Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Amningskurs för blivande föräldrar- med fokus på amning, anknytning och föräldraskap

Snart förälder? Du/ni som är förstagångs- eller flergångsföräldrar kan fr.o.m. graviditetsvecka 20 gå en amningskurs hos oss.

Startdatum

13 juli 2020

Veckodagar

Måndag, onsdag

Tid

Kl 17:00 - 19:30

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Målet är att du/ni efter genomförd kurs ska ha grundläggande kunskaper om hur en ammar och hur en kan förebygga amningsproblem. Du som partner är viktig - din delaktighet och ditt stöd betyder mycket för en lyckad amning.

Vi möts digitalt via ett system som heter Zoom, enkelt att delta hemifrån! Länk skickas ut med bekräftelsemail på att du/ni fått en plats på kursen. Kursen är för dig som bor i Östergötland.

För mer information och eventuella frågor kontakta Rebecca på 0768-35 61 57.

Du/ni som bor i Östergötland är varmt välkomna att anmäla er kostnadsfritt till kursen!

Arrangemangsnummer: 54275

Ledare

Rebecca Lewis

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.