VÄXJÖ

Arabiska för nybörjare

Arabiska, ett språk för dig?

Startdatum

13 februari 2019

Dagar

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

940 kr

Vi är fler och fler som idag möter det arabiska språket hemma i Sverige. Det kan vara genom vårt arbete, via vårt ideella engagemang på ett språkcafé eller har vår vänkrets utökats med en person som har arabiska som modersmål. Kanske upplever vi att det ibland skulle vara bra att kunna några ord och fraser på arabiska. Det kan vara den fraser som gör att isen bryts och kontakt uppstår. Känner du så här tycker jag du ska anmäla dig till vår cirkel i arabiska för nybörjare. Vår ledare har arabiska som modersmål men har bott många år i Sverige och behärskar alltså båda språken bra.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Vi tar fram det material som du behöver

Plats

Ledare

Ledarens kompetens och annat viktigt vi vill framhålla om ledaren. Om info ej skrivits i EPI direkt, då kopplas ledarnamnet med det som skrivits i EPI. Obs! Namnet på båda ställena måste stämma överens.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 49704

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.