Bild: Scandinav Bildbyrå

FÄRJESTADEN

Baka med surdeg - coronaanpassat!

Har du velat lära dig surdegsbakning från grunden men inte kommit igång? Vill du samtala med händerna i degen? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Sandås Trädgård Öland

Södra Sandåsgatan 48 38634 FÄRJESTADEN

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Under denna kurs gör vi egen surdeg och bakar olika sorters surdegsbröd t.ex frallor, tunnbröd, limpor, fyllda bröd, fruktbröd, rågbröd, kakor och mycket mer! Teori och praktik varvas och det finns utrymme för både bakprat och egna önskemål. Fika med surdegsbröd ingår och alltid minst 1 bröd att ta med hem varje kväll.

Vi bakar också med ölandsvete, en gammal kultursort, och kursen avslutas med att vi bakar i en vedeldad ugn vilket är en fantastisk upplevelse utöver det vanliga!

Kursen startar när vi har tillräckligt antal deltagare, torsdagar jämna veckor.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter att knåda deg tillsammans med andra. Däremot är det viktig att du är vaccinerad innan kursstart.

Plats

Sandås Trädgård Öland, Färjestaden

Ledare

Marianne Martinsson, entusiastisk surdegsbagare med eget hembageri, driver eget BnB och håller både trädgårdskurser, surdegskurser och konserter i samarbete med Sensus.

Anmälan

Om du har frågor eller funderingar vänder du till Marianne på telefon 070-3854758. Kursen startar när vi har tillräckligt med deltagare.

Arrangemangsnummer: 57135

Kontaktperson