FÄRJESTADEN

Baka med surdeg

Har du redan gått en kurs i surdegsbakning men vill komma vidare? Kanske blir det inte av att du bakar hemma, själv? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

29 januari 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Under denna kurs är vi lyhörda för deltagarnas olika intressen och utmaningar men fokus ligger såklart på olika sorters surdegsbröd t.ex frallor, tunnbröd, limpor, fyllda bröd, fruktbröd, rågbröd och mycket mer! Teori och praktik varvas. Fika med surdegsbröd ingår och alltid minst1 bröd att ta med hem varje kväll. Vi fortsätter helt enkelt att träffas kring degar en gång i månaden och delar samtal och baktankar, funderar kring att baka som process och njuter av att umgås med likasinnade. Här blir det gjort, varmt välkomna till en fortsättningskurs i surdeg!

Förkunskaper

Du måste ha deltagit i en tidigare kurs för att kunna gå denna fortsättningskurs.

Plats

Sandås Trädgård Öland

Ledare

Marianne Martinsson, entusiastisk surdegsbakare med eget hembageri.

Anmälan

Anmäl till dig till Marianne Martinsson på telefon 070-3854758. Kostnad 300 kr/kurstillfälle. Start onsdag 29 januari kl 17:00-20:00 om tillräckligt med deltagare anmält sig, annars senare och tiden kan diskuteras. Betalning kontant eller med Swish på plats.

Arrangemangsnummer: 53110

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.