UPPSALA

Att mötas i vardag och kris

Hur vi kan använda våra grundprinciper i mötet med varandra. Vilket stöd och vilka ramar ger de oss? Vi diskuterar värderingar, fördomar och normer. Hur påverkar det våra möten? Kursen innehåller grundläggande kunskaper i psykologisk första hjälp.

Startdatum

13 april 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 16:30

Omfattning

1 tillfällen, 7 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig endast till aktiva frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala. Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Våra utbildningar kostar givetvis pengar för ex. administration, lokal, material och fika. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för att täcka vissa omkostnader.

OBS!!! Vänligen ange vilken verksamhet du är aktiv/frivillig inom i meddelandefältet vid anmälan!

Övrig information

Sista anmälningsdag den 6 april Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Utbildningarna kostar givetvis pengar för t.ex. administration, lokal, material och förtäring. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för vissa omkostnader. Har ni övriga frågor angående utbildningarna kontakta: Linda Wickström, verksamhetsstöd & utveckling, 072-527 32 30, linda.wickstrom@redcross.se Med våra utbildningar vill vi uppmuntra frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala att inspireras till lärande och utveckling. Förutom denna utbildning arrangerar vi även föreläsningar och seminarium. Besök vår hemsida för aktuell information: www.redcross.se/uppsala Våra kurser arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 315723

Kontaktperson

Ledare

Eva Nordin

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.