Konferenslokaler i Malmö

Ljusa, fräscha lokaler i centrala Malmö, cirka 10 minuter från Malmö centralstation. Flygbuss och lokaltrafik stannar utanför.

På Studentgatan 4 har vi fem rum i olika storlekar. Vår största lokal, Sensussalen, ligger på Studentgatan 2 och rymmer upp till 100 personer. Den passar utmärkt för både föreläsningar, utbildningar och dans.

Antalet personer som får plats i lokalerna beror på vilken möblering ni väljer. Meddela era önskemål vid er bokningsförfrågan så hittar vi rätt lokal för just er.

Till din lokalbokning erbjuder vi olika konferenspaket. Allt vårt kaffe/te är Fairtrade-certifierat och mjölken vi serverar är ekologisk. Fika/lunch beställer vi från närliggande restauranger och konditori. Vi hjälper förstås även gärna till att boka bord på någon av de många närliggande restaurangerna.

(Vi hyr inte ut till privata fester.)

Våra rum

Vi har fem konferensrum och ett receptionscafé. I våra lokaler kan du alltid vara uppkopplad och det finns tillgång till blädderblock och whiteboard.

Läs mer om rummen
Hitta

Sensus Malmö

Priser

Du kan hyra våra lokaler under en heldag eller per timme. Vi erbjuder även konferenspaket samt olika sittningar. Meddela dina önskemål när du gör din bokning.

Priser för konferenspaket tillkommer till lokalhyran.

  • Sensussalen (100 pers): 7 300 kr/heldag, 1 300 kr/tim, projektor/CD/PC
  • Känsla (25-30 pers): 4 400 kr/heldag, 800 kr/tim, projektor
  • Sinne (20-25 pers): 4 000 kr/heldag, 700 kr/timme, projektor
  • Själ (10-12 pers): 1 400 kr/heldag, 250 kr/timme, extern bildskärm
  • Äventyret (10-12 pers): 1 400 kr/heldag, 250 kr/timme
  • Receptionscafé (25 pers): Enligt överenskommelse

Måltider och förtäring offerera mot förfrågan.

Boka

Kontakta oss med din bokningsförfrågan