Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KRISTINEHAMN

Alphakurs - för dig som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening

Livet är värt att utforska. Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening och är speciellt anpassad till de som inte är vana kyrkobesökare. På kursen får vi en plats dit vi kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela våra tankar.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:45

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Hur är en Alphakurs upplagd?

Alphakvällarna består av tre delar. Varje träff inleds med en måltid. Därefter hålls ett föredrag, utifrån livets frågor och kristendomens svar. Slutligen är det dags för samtal i smågrupper där varje deltagare kan ställa frågor och bidra med sina åsikter. Alpha pågår i tio veckor och varje gång tittar vi på en ny aspekt av livet och den kristna tron. Dessutom reser vi bort på en övernattning.

Start och kostnad

Alpha börjar den 28 april i församlingshemmet vid Ölme kyrka. Kursen pågår under 10 torsdagskvällar. Samlingarna varar mellan 18.30 och 20.45. Kurskvällarna börjar med att vi äter soppa tillsammans. Kursen är gratis, men maten serveras till självkostnadspris = 500 kr.

Anmälan och frågor:

Kontaktpersoner för kursen är Jenny Persson tfn 0550-879 14, Kristina Tjärnbro Lämås tfn 0730-656885 och Ingela Öhman tfn 0701-497351.

Alpha-kursen i Ölme är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Ölme, Equmeniakyrkorna i Väse och Ölme och Sensus studieförbund.

Arrangemangsnummer: 342741

Ledare

Jenny Persson

Kontaktperson