KontaktVisa som

297 träffar

 1. Jobbar med musikverksamheten i Linköping och med musik inom Svenska Kyrkan. Webredaktör. Jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.

  Alexander Vibeck

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Webredaktör
  Telefon
  0704624822
  Mail
  alexander.vibeck@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jobbar med musikverksamheten i Linköping och med musik inom Svenska Kyrkan. Webredaktör. Jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.
 2. Jag arbetar 60% som verksamhetsutvecklare inom musik i Gävle.

  Amanda Örtenhag

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624804
  Mail
  amanda.ortenhag@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Jag arbetar 60% som verksamhetsutvecklare inom musik i Gävle.
 3. Ammi Johansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083984
  Mail
  Ammi.Johansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar huvudsakligen med musik med fokus på Göteborgs musikliv, men mitt arbetsområde är hela Västra Sverige och ibland hela Sverige.
 4. Anette Ericsson

  Titel
  Systemadministratör
  Telefon
  084061661
  Mail
  anette.ericsson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar med utveckling, förvaltning och support när det gäller Gustav. Har nära samarbete med din Gustavsamordnare med support och utbildning. Nu jobbar jag även med utveckling och utbildning av vårt nya verktyg Idéburen CRM. Har du frågor och synpunkter på ovanstående verktyg är du välkommen att höra av dig.
 5. Jag arbetar med administration runt våra studiecirklar och kulturarrangemang. Närvarolistor, fakturor, utvärderingar mm. Jag jobbar också med våra sociala medier och vår hemsida.

  Anette Gustafsson

  Titel
  Utbildningsadministratör
  Telefon
  018661952
  Mail
  anette.gustafsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar med administration runt våra studiecirklar och kulturarrangemang. Närvarolistor, fakturor, utvärderingar mm. Jag jobbar också med våra sociala medier och vår hemsida.
 6. Som verksamhetsutvecklare jobbar jag med olika föreningar, fackliga organisationer men också med vårt öppna utbud med föreläsningar och kurser.

  Anette Johansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  052299863
  Mail
  anette.k.johansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uddevalla
  Beskrivning
  Som verksamhetsutvecklare jobbar jag med olika föreningar, fackliga organisationer men också med vårt öppna utbud med föreläsningar och kurser.
 7. Jag ansvarar för samarbetet med en rad ideella medlemsorganisationer och samarbetsparter på nationell nivå. Jag är bl a kontaktperson för Scouterna, KFUM, IM, Svenska Lottakåren, Frisk & Fri, SPES, BRO, Spädbarnsfonden, SPRF, Amningshjälpen, Sveriges Makalösa Föräldrar, Röda Korsets Ungdomsförbund, Feministiskt Initiativ, Tjejzonen mfl. Jag har även uppdrag i nätverket Forum för konstruktiv konflikthantering och i Ekumeniska EU-kontoret styrelse.

  Anna Burack

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, ideella organisationer
  Telefon
  084061635
  Mail
  anna.burack@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag ansvarar för samarbetet med en rad ideella medlemsorganisationer och samarbetsparter på nationell nivå. Jag är bl a kontaktperson för Scouterna, KFUM, IM, Svenska Lottakåren, Frisk & Fri, SPES, BRO, Spädbarnsfonden, SPRF, Amningshjälpen, Sveriges Makalösa Föräldrar, Röda Korsets Ungdomsförbund, Feministiskt Initiativ, Tjejzonen mfl. Jag har även uppdrag i nätverket Forum för konstruktiv konflikthantering och i Ekumeniska EU-kontoret styrelse.
 8. Leverantör och kundreskontra
Löneadministration för Östergötland- N Småland, Mellansverige och Skåne Blekinge.

  Anna Ekholm Majling

  Titel
  Ekonomiassistent och löneadministratör
  Telefon
  084061615
  Mail
  Anna.Ekholm.Majling@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Leverantör och kundreskontra Löneadministration för Östergötland- N Småland, Mellansverige och Skåne Blekinge.
 9. Anna har arbetat med folkbildning sedan 1998. Är kontaktperson i regionen för Shedo, Amningshjälpen, Sveriges konstföreningar, Spec och kulturfrågor. Anna arbetar även nära Regionmuseet i Kristianstad med verksamhet som kompletterar deras utställningar. Lokalt planeras det för Framtidsveckan, Bokfestival och Bionalen. Anna har även lett projektet Lokal överenskommelse i Kristianstad.

