Deltagarröster

"Jag rekommenderar verkligen utbildningen Diplomerad lönespecialist. Kursledaren är väldigt kompetent och har stor erfarenhet av att arbeta som lönekonsult vilket bidrar till hög kvalité på undervisningen och bra diskussioner under lektionerna. Utbildningen gick igenom alla de största områdena inom lön och efter utbildningen känner jag att min förståelse samt kunskap för lönearbetet har ökat vilket lett till att jag utvecklats mycket i mitt dagliga arbete. Man får förutom en bra utbildning även ett fantastiskt bemötande av all personal på Sensus."

Emma Wahlmino, Lönespecialist på Brukartorget AB

”Kunnig och väl påläst lärare som är duktigt på att förklara. Blandning mellan teori och praktik. Lön är ett stort område, efter avslutad utbildning har jag haft stor användning och förståelse för lönearbetet.”

Annika Nilsson, Redovisningskonsult på Crowe Tönnervik Revision AB

"Utbildningen Diplomerad Lönespecialist blev som ett kvitto för mig att jag kan det jag arbetar med. En bra utbildning som passar dig som kan grunderna och har arbetat ett tag med lönefrågor. Utbildningen inkluderar allt från lagar, avtal, reseräkningar, slutlön, frånvaro och semester; dvs det mesta som berör området lön.

Många bra  diskussioner mellan oss deltagare och kursledare om olika förslag på lösningar i olika frågor. Teori och praktiska beräkningar varvas under utbildningsdagarna vilket behövs då det är mycket information som ska hanteras.

Härliga kursdeltagare  där några av oss självklart har fortsatt att hålla kontakten. Vi hörs av och frågar varandra om tips/råd i olika lönefrågor och det är kanon att ha någon att bolla med när man sitter själv med lönehanteringen."

Linda Fritz, Lönespecialist/Ekonomiassistent på Arla Plast AB, Borensberg

"Diplomerad lönespecialistutbildningen gav oss den grund och trygghet när bolaget valde att ”plocka” hem lönekörningen och vi skulle sköta det själva. Kursen var väldigt lärorik då kursledaren själv arbetat med lön i många år och hon var även påläst på de flesta lönesystem och kunde ge tips och råd hur det fungerade i vårt system. Under kursen varvades teori och praktik och det fanns även utrymme att ta med egna frågor som vi stötte på under tiden. Vi kände oss alltid väldigt välkomna av alla på Sensus och vi var en härlig grupp där vi fortfarande hörs av och tar hjälp och råd av varandra."

Ann-Louise Rydin och Anders Sundholm, Lönespecialister V-TAB AB, Göteborg