Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Anti-Aging för rösten – Kickstarta kör-hösten

En kortkurs som är en digital kurs i sångteknik inför höstens "kör på riktigt". Många har inte sjungit på månader. Detta kan vara ett sätt att komma igång. Kursen hålls av Lena König certifierad pedagog i metoden Anti-Aging för rösten. Metoden som hjälper till att hålla rösten fräsch, vital och elastisk hela livet! Kursen hålls på distans via videoplattformen Zoom.

Startdatum

12 augusti 2021

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

3 tillfällen, 6 studietimmar

Plats

På distans

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging

Metoden, som är framtagen av professor Elisabeth Bengtson Opitz i Hamburg, går ut på att stärka de organ som är aktiva vid sång, och den baserar sig på resultatet av medicinska studier och ett mångårigt praktiserande.

Övningarna som hör till metoden är mycket konkreta och ger snabbt resultat för den flitige. I dag finns endast 20 certifierade Anti-Aging-pedagoger i Sverige. Läs mer om Anti-Aging på vår hemsida.

Anti aging är i första hand framtaget för att hålla en åldrande röst vital och elastisk, men passar lika bra för yngre som vill hålla sin röst i form. De olika delfunktionerna av röstapparaten genomarbetas systematiskt och noggrant. Metoden är oerhört konkret och lätt att förstå, och tillämpa, och den ger snabba effekter på rösten.

Kursens genomförande

Kursen hålls på distans i realtid via videoplattformen Zoom. Zoom-länk till sig som ska delta skickas några dagar innan kursstart.

Datum

Tre torsdagar i rad med start 12/8 kl. 19:00-20:30.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som avancerade.

Boktips till dig som är intresserad:

Anti-Aging för rösten: en handbok för en frisk och klockren röst. Den finns att köpa på Wessmans och Adlibris

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Ledare

Lena König

Kontaktperson