Ledarskap i rörelse

Ledarskap i rörelse är en ledarskapsutbildning i vandrande form. Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap, den passar både för dig som vill utveckla ditt självledarskap och för dig som har en formell ledarposition.

Under dagarna erbjuder vi dig ledarutveckling i en inspirerande miljö där vi varvar teoripass, samtal i grupp och enskild reflektion. Varje dag arbetar vi med olika teman som är viktiga i ledarrollen. Egen reflektion under tysta perioder kombineras med samtal två och två under vandringen. På kvällen samlas vi för teoriinspel, delande av dagens tankar, intryck och erfarenheter. I utbildningen ingår för- och efterarbete på en digital mötesplats.

Vi möter fjällen när dom är som allra vackrast med alla höstfärger. Vi utgår från STF’s fjällstation i Grövelsjön i norra Dalarna och gör dagsvandringar i området.

Vandringarna kommer att bjuda på olika naturupplevelser allt ifrån kalfjäll med fantastiska vyer till vandring i vacker fjällskog. Dagsetapperna anpassas efter väder och vind men de är medelsvåra och sker i kuperad terräng. Vi går mellan 10 och 20 km per dag. Du behöver ha god grundkondition för att kunna delta.


Hur anmäler jag mig?
Vi erbjuder utbildningen både för grupper och arbetslag efter förfrågan men även som en öppen utbildning. (Just nu har vi ingen aktuell kursstart).


Kontakt

Katarina Persson, katharina.persson@sensus.se, 0706-111795.
Fredrik Hedlund, fredrik.hedlund@sensus.se, 08-406 16 78.

Kursupplägg

Mer om innehåll, upplägg och metod.

Läs mer.