Bok- och biblioteksmässan

Hoppas vi ses på Bokmässan! I år finns vi i två montrar. En tillsammans med Scouterna på plan 1 (B04:27) och på plan 2 (G02:10) tillsammans med Svenska kyrkan.

Sensus och Scouterna plan 1 (B04:27)
I vår på plan 1 är du välkommen att bekanta dig med böckerna vi släppt under året. Nedan hittar du länkar för att beställa böckerna. Vi bjuder på finfina tips för att möjliggöra goda samtal. Hos Scouterna kan du prova på att vara Scout! Snurra på lyckohjulet och anta utmaningen!

Sensus och Svenska kyrkan plan 2 (G02:10)
På plan 2 hittar du oss i Svenska kyrkans monter Se Människan. Även här får du tips på möjliggörande metoder för goda samtal. Och här kan du köpa Multireligiösa almanackan till mässpris eller beställa via länken nedan.

Samtal fortsätter

När författarsamtalet på Se människan-scenen är slut finns möjlighet att fortsätta reflektera över det som just sagts. Häng med på Samtal fortsätter, det är bara att följa skylten. Program finns här nedan.

Beställ Rätten till din berättelse

Beställ på Adlibris

Beställ Metodboken

Beställ kostnadsfritt här

Köp Multireligiösa almanackan

Köper du almanackan 2019 genom Sensus är priset 190 kr/styck inklusive frakt. Du kan också beställa den hos internetbokhandlarna Adlibris och Bokus.
Beställ multireligiösa almanackan

Beställ Din egen makt
NSPH webshop