Bästa hjälpen i digital omställning – Sensus digitala verktygslåda

Vilket verktyg passar bäst för digitala träffar i bokcirkeln? Vilken utrustning behövs för att live-streama en konsert? Hur funkar det med omröstningar vid digitala styrelsemöten? I Sensus digitala verktygslåda finns tips och enkla lösningar för att mötas, arbeta och dela kulturupplevelser digitalt. Allt samlat på ett ställe och tillgängligt för alla att använda.

Vi på Sensus vill skapa möjligheter för möten. Alla slags möten. Ibland är digitala möten helt enkelt den bästa lösningen och ibland är det nödvändigt att snabbt ställa om till digitala möten på distans på grund av omständigheter i omvärlden. Som nu under pågående coronaepedemi. Oavsett orsak är det många som tycker att det är svårt att hitta rätt i det stora utbudet av verktyg, plattformar och metoder. Därför har vi skapat Sensus digitala verktygslåda.

I Sensus digitala verktygslåda finns tips för alltifrån digitalt styrelsearbete till att live-streama evenemang. Tipsen och guiderna är indelade i kategorier som gör det lätt att hitta det du söker. Mycket av materialet går även att ladda ner i PDF-format. Sensus digitala verktygslåda är en levande sida och vi fyller löpande på med fler tips och råd.

I verktygslådan finns också listat några konkreta sätt Sensus verksamhetsutvecklare kan stötta dig i omställningen till digitalt. Kanske behöver din cirkel ett eget, digitalt mötesrum? Eller tillgång till en lärplattform? Eller så behöver du kanske komma igång med enklare hantering av cirkellistorna?

Läs mer om hur vi kan stötta er i på sajten.

Dessa innehållskategorier finns i verktyglådan:

  • Körsång på distans
  • Streama evenemang
  • Digitala möten och videosamtal
  • Cirkel, kurs eller utbildning på distans
  • Styrelsemöte och årsstämma på distans

Vi fyller på med nytt innehåll på sajten allt eftersom.

Välkommen till Sensus digitala verktygslåda!

Sensus digitala verktygslåda finns på länken nedan.

digitalaverktyg.sensus.se

Ett interaktivt formulär

I vår digitala verktygslåda finns också ett interaktivt formulär där du och din organisation kan komma i kontakt med oss för ytterligare stöd i omställningen från fysiskt till digitalt. Svara på några enkla frågor om era omställningsbehov, så hjälper vi er vidare.