Ledarskapsutbildning i rörelse

Vandring på Kullaleden i Skåne Ängelholm - Höganäs. 17 maj - 20 maj 2018. Välkommen till Lärande i rörelse, en ledarskapsutbildning i vandrande form längs Kullaleden i Skåne.

Eftersom vår vandring i Spanien blivit så uppskattad inbjuder vi nu även till en ny utbildning, en lärande i rörelse med vandring i Sverige längs Kullaleden i Skåne.

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap. Vi har en bred syn på ledarskap du är välkommen oavsett om du vill utveckla ditt självledarskap eller har en formell ledarposition.

OM DAGARNA

Under dagarna erbjuder vi dig ledarutveckling i en inspirerande miljö där vi varvar teoripass, samtal i grupp och enskild reflektion. Varje dag arbetar vi med olika teman som är viktiga i ledarrollen. 

Varje tema introduceras på morgonen. Egen reflektion under tysta perioder kombineras med samtal två och två under vandringen. På kvällen samlas vi för delande av dagens tankar, intryck och erfarenheter.

I utbildningen ingår även en förberedelse och ett efterarbete på en digital mötesplats.

VANDRINGEN 

Ängelholm- Höganäs, totalt 73 km, är en del av Kullaleden. Det är en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar, vackra skogar, naturreservat, små mysiga fiskebyar och fantastiska vyer över Öresund och Danmark. Längs leden finns flera sevärdheter, bland annat Kullens fyr, Sveriges ljusstarkaste och högst belägna fyr.

Vandringen är lätt till medelsvår men delvis i kuperad terräng. Vi går mellan 16 och 21 km per dag. Du behöver god grundkondition för att kunna delta.

PRIS

11.000 kronor per person i dubbelrum. 1100 kronor i rabatt för dig som tillhör någon av Sensus medlems- eller samarbetsparter eller har gått någon av Sensus diplomutbildningar.

 DET HÄR INGÅR

 • Ledarskapsutbildning under 3 dagar med Jörgen Ålebring och Katharina Persson som kursledare. Samt för- och efterarbete på en digital mötesplats
 • Boende totalt 3 nätter i dubbelrum på hotell med dusch och toalett på rummet. Övernattningarna sker på orterna: Ängelholm, Arild och Kullen.
 • Tre frukostar
 • Tre lunchpaket
 • Tre 2-rättersmiddagar inklusive bordsdryck vatten, läsk eller lättöl
 • Bagagetransport mellan hotellen under vägen.
 • Praktisk information, resplan och kartblad med beskrivning av vandringen.
 • Jourservice 24 timmar per dygn

DET HÄR TILLKOMMER

 • Resa till Ängelholm och från Höganäs
 • Dryck till middagarna annat än det som ingår
 • Personliga utgifter

ANSVARIGA UTBILDARE

Jörgen Ålebring är verksamhetsutvecklare på Sensus och har stor erfarenhet som utbildare inom individ-, grupp- och ledarskapsutveckling. Han är licensierad IDI och UGL-ledare. Jörgen ledde ledarskapsutbildningen på el Camino de Santiago de Compostela 2013 och 2017.

Katharina Persson är verksamhetsutvecklare på Sensus med ansvar för pedagogiskt utvecklingsarbete. Hon har stor erfarenhet som utbildare och processledare inom vuxnas lärande, ledarskap, grupputveckling och lärande på nätet. Alltid med utgångspunkt i delaktighet och lärande som berör och leder till handling. Katharina ledde ledarskapsutbildningen på el Camino de Santiago Compostela 2017.

Frågor? kontakta gärna någon av oss!

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.