Distans

Anti-aging för rösten

Välkommen till denna miniserie av föreläsningar på temat Anti-Aging för rösten. Föreläsningarna vänder sig till dig som är körledare och vill få inspiration och kunskaper om metoden. Du tar del av föreläsningarna digitalt på distans, via videomötesverktyget Zoom.

Startdatum

19 november 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 12:30 - 13:30

Omfattning

3 tillfällen, 3 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept skapat av Elisabeth Bengtson-Opitz med målet att hålla rösten vital livet ut. Under kursen får du en introduktion och översiktlig genomgång av metoden, med både teori och praktiska övningar. Utgångspunkten är boken Anti-Aging för rösten (Wessmans), som du som vill kan köpa innan kursen. Du hittar den hos nätbokhandlare eller förlaget.

Tid 19/11, 26/11 och 10/12 kl 12.30-13.30. Du deltar vid alla tre tillfällena.

Plats Zoom, länk skickas ut till anmälda deltagare kort innan varje föreläsning

Kostnad Kursen är gratis, men anmälan krävs.

Kursledare Kursledare är Susanne Carlström, certifierad pedagog i metoden Anti-Aging för rösten, efter studier för Elisabeth Bengtson-Opitz. Hon är utbildad i sång och dirigering vid Kungliga Musikhögskolan och var 1992 - 2010 anställd i Radiokören. Hon arbetar som sångpedagog och kördirigent och leder kurser i Anti-Aging för rösten.

Arrangörer Föreläsningarna arrangeras av Körcentrum Syd, Sveriges Körförbund, UNGiKÖR, Sveriges Kyrkosångsförbund, Föreningen Sveriges Körledare och Sensus, som i normala fall tillsammans arrangerar Dirigent- och körledarkurserna i Malmö.

Arrangemangsnummer: 321034

Ledare

Susanne Carlström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.