Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Att äta - webbinarie om mindfull eating

Är du nyfiken på vad mindful eating är? Vill du ha en enklare relation till mat och ätande? Har du svårt att känna när du är mätt eller hungrig?

Datum

9 september 2020

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:15 - 20:15

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarie där du får prova på verktyg för att lättare kunna avgöra vad din kropp behöver för att må bra, lära dig om självmedkänsla och reflektera kring njutning och glädje med mat. Vi utgår från övningar från Mindfulness och Selfcompassion och reflekterar tillsammans.

Anmälan senast 7:e september för webblänk till zoom, verktyget där webbinariet sker i.

Om du vill kan du också anmäla dig till kursen Att –äta, start 23:e september, á 8 gånger. Länk till anmälning och mer info hittar du här https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/att-ata-kurs-i-mindfull-eating-och-sjalvmedkansla-150383/

Arrangemangsnummer: 206839

Medverkande

Anna Olsson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.