KALMAR

After kids - När barnen flyttat ut

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Pris

650 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Står du inför en situation där du snart inte kommer att ha några hemmaboende barn längre? Eller har de kanske redan flyttat hemifrån? Oavsett var du är och hur du känner inför den nya livsfasen är du hjärtligt välkommen till en samtalscirkel som bygger på reflektion och erfarenhetsutbyte, där syftet är att skapa förutsättningar för en så hög livskvalitet som möjligt i ”livet efter barnen”. Samtalscirkeln innehåller fem träffar med lite olika teman, t.ex. ”Vem är jag när jag inte längre har samma föräldraroll?” och ”Hur vill jag leva mitt liv nu?” Cirkeln kommer gå på måndagar och startar vid full grupp.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs bara lusten och nyfikenhet att se framåt mot en ny dimension av tillvaron.

Material

Vi tillhandahåller ditt samtalsmaterial.

Ledare

Cirkelledare är Maria Estling Vannestål som är utbildad gruppledare inom ACT (Acceptance and Commitment Training) och har lång erfarenhet av att leda samtalscirklar i olika sammanhang.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med: http://sensus.se/Samarbeten/Fackforbunden-och-Sensus/For-medlemmar

Arrangemangsnummer: 47052

Ledare

Maria Estling Vannestål

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.