Deltagarröster

"Med bra kursledare och en bra gruppgemenskap har kursen bidragit till att öka min kompetens inom området väldigt mycket. Kan verkligen rekommendera Sensus utbildning Diplomerad HR-koordinator!"

Kicki Åkesson, Hansa Bygg AB

"Jag blev övertygad från första dagen på utbildningen till HR Koordinator! Vilka förträffliga och inspirerande utbildningsledare, som har gedigen kunskap och dessutom kan förmedla kunskap! Och vilka lärorika diskussioner jag fick med de andra deltagarna! Jag kände stor glädje varenda gång jag skulle till utbildningen.

Från att ha haft kunskap om endast delar av HR området och väldigt lite kunskap om HR-funktionens roll, fick jag en mycket bra och bred plattform att stå på, både vad gäller HR i Praktiken och Arbetsrätt. Utbildningen har gett mig säkerhet i min roll som HR Koordinator och god överblick över företagets HR-frågor – ovärderligt!"

Alenka Puzar, PA to MD & HR Coord, Alde International Systems AB, Malmö

"Jag är jättenöjd med kursen diplomerad HR-koordinator! I kursen varvades intressanta föreläsningar, med grupparbete och hemarbete vilket gjorde att jag fick en mycket bra genomgång av hela HR-fältet. Jag gillar verkligen metoden där jag både lärde mig mycket av de mycket kompetenta kursledarna men även av litteraturen och av de andra kursdeltagarna. Jag kan varmt rekommendera kursen!"

Kajsa Qvist, Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm


”Att kunna arbeta parallellt med utbildningen och ha möjlighet att använda sina kunskaper direkt på arbetsplatsen har varit oslagbart. Ledarna har varit intressanta, roliga och väldigt kunniga inom sina områden. Vi har inte bara lärt oss massor under våra träffar utan vi har haft roligt också! Och skapat värdefulla nätverk i gruppen!"

Linda Bergman, personal- och pensionsadministratör, Ratos AB, Stockholm


Toppenkurs!

Inspirerande! Stort utrymme ges för förankring av händelser i verkliga livet och på respektive kursdeltagares verksamhetsområde. Dagarna går på tok för fort. Lärarna är breda i sin kompetens och undervisar med passion och hjärta. På Sensus är klimatet välkomnande och jag känner mig trygg i all vetskap jag nu har och hur jag med lätthet hittar information om jag behöver fördjupning.

Nina Gynning , Personal/ekonomiadministratör, Smålands Motor AB


”Kursen är perfekt för den som vill fördjupa sig i personalfrågor samtidigt som man arbetar. Bra och kunniga lärare har givit alla i gruppen stor plats med diskussioner och grupparbeten. Studiematerialet är mycket bra och omfattande, jag har haft stor nytta av det i mitt yrkesutövande.”

Patrik Åberg, HR-konsult, Nybro kommun


”Sensus har lyckats att förena proffsiga föreläsningar och tuffa hemarbeten med mycket intressanta diskussioner där alla kunde bidra med sina erfarenheter. Det var jättespännande! Jag längtade till dagen med gruppen och lärarna samt övrig personal. Mycket värme och omtanke från alla.”

Eva-Lotta Nyholm, Enhetschef, Försäkringskassan, Kalmar