Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Anti Aging för rösten – onlinekurs med Lena König

Exklusiv kurs för körsångare och andra röstintresserade, i metoden som hjälper till att hålla rösten fräsch, vital och elastisk hela livet! Kursen hålls på distans via videoplattformen Zoom och kompletteras med förinspelat videomaterial som du övar till hemma samt individuell coaching för dig som vill.

Startdatum

25 maj 2021

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 10:00 - 11:30

Plats

På distans

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging

Metoden, som är framtagen av professor Elisabeth Bengtson Opitz i Hamburg, går ut på att stärka de organ som är aktiva vid sång, och den baserar sig på resultatet av medicinska studier och ett mångårigt praktiserande.

Övningarna som hör till metoden är mycket konkreta och ger snabbt resultat för den flitige. I dag finns endast 20 certifierade Anti-Aging-pedagoger i Sverige. Läs mer om Anti-Aging på vår hemsida.

Anti aging är i första hand framtaget för att hålla en åldrande röst vital och elastisk, men passar lika bra för yngre som vill hålla sin röst i form. De olika delfunktionerna av röstapparaten genomarbetas systematiskt och noggrant. Metoden är oerhört konkret och lätt att förstå, och tillämpa, och den ger snabba effekter på rösten.

Kursens genomförande

Kursen hålls på distans i realtid via videoplattformen Zoom. Du får även ta del av förinspelat videomaterial att öva till mellan lärtillfällena.

Du kan delta i kursen på två olika sätt:

1. Aktiv deltagare (max 8):

  • 12 studietimmar gruppundervisning via zoom, samt en förinspelad video
  • 6 egna individuella tillfällen med kursledaren via zoom, eller telefon.

Den förinspelade videon släpps varje tisdag ca 11.30 efter gemensam zoomträff. Du får sedan vissa hemuppgifter som redovisas i en inspelad film som skickas till kursledaren (du kan göra en video med t ex mobiltelefonen). Instruktionsvideo för inspelning kommer att skickas ut. Därefter konsultation med kursledaren via Zoom, (mail) eller per telefon.

Kursavgift, aktiv deltagare: 2500 kr

2. Passiv deltagare (du sjunger bara för dig själv hemma):

  • 12 studietimmar gruppundervisning via zoom, samt en förinspelad video.
  • Du har möjlighet att vara med på ett Zoom-möte varje tisdag kl. 10, men får ingen egen konsultation med kursledaren.

Kursavgift, passiv deltagare: 1500 kr

Datum

Kursen går på distans via videoplattformen Zoom. Tisdagar kl. 10:00-11:30 med start 25/5.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som avancerade.

Tips

Köp gärna boken Anti-Aging för rösten: en handbok för en frisk och klockren röst inför kursstarten. Den finns att köpa på Wessmans och Adlibris

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Ledare

Lena König

Kontaktperson