Bild: Lisa Carr

KARLSHAMN

Anti-Aging sångworkshop

Vill du ha en elastisk, vital och hållbar röst även när du blir äldre? I denna workshop som riktar sig till sångare, lär du dig att behålla och till och med förbättra kvalitén på rösten. Du får verktyg, tips och inspiration som hjälper dig att sjunga på ett hälsosamt sätt utan att bli trött eller slita på rösten. #sensushjärtakultur

Startdatum

25 mars 2023

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fullbokat

Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept vars syfte är att utveckla rösten genom hela livet. Workshopen passar både för dig som vill hålla din åldrande röst i form, men också för dig som är yngre och vill undvika att rösten försämras när du blir äldre. Metoden är lätt att förstå och tillämpa och dess övningar är mycket konkreta och ger snabbt resultat för den flitige. Metoden är framtagen av professor Elisabeth Bengtson Opitz och baserad på resultatet av medicinska studier och ett mångårigt praktiserande. Läs mer om Anti-Aging för rösten här.

Om ledaren Birgitta

Sensus har 20 certifierade pedagoger i metoden Anti-Aging för rösten. Birgitta Mannerström-Molin är en av dem. Birgitta är sångpedagog och kördirigent, hemmahörande i Göteborg. Hon är verksam som kördirigent och sångpedagog, bla på Hvitfeldtska musikgymnasiet och gör uppdrag för El Sistema, Göteborgs Symfoniker, Körcentrum Väst med flera. Birgitta undervisar i körmetodik vid musikhögskolan i Göteborg. 2016 blev Birgitta utsedd till årets barn- och ungdomskörledare.

Deltagaravgift 400 kr

  • Sångare som deltar i kör eller ensemble som samarbetar med Sensus Skåne-Blekinge under 2023, får 50 kr rabatt på priset och betalar alltså 350 kr.
  • Studerande som är max 25 år medverkar för halva priset, dvs 200 kr.

Swisha deltagaravgiften till A Cappella South Sweden samtidigt som du anmäler dig: 123 088 2118, så är du anmäld

Tillgänglighet

Vi har ett flexibelt och lösningsinriktat arbetssätt och försöker i största möjliga grad att lösa så att du som har eventuella hinder ska kunna delta. Kontakta gärna oss för att diskutera möjligheter.

Följ A Cappella South Sweden på Facebook för att hålla dej uppdaterad om det senaste.

Workshopen arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden och Sensus studieförbund.

Arrangemangsnummer: 200774

Ledare

Camilla Bengtsson

Kontaktperson