  Anna Ferrington

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, för team Ideella organisationer och Annonserat utbud i Region Skåne-Blekinge
  Telefon
  0703642731
  Mail
  anna.ferrington@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Anna har arbetat med folkbildning sedan 1998. Är kontaktperson i regionen för Shedo, Amningshjälpen, Sveriges konstföreningar, Spec och kulturfrågor. Anna arbetar även nära Regionmuseet i Kristianstad med verksamhet som kompletterar deras utställningar. Lokalt planeras det för Framtidsveckan, Bokfestival och Bionalen. Anna har även lett projektet Lokal överenskommelse i Kristianstad.
 10. Anna Göransson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0721416446
  Mail
  Anna.Goransson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag vikarierar för Sara Björk som verksamhetsutvecklare (inriktning Svenska kyrkan) till och med september 2017. Mina ansvarsområden är bl a barnrättsutbildning, HBTQ och Ny i Sverige-verksamhet. Är utbildad kantor, läser teologi på halvfart och har arbetat som musiker och pedagog i Svenska kyrkan sedan 1996.
 11. Jag samarbetar med församlingar inom Svenska kyrkan i Göteborgs stift, Caritas frivilligcentral, Amningshjälpen, Minnamottagningen med flera. Jag arbetar även med ledarutveckling (bland annat Hämta Andan-dagar) och lite kring hållbarhetsfrågor.

  Anna Olofsson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083980
  Mail
  Anna.Olofsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag samarbetar med församlingar inom Svenska kyrkan i Göteborgs stift, Caritas frivilligcentral, Amningshjälpen, Minnamottagningen med flera. Jag arbetar även med ledarutveckling (bland annat Hämta Andan-dagar) och lite kring hållbarhetsfrågor.
 12. ADU erbjuder råd, medling och stöd till personer som känner sig diskriminerade. Vi förebygger och motverkar diskriminering genom information och utbildning. Våra utbildningar och material bygger på idéen om att diskriminering hänger ihop med normer och makt.

  Anna Stendin

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Antidiskrimineringsbyrån Uppsala, ADU
  Telefon
  018661953
  Mail
  anna.stendin@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  ADU erbjuder råd, medling och stöd till personer som känner sig diskriminerade. Vi förebygger och motverkar diskriminering genom information och utbildning. Våra utbildningar och material bygger på idéen om att diskriminering hänger ihop med normer och makt.
 13. Anna Thim

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0406226003
  Mail
  anna.thim@sensus.se
  Beskrivning
 14. Nyanställd som koordinator och kontorssamordnare på Sensus i Dalarna. Utbildad ekonom och tidigare logoped. Har ett starkt engagemang i scoutrörelsen samt en bakgrund inom musiken, framförallt folkmusik och klassisk musik genom fiolspel och körsång. Brinner för alla människors lika värde med ett särskilt intresse för HBTQ-frågor och mångfald.

  Anna Wänn

  Titel
  Koordinator och kontorssamordnare
  Telefon
  0703116951
  Mail
  anna.wann@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Nyanställd som koordinator och kontorssamordnare på Sensus i Dalarna. Utbildad ekonom och tidigare logoped. Har ett starkt engagemang i scoutrörelsen samt en bakgrund inom musiken, framförallt folkmusik och klassisk musik genom fiolspel och körsång. Brinner för alla människors lika värde med ett särskilt intresse för HBTQ-frågor och mångfald.
 15. Jag är enhetschef och ansvarar för verksamhetsområden: Svenska kyrkan , ledarutveckling och kultur.

