Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Steve Johnson

ÖREBRO

Akvarell och lite till

Välkommen till en rolig och kreativ dag fylld med färg, form, vegetarisk mat och prat. Det blir ett spa för själen. Naturligtvis har vi coronaavstånd och gott om handsprit.

Startdatum

28 augusti 2021

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Pris

850 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi börjar med fika 10.00 och fortsätter med en kort lektion i färglära, sedan målar vi prunkande blommor och skirt grönt. Vi utforskar vad vi kan göra med teknikerna vått i vått och vått på torrt och lägger till några blyertspennor. Det blir lunch och eftermiddagsfika och vi avslutar 16.00. Inga förkunskaper krävs.

Så här tycker deltagarna

”Jag kan varmt rekommendera "Akvarell och lite till" hos Anette. Bra planering och coronaanpassat med distans/handsprit. Kunnig och lättsam instruktion. Vi var åtta damer som ”gick all in”, barnasinne och kreativitet flödade. Dessutom gott för- och eftermiddagsfika med hembakt samt mumsig soppa till lunch och sorbet. Vi lät oss väl smaka.”
”Tack Anette Holm! Så himla trevligt och kreativt, kan verkligen rekommendera!”
”Tack för en fin dag med mycket inspiration. Jag fortsatte när jag kom hem 😀”
”Tack för all inspiration och kunskap du förmedlat till oss! Lokalen och atmosfären var mycket mysig . God mat och fika. TACK 😊!”
”Akvarellkurs hos Anette Holm idag. Så härligt att få gå loss med färger ute i hennes fina trädgård.”

Material

Allt material ingår. Om du har deltagit i Akvarell och lite till tidigare så tar du med dig penseln, färglådan och paletten.

Allergi

Allt ätbart är vegetariskt och laktosfritt. Berätta om du inte kan äta något, så fixar vi det.

Anmälan

Anmälan och betalning senast den 1 september 2021. Om det regnar så flyttas kursen till ett senare tillfälle. Du kan avanmäla dig fram till 14 dagar före kursstart utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss. Från den 1 september är anmälan bindande.

Ledare

Anette Holm

Kontaktperson