Distans

Aktier, fonder och sparande - distans

Vill du få bli bättre på att hantera och förstå din privatekonomi och även samhällsekonomin? I denna studiecirkel får du lära dig mer om vardagsekonomi och pengar, pensionssparande, aktier och fonder.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 19:30 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

650 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Den passar dig som är nyfiken på framtiden och vill ha koll på ekonomin som tar dig dit. Du har lite grundkunskaper men vill lära dig mer.

Under cirkeln behandlas:

Budget - Utgifter och inkomster, skatt, och vad kostar mitt boende? Sparande och lån - Kapitalförvaltning, hur ska jag spara och låna? Fonder och aktier - Att spara i aktier och fonder, vilka ska jag välja? När? Pensionssparande - Hur kan jag påverka min pension?

Cirkeln är planerad till tisdagar kl. 19.30-21.45 och startar vid full grupp. Detta är en distanskurs som ges på Zoom.

Litteratur

Aktieboken

Kursledare

Petter Magnusson är lärare i samhällsekonomi sedan många år och har varit konsult inom pensionssparande. Detta är en av flera cirklar som Petter leder i Sensus.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 52418

Ledare

Petter Magnusson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.