Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

AMNI- odla till försäljning

Det finns ett stort behov av ökad matförsäljning i Sverige, både nationellt och regionalt. Vi erbjuder därför denna kurs till dig som är arbetslös som ett sätt i att öka dina chanser till att försörja dig på odling.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 12:00

Omfattning

14 tillfällen, 42 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullbokat

Innehåll

I kursen går vi igenom metoder och verktyg för odling, hur du hittar mark, växtzoner, växtföljd, tillstånd, marknadsföring och mycket mer. Allt för att du ska kunna komma igång med ditt professionella odlande säsongen 2022. Kursen kommer att utformas efter deltagarnas intresse och erfarenheter.

Upplägg

Kursen ges via Zoom och är kostnadsfri. Om du avanmäler dig senare än 7 dagar innan kursstart tar vi ut en administrationsavgift om 100 kr. Material tillhandahålls av ledaren och det du behöver är tillgång till en dator med uppkoppling till internet och som har en fungerande webbkamera och mikrofon. Vi träffas på tisdagar och torsdagar kl 9.30-12.00.

Ledare

Erica Wheeler, blomsterbonde med mångårig erfarenhet av odling och odlingsplanering. Hon driver företaget Flora och Fabler i Gästrikland och håller kurser i bland annat mönsterkonstruktion för stickning.

Arrangemangsnummer: 56321

Kontaktperson