Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄXJÖ

Balanced view Småland

Balanced View är en världsomspännande gräsrotsrörelse som erbjuder en enkel och kraftfull träning att applicera i ditt vardagsliv. Träningen ger mental och känslomässig stabilitet, stärker dina relationer och din förmåga att leva din fulla potential i varje ögonblick.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Lokal/rum

Sal inkluderad

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vår studiecirkel består både av deltagare som har erfarenhet av Balanced View-träningen och av nybörjare. Vi träffas två gånger i månaden och har Gemenskapsvideomöten och Gemenskapsbokmöten. Deltagare ser tillsammans på en Balanced View-video eller läser en Balanced View-text och delar det direkta resultatet av hur det är att förlita sig på nätverket av empowerment inom Balanced View – De fyra stöttepelarna.

Dessa möten hålls inte av en certifierad tränare utan organiseras av gemenskapen.

Blir du nyfiken? Välkommen till våra träffar! Vi tar emot nya deltagare under hela terminen. Alla är varmt välkomna!

Start: 14 januari i Sensus lokaler på Norrgatan 15 i Växjö. Andra datum är tisdagar: 28/1, 11/2, 25/2, 10/3, 24/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5 samt den 9/6. Vid frågor, kontakta ledaren på: smaland@balancedview.org

Arrangemangsnummer: 53099

Ledare

Christina Bremer Sjödin

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.