Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Aktivt hopp - en digital samtalscirkel

Är hopp något vi har eller något vi kan göra? Hur ställer vi om livet och hur får vi kontroll över vår egen situation när omvärlden upplevs som kaos?

Startdatum

27 augusti 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Samtalscirkeln utgår ifrån boken Aktivt hopp som deltagare kan låna från ett bibliotek eller köpa själva. Vår ledare Maria är författare, översättare och kursledare inom framför allt personlig utveckling, föreläsare i Talare som gör skillnad och uppskattad cirkelledare inom Sensus i Växjö. Hon har översatt boken Aktivt hopp till svenska och under våren har hon arbetat fram en studiehandledning som ligger till grund för denna samtalscirkel.

Inga förkunskaper behövs och cirkeln passar dig som vill fundera över dig själv i förhållande till omvärlden och kanske ta tillbaka makten över hur du känner och mår oavsett vad som händer runt omkring dig.

Cirkeln kommer att ske på distans via Zoom och det blir max 8 deltagare i denna cirkel. Cirkeln startar vid full grupp och då skickar vi ut inbetalningsinformation och länk till cirkelns digitala mötesrum.

Arrangemangsnummer: 53947

Ledare

Maria Estling Vannestål

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.