VÄXJÖ

Arabiska för nybörjare

Startdatum

3 februari 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

599 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Arabiska, ett språk för dig? Vi är fler och fler som idag möter det arabiska språket hemma i Sverige. Då du kan börja i arabiska grundkurser i standardarabiska för dig som är helt nybörjare. Redan från första början får du lära dig språket på ett kommunikativt sätt. Vilket gör att du redan efter en kort tids studier kan förstå och göra dig förstådd i enklare situationer, Vi fokuserar på muntlig kommunikation och att via omväxlande övningar lära oss vanliga ord och fraser. Känner du så här tycker jag du ska anmäla dig till vår cirkel i arabiska för nybörjare. Vår ledare har arabiska som modersmål men har bott många år i Sverige och talar även flytande svenska. Förkunskaper Inga förkunskaper krävs. Material Vi tar fram det material som du behöver Plats: Sensus,, Norrgatan 15.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 51025

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.