NORRKÖPING

Band Camp 2019

Vill du träffa nya kompisar och lära er spela musik tillsammans i grupp? I år arrangeras återigen musiklägret Band camp och riktar sig till dig som identifierar dig som tjej i åldern 13-16 år. Under fem dagar får du lära dig grunderna i olika instrument och prova på att spela tillsammans med andra i band. Du får även möjlighet att prova på digital musikproduktion och enklare låt/textskrivning.

Startdatum

24 juni 2019

Dagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

5 tillfällen, 35 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Meddela vid anmälan om du har tidigare erfarenhet av band, vilket instrument du är mest intresserad av och om du vill sjunga.

Upplägg

Band camp sker under ledning av artisten Agnes Matsdotter tillsammans med ett antal bandledare på plats i replokalerna. Fokus under veckan kommer vara på gitarr, bas, keyboard, trummor och sång. Vi avslutar fredagen med en konsert för de som vill visa upp sina färdigheter.

Vi bjuder på fika och enklare förtäring. Egen lunch medtages!

Plats

Band camp arrangeras på Dynamo i kvarteret Hallarna, Tunnbindaregatan 37 Norrköping.

Datum & tid

Lägret äger rum 24-28 juni mellan kl 9:30 -16:00. Onsdagen kommer bjuda på en frivillig kvällsaktivitet som slutar senast 19:00 och fredagens avslutningskonsert pågår mellan 16:00-17:00.

Utrustning

Ingen egen utrustning krävs.

Övrigt

Efter lägret finns möjlighet att fortsätta repa med sitt band i studieförbundens replokaler och få chans att uppträda på studieförbundens livescener. Band Camp är ett samarbete mellan studieförbunden Sensus och Studiefrämjandet och genomförs med stöd av Norrköpings kommun.

Arrangemangsnummer: 50877

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.