UPPSALA

Att mötas i vardag och kris

Hur vi kan använda våra grundprinciper i mötet med varandra. Vilket stöd och vilka ramar ger de oss? Vi diskuterar värderingar, fördomar och normer. Hur påverkar det våra möten? Kursen innehåller grundläggande kunskaper i psykologisk första hjälp.

Startdatum

16 november 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 16:30

Omfattning

1 tillfälle, 7 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig endast till aktiva frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala. Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Våra utbildningar kostar givetvis pengar för ex. administration, lokal, material och fika. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för att täcka vissa omkostnader.

OBS! Vänligen ange vilken verksamhet du är aktiv/frivillig inom i meddelandefältet vid anmälan!

Övrig information

Sista anmälningsdag den 10 november

Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Utbildningarna kostar givetvis pengar för t.ex. administration, lokal, material och förtäring. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för vissa omkostnader.

Övrig information

Har ni övriga frågor angående utbildningarna kontakta: Linda Wickström, verksamhetsstöd & utveckling, 072-527 32 30, linda.wickstrom@redcross.se Med våra utbildningar vill vi uppmuntra frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala att inspireras till lärande och utveckling. Förutom denna utbildning arrangerar vi även föreläsningar och seminarium.

Våra kurser arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 316478

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.