KATRINEHOLM

Årskonferens Godly Play vt-2020

Välkommen till två dagar fyllda med inspiration, berättelser, erfarenhetsutbyten och nätverkande, allt i god Godly Play-anda. Skapande och kreativitet är i centrum denna gång.

Startdatum

20 mars 2020

Veckodagar

Fredag, lördag

Tid

Kl 10:00 - 19:00

Omfattning

2 tillfällen, 15 studietimmar

Pris

1300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Tillsammans får vi reflektera över vilken plats det fria skapandet och den kreativa processen har i våra egna liv, i våra verksamheter i allmänhet och i Godly Play i synnerhet. Hur ges utrymme för barnets behov under en Godly Playstund? Hur kan man som ledare stödja den kreativa processen och hur värnar vi det egna arbetets del i Godly Playstunden? Hur ger vi utrymme för Helig Ande att vara med i Godly Play?

Mer detaljerat program kommer allt eftersom men bland annat kommer Tommie Sewon att prata om att ta skrivandet till hjälp för att prata om livet, både för egen del och i arbetet med barn. Det finns också möjlighet att välja mellan olika workshops tex att göra materialet till en berättelse, introduktion till Godly Play och annat både praktiskt och teoretiskt på temat SkapAnde.

Årskonferensen är ett tillfälle för dig som redan håller på med Godly Play att träffa andra Godly Play:are från olika delar av landet och få ny inspiration. Det är också en möjlighet för dig som kanske inte vet så mycket om Godly Play, men är intresserad av frågor om barn, teologi och kyrka att få nya perspektiv.

Sista anmälan är 12 mars, men anmäl gärna så snart som möjligt, för att förenkla vår planering!

Kostnad: 1300 kr/person (inkl måltider båda dagarna)

Kan/vill du bara vara med en dag är kostnaden 900 kr för fredagen och 700 kr för lördagen

OBS! Väljer du materialtillverkning tillkommer en kostnad på 100 kr. Val av workshops görs närmre konferensen – vi återkommer om det. Boende ordnas själv. Ett antal rum finns reserverade på hotell Gillet i centrala Katrineholm. Ange kod ”konferens” vid bokning. Sandbäcksgården ligger ca 20 minuters promenad från tågstationen i Katrineholm och ca 25-30 min från hotell Gillet.

Arrangemangsnummer: 401356

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.