar att ansluta.

Övrigt

Mer information hittar du på facebook och instagram

I takt med att restriktionerna släpper har du chans att fortsätta delta i Band Camps verksamheter, till exempel våra musikläger. Band Camp är ett samarbete mellan studieförbunden Sensus och Studiefrämjandet och deltagare har möjlighet att få repa i våra replokaler och uppträda på våra livescener.

Arrangemangsnummer: 104614

Ledare

Lovisa Wårdell

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.