  Annika Broman

  Titel
  Enhetschef
  Telefon
  0703127215
  Mail
  annika.broman@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag är enhetschef och ansvarar för verksamhetsområden: Svenska kyrkan , ledarutveckling och kultur.
 16. Annika Heikkinen

  Titel
  Verksamhetsutvecklare etniska och humanitära organisationer
  Telefon
  0738012101
  Mail
  annika.heikkinen@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar med etniska och humanitära organisationer. Utbildar i mänskliga rättigheter, diskrimineringsfrågor, normkritik och rättighetsbaserat arbete. Håller även ledarutbildning, förenings-och styrelseutbildning.
 17. Verksamhetsutvecklare på enheten Kultur och Allmänhet med kurser/studiecirklar i konst och keramik, konst- och kulturföreningar och med projektet Kreativt center, en verksamhet för personer med synnedsättning. Frisk och fri - mindful eating.

  Annika Strådal

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kultur
  Telefon
  086155700
  Mail
  Annika.Stradal@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare på enheten Kultur och Allmänhet med kurser/studiecirklar i konst och keramik, konst- och kulturföreningar och med projektet Kreativt center, en verksamhet för personer med synnedsättning. Frisk och fri - mindful eating.
 18. Aron Tideström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0920259984
  Mail
  Aron.Tidestrom@sensus.se
  Beskrivning
  Rättighetscentrum Norrbotten
 19. Jag är ansvarig för dyslexiprojektet på Sensus i Skåne-Blekinge där jag jobbar med fördjupade föreläsningar och workshops för barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi samt för lärare, pedagoger, bibliotekarier, föräldrar, vänner och anhöriga som i sin vardag kommer i kontakt med personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.

  Benny Björkman

  Titel
  Verksamhetsutveklare för Projekt Dyslexi
  Telefon
  0706301400
  Mail
  benny.bjorkman@sensus.se
  Plats
  Sensus Möte - konferensanläggning
  Beskrivning
  Jag är ansvarig för dyslexiprojektet på Sensus i Skåne-Blekinge där jag jobbar med fördjupade föreläsningar och workshops för barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi samt för lärare, pedagoger, bibliotekarier, föräldrar, vänner och anhöriga som i sin vardag kommer i kontakt med personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.
 20. Jag arbetar som vaktmästare på kontoret samt vårt musikhus i Helsingborg och är mångsidig / flexibel som en schweizisk armékniv.

  Benny Paulsson

  Titel
  Vaktmästare
  Telefon
  0704624999
  Mail
  benny.paulsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar som vaktmästare på kontoret samt vårt musikhus i Helsingborg och är mångsidig / flexibel som en schweizisk armékniv.
 21. Jag ansvarar för arbetet med ideella organisationer över hela regionen, Uppsala-Härnösand, och sitter i regionens ledningsgrupp. Jag är kontaktperson för SKPF, Qvinnokällan, AIESEC, Genusföreningen vid Uppsala universitet, Bröstcancerföreningen, Rädda Barnen, RFHL, Uppsala feministkör, SPES m fl.

  Bodil Larsson Frånlund

  Titel
  Verksamhetsutvecklare/Enhetschef ideella enheten, Uppsala-Härnösand
  Telefon
  018661960
  Mail
  bodil.larsson.franlund@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag ansvarar för arbetet med ideella organisationer över hela regionen, Uppsala-Härnösand, och sitter i regionens ledningsgrupp. Jag är kontaktperson för SKPF, Qvinnokällan, AIESEC, Genusföreningen vid Uppsala universitet, Bröstcancerföreningen, Rädda Barnen, RFHL, Uppsala feministkör, SPES m fl.
 22. Britta Lindberg

  Titel
  Versksamhetsutvecklare
  Telefon
  0470707304
  Mail
  britta.lindberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Växjö
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom enheten Forum i Kronobergs län. Det innebbär att jag arbetar med annonserat utbud, facken och med våra nationella och lokala medlemsorganisationer och samarbetspartners som inte ryms inom kyrksektorn.
 23. Arbetar med Svenska kyrkans församlingar och EFS föreningar på Gotland och föreningen Öppna Dörren i Stockholm. Är regionansvarig för PREP och Pilgrim.

