Foto: Sanna Östergren

Aktivt hopp: att möta vår tids utmaningar utan att bli galen. Digital studiecirkel.

Välkommen till en studiecirkel där vi utforskar vägar till förändring som är möjlig!

Startdatum

11 mars 2021

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 15:30 - 18:30

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vart börjar man?

Vi lever i en tid där de stora utmaningarna kring både miljö och mänsklig välfärd växer sig allt större, det är svårt att ta till sig och lätt att känna sig uppgiven – vart och hur börjar man? Kanske måste vi börja i det lilla, som ett frö som tillåts gro. Kanske får vi börja i vårt eget inre och i vår mänskliga gemenskap för att hitta kraft att agera. Kanske kan vi LEVA hoppet?

Vill du följa med?

Vill du följa med på en vandring genom tacksamhet, sorg, gemenskap, hopp och förvandling? Utifrån boken Aktivt hopp - att möta vår tids utmaningar utan att bli galen, och med Hillevi Helmfrid som cirkelledare, kommer denna studiecirkel ske digitalt under våren 2021

Välkommen med din anmälan.

Observera att du har en plats i cirkeln först när du fått en bekräftelse på detta. Länk till det digitala rummet skickas till de som fått plats i studiecirkeln.

*Målgrupp: anställda och ideella medarbetare i Svenska kyrkan.

*Max antal deltagare: 12.

  • Vi träffas: Torsdag 11 mars, torsdag 25 mars, torsdag 22 april, tisdag 11 maj (obs veckodagen) och torsdag 27 maj

*Pris: Cirkeln är kostnadsfri men kostnad för boken 140,-

*Om cirkelledaren: Hillevi Helmfrid har i tre decennier skrivit och hållit workshops om omställning till ett hållbart samhälle www.hillevihelmfrid.com. Boken Aktivt Hopp har varit hennes följeslagare sedan den kom ut 2013 och medskapandet av workshops och kurser (www.aktivthopp.wordpress.com) varvar hon idag med att vara lärare i Odling som livsstil www.odlingsomlivsstil.com.

Arrangemangsnummer: 55774

Ledare

Hillevi Helmfrid

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.