Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Aktier och fonder - grundkurs distans

Vill du få bli bättre på att hantera och förstå din privatekonomi och även samhällsekonomin?

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

I denna studiecirkel får du lära dig mer om vardagsekonomi och pengar, pensionssparande, aktier och fonder. Den passar dig som är nyfiken på framtiden och vill ha koll på ekonomin som tar dig dit. Du har lite grundkunskaper men vill lära dig mer.

Under cirkeln behandlas:

Budget - Utgifter och inkomster, skatt, och vad kostar mitt boende? Sparande och lån - Kapitalförvaltning, hur ska jag spara och låna? Fonder och aktier - Att spara i aktier och fonder, vilka ska jag välja? När? Pensionssparande - Hur kan jag påverka min pension?

Cirkeln ges på distans via plattformen Learnify och startar vid full grupp. Vi kontaktar deltagare 10 dagar i förväg med information kring kursstart.

Material

Webbaserad kurs.

Ledare

Petter Magnusson är lärare i samhällsekonomi och har arbetat inom vuxenutbildning i 20 år. Han är också konsult och egen företagare.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 53898

Ledare

Petter Magnusson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.