  Britt Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0709228254
  Mail
  britt.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Gotland
  Beskrivning
  Arbetar med Svenska kyrkans församlingar och EFS föreningar på Gotland och föreningen Öppna Dörren i Stockholm. Är regionansvarig för PREP och Pilgrim.
 24. Jag arbetar med ideella organisationer. Utgår från kontoret i Örnsköldsvik, har hela regionen som arbetsfält. Fokusområden är livsfrågor, integration och föreningsutveckling (Väx i ditt uppdrag). Är regionskontakt för PREP, Familjeverkstan och Scouterna.

  Carina Nordin

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0705240567
  Mail
  carina.nordin@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jag arbetar med ideella organisationer. Utgår från kontoret i Örnsköldsvik, har hela regionen som arbetsfält. Fokusområden är livsfrågor, integration och föreningsutveckling (Väx i ditt uppdrag). Är regionskontakt för PREP, Familjeverkstan och Scouterna.
 25. Mina arbetsuppgifter är administration gällande Sensus Diplomutbildningar, Yrkeshögskoleutbildningen Begravningsrådgivare samt administration av folkbildning med focus på Scouternas verksamhet.

  Carita Olsson

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083920
  Mail
  carita.olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Mina arbetsuppgifter är administration gällande Sensus Diplomutbildningar, Yrkeshögskoleutbildningen Begravningsrådgivare samt administration av folkbildning med focus på Scouternas verksamhet.
 26. Christer Wik

  Titel
  Enhetshef
  Telefon
  0704624817
  Mail
  christer.wik@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar tillsammans med femton medarbetare i enheten medlemsorganisationer i region Stockholm-Gotland. Pratar gärna och mycket om och med församlingar i Svenska kyrkan, ideella föreningar, valberedningar, strategier och styrelsearbete.
 27. Jag arbetar med kyrkomusik och körverksamhet, vilket är ett spännande uppdrag, där Sensus tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet , mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen.

  Christina Sjöstedt

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kyrkomusik
  Telefon
  0660266092
  Mail
  kicki.sjostedt@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jag arbetar med kyrkomusik och körverksamhet, vilket är ett spännande uppdrag, där Sensus tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet , mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen.
 28. Clara Skogsberg

  Titel
  Konferensvärdinna
  Telefon
  084061666
  Mail
  clara.skogsberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag och mina medarbetare underlättar ditt möte så. Vi hjälper till med allt från bokning, service, mat, teknik mm.
 29. Hej! Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och Studiotekniker i Sundsvall. Jag kan hjälpa till med replokaler, materialstöd, spelningar och inspelningar. Jag sköter alla inspelningar i vår inspelningsstudio i Sundsvall. kolla in studion på www.studiodomsaga.se

  Daniel Mikaelsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare musik / Studiotekniker
  Telefon
  060149436
  Mail
  daniel.mikaelsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Hej! Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och Studiotekniker i Sundsvall. Jag kan hjälpa till med replokaler, materialstöd, spelningar och inspelningar. Jag sköter alla inspelningar i vår inspelningsstudio i Sundsvall. kolla in studion på www.studiodomsaga.se
 30. Daniel Ågren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0733839501
  Mail
  daniel.agren@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med Scouterna, Stockholm Pride, Y:s Men, KFUM. Håller även utbildningar inom ledarskap, styrelseutveckling, valberedning och annat
 31. Verksamhetsutvecklare Norra Norrland, med ansvar för Kyrka/EFS. Jobbar i huvudsak mot församlingar och föreningar i Västerbottens län. Har tidigare jobbar 20 år inom EFS och Svenska kyrkan som ungdomskonsulent, vaktmästare, församlingspedagog, körledare, m.m. Ansvarar nu på Sensus för frågor kring barn och unga 0-18år, konfirmandverksamhet, unga ledare, BKA-arbete och musik.

  David Bergquist

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  090143767
  Mail
  David.Bergquist@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare Norra Norrland, med ansvar för Kyrka/EFS. Jobbar i huvudsak mot församlingar och föreningar i Västerbottens län. Har tidigare jobbar 20 år inom EFS och Svenska kyrkan som ungdomskonsulent, vaktmästare, församlingspedagog, körledare, m.m. Ansvarar nu på Sensus för frågor kring barn och unga 0-18år, konfirmandverksamhet, unga ledare, BKA-arbete och musik.
 32. Arbetar främst inom scenkonstområdet. Är utbildad skådespelare och har även jobbat inom Svenska Kyrkan med ungdomar och skolfrågor, teater och musik.

  David Oest

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0701430166
  Mail
  david.oest@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Arbetar främst inom scenkonstområdet. Är utbildad skådespelare och har även jobbat inom Svenska Kyrkan med ungdomar och skolfrågor, teater och musik.
 33. Elias Lindman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och studiotekniker / Vilsta musikhus
  Telefon
  0739-038684
  Mail
  elias.lindman@sensus.se
  Beskrivning
 34. Elisabeth Nordborg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  048017098
  Mail
  elisabeth.nordborg@sensus.se
  Plats
  Sensus Kalmar
  Beskrivning
  Jag jobbar i första hand med våra kyrkliga medlemsorganisationer. Är dessutom processledare inom idealitet i Svenska kyrkan.
 35. Jag jobbar på riksförbundet som verksamhetsutvecklare för globala frågor och kyrkliga organisationer. Jag är ansvarig för studiematerialet Världens kurs och områden som klimat, fred, rättvis handel och hållbarhet har en plats hos mig.

  Ellen Skånberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0761099316
  Mail
  Ellen.Skanberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar på riksförbundet som verksamhetsutvecklare för globala frågor och kyrkliga organisationer. Jag är ansvarig för studiematerialet Världens kurs och områden som klimat, fred, rättvis handel och hållbarhet har en plats hos mig.
 36. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom Hund & Häst över hela regionen Uppsala-Härnösand. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av studiecirklar eller utbildningar inom stall- och hästverksamhet eller något hundrelaterat, så som exempelvis lydnad, bruks, rallylydnad, jakt mm.

  Ellinor Hast

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Hund & Häst
  Telefon
  060149435
  Mail
  ellinor.hast@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom Hund & Häst över hela regionen Uppsala-Härnösand. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av studiecirklar eller utbildningar inom stall- och hästverksamhet eller något hundrelaterat, så som exempelvis lydnad, bruks, rallylydnad, jakt mm.
 37. Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av alla system och datakommunikation till alla kontor.

  Eric Maltegård

  Titel
  Supporttekniker-IT
  Telefon
  0702375370
  Mail
  Eric.Maltegard@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av alla system och datakommunikation till alla kontor.
 38. Eva Rundlöf

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624930
  Mail
  eva.rundlof@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med öppna arbetsmiljöutbildningar samt skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, kommunikation, chef och ledarskap, mångfald, motivation och; hälsa samt grupputveckling.
 39. Felix Berggren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare - Lajv
  Telefon
  0707899248
  Mail
  felix.berggren@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Jag arbetar som Verksamhetsutvecklare inom Sensus öppna-verksamhet och är speciellt inriktad för att arbeta med "roll och konfliktspel". Jag utgår från Falun men arbetar mot grupper och arrangemang i olika delar av landet.
 40. Pappaledig t.o.m. september 2017. Hej! Jag heter Fredrik och jobbar med musik här på Sensus i Sundsvall. Spelar med i tre band och geocachar även en hel del på min fritid.

  Fredrik Hast

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  060149432
  Mail
  fredrik.hast@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Pappaledig t.o.m. september 2017. Hej! Jag heter Fredrik och jobbar med musik här på Sensus i Sundsvall. Spelar med i tre band och geocachar även en hel del på min fritid.
 41. Arbetar framförallt med frågor som rör HR strategi, medarbetarskap, ledarskap och kompetensfrågor.

  Fredrik Hedlund

  Titel
  HR-strateg
  Telefon
  084061678
  Mail
  fredrik.hedlund@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Arbetar framförallt med frågor som rör HR strategi, medarbetarskap, ledarskap och kompetensfrågor.
 42. Koordinator på Sensus sedan augusti 2015. Arbetar med regionala kurser främst tillsammans med TCO-förbunden men även Svenska Kyrkan. Sitter med i Ledarutvecklingsgruppen och jobbar med ständig ledarutveckling.

  Frida Telleborn

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0735142128
  Mail
  frida.telleborn@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Koordinator på Sensus sedan augusti 2015. Arbetar med regionala kurser främst tillsammans med TCO-förbunden men även Svenska Kyrkan. Sitter med i Ledarutvecklingsgruppen och jobbar med ständig ledarutveckling.
 43. Gudrun Norrfjärd

  Titel
  Enhetschef
  Telefon
  0760147040
  Mail
  Gudrun.Norrfjard@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag är enhetschef i Göteborg. Jag ansvarar för verksamhet som har att göra med Svenska kyrkan och närliggande organisationer, Scouterna samt vårt utåtriktade utbud av föreläsningar och studiecirklar.
 44. Hans Lundquist

  Titel
  Ledare Medis 5
  Telefon
  0707997858
  Mail
  Hans.Lundquist@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Har en Master of fine arts i klassiskt gitarrspel samt examen i pedagogik. Verkat som musiker, kompositör och pedagog sedan 1990.
 45. Jag jobbar med musikverksamhet och kultur i Norrköping. Jag är arrangemangsansvarig och arrangerar spelningar och klubbar. Jag jobbar också med olika musiksatsningar och projekt.

  Hedvig Solvik

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0703353566
  Mail
  Hedvig.Solvik@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag jobbar med musikverksamhet och kultur i Norrköping. Jag är arrangemangsansvarig och arrangerar spelningar och klubbar. Jag jobbar också med olika musiksatsningar och projekt.
 46. Jag jobbar i Västra Sverige, Göteborg, med utbildningar inom Yrkeshögskolan, Diplom samt TCO-facken. Jag är även ordförande i Unionen klubben.

  Heidi Simonsen

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083922
  Mail
  heidi.simonsen@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar i Västra Sverige, Göteborg, med utbildningar inom Yrkeshögskolan, Diplom samt TCO-facken. Jag är även ordförande i Unionen klubben.
 47. Jobbar som verksamhetsutvecklare inom konst och kultur bland annat med Sveriges Konstföreningar. Men även med fackförbundsfrågor, Att äta och med jämställdhetsfrågor

  Helene Warpe

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  018661956
  Mail
  helene.warpe@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jobbar som verksamhetsutvecklare inom konst och kultur bland annat med Sveriges Konstföreningar. Men även med fackförbundsfrågor, Att äta och med jämställdhetsfrågor
 48. Helen Hugosson Strandemo

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Ideella
  Telefon
  0910779373
  Mail
  Helen.Hugosson@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare och har hand om verksamhet i Västerbotten. Jag samverkar i stort sett med alla kontakter. Du är välkommen att höra av dig. Jag hjälper dig till rätt verksamhetsutvecklare om jag inte kan hjälpa dig.
 49. Mitt arbete handlar om:
 - församlingskontakter i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum och Skövde 
 - planering av kurser tillsammans med Göteborgs- och Skara stift 
 - interreligiösa frågor
Jag är Vuxendialogutbildare och kan finnas med i olika samanhang med cirkelledarutbildningar, processledning och ledarworkshops.

  Ingela Bergström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0735143934
  Mail
  ingela.bergstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Mitt arbete handlar om: - församlingskontakter i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum och Skövde - planering av kurser tillsammans med Göteborgs- och Skara stift - interreligiösa frågor Jag är Vuxendialogutbildare och kan finnas med i olika samanhang med cirkelledarutbildningar, processledning och ledarworkshops.
 50. Ingela McLellan

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706717531
  Mail
  ingela.mclellan@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Från september 2016 till september 2017 arbetar jag med verksamhetsutveckling med inriktning mot kyrka och musik inom Skara stift. Du träffar mig oftast på kontoret i Skövde men annars är mitt upptagningsområde Skaraborg, Trollhättan och Vänersborg.
 51. Läsa för livet startade 2017 och är ett nationellt treårigt Kulturrådsprojekt som arbetar med att utveckla Biblioterapi som läