Distans

Alpha online

Nu erbjuder vi en ny online-kurs om kristen tro. Välkommen till en prova-på-kväll.

Datum

14 april 2021

Dag

Onsdag

Tid

Kl 20:00 - 21:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till Alpha – en helt annorlunda kvällskurs. Alpha är kort sagt en grundkurs i kristen tro. 27 miljoner människor i 169 länder har redan gått Alpha och nu har du chansen. Vi lyssnar på ett kort föredrag och delar sedan våra egna tankar. Alpha är för alla som vill utforska livsfrågorna – det finns alltså inga som helst krav på förkunskaper eller att din tro ska vara på ett visst sätt. Nix, du är välkommen som du är.

Just denna kväll är en prova-på-kväll. Anmälan sker till Daniel Svensson, präst i Efs-kyrkan Helsingborg på telefon 0709857222.

Vad är Alpha? Alphakursen är öppen för alla som är intresserade av att upptäcka vad kristendomen egentligen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Vem är Alpha för? Kursen är främst avsedd för personer som inte brukar gå i kyrkan men är öppen för alla som vill delta. Alla är välkomna!

Varför delta i Alpha kursen? Deltagare kommer på Alpha-kursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har speciella frågor de vill diskutera. Många deltagare har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de vill veta mer om den kristna tron.

Upplägg Eftersom kurstillfällena sker online kommer ni få ett mail med länk till dagens träff när det närmar sig.

Anmälan Anmäl dig till präst Daniel Svensson på 0709857222

Kontaktperson