Bild: Renée Rudebrant

NORRTÄLJE

Älskade stygn - stora och små stygn som ger karaktär

Stygn, dess karaktär, hur man broderar dem och val av broderitråd påverkar uttrycket hur ens broderi tar sin form och gestaltning. Häng med på en lustfylld och inspirerande två dagars kurs i stygnens värld.

Startdatum

15 oktober 2022

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Under dag ett provar vi på olika stygn och garnkvalitéer. Andra dagen gör vi en formövning och omsätter det i fritt broderi utifrån dina egna stygnfavoriter.

Ledare

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut flera böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst. Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser.

Datum

Helgkurs lördag och söndag kl 9.30-16 båda dagarna. I priset ingår fika men lunch ordnar du på egen hand antingen på stan eller medhavd. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare inom broderi eller har mer broderivana och vill lära dig mer om hur man kan arbeta med stygn och dess karaktär för att skapa ytor och uttryck.

Plats

Våra lokaler finns i vid busstorget i centrala Norrtälje. Vid kurs där deltagarna träffas fysiskt följer vi rekommendationer från FHM och tar hänsyn till varandra. Kursen kan ställas om till distans om situationen kräver det, viss ändring av upplägg kan då ev. ske.

Pris och Rabatt

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 438360

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson