En man i klackar

Niklas Åhlund och Maria Kehagia träffades första gången 2010. Deras möte kom att förändra Niklas liv. I det här samtalet får vi följa Niklas väg mot ett liv som Nathalie.

  • En man i klackar

Maria Kehagia, har arbetat som mental tränare och coach i över 25 år och fokuserar på hur vi skapar positiva tillstånd i livet. Tankar kan hjälpa eller stjälpa oss, allt beroende på hur vi programmerar våra tankar. 

Natalie Åhlund, är Niklas, en högt uppsatt chef inom ett mansdominerat yrke, som föddes i fel kropp. Hen insåg vid tidig ålder att något inte var rätt och har under större delen av sitt liv försökt finna vägar att förstå och acceptera något som hen själv hela tiden vetat inom säg; att hen egentligen är en kvinna.

En man i klackar, är namnet på den föreläsningen där Maria och Nathalie berättar om den långa och till stor del gemensamma resa där Maria lyckas fånga upp och förstå Nathalies verkliga jag och hur de sedan under lång tid lyckas gå från tankar och funderingar till konkreta planer för att steg för steg hitta lösningar för att förverkliga Nathalies livsdröm, om att bli en hel människa och att kunna vara den kvinna som alltid funnits. 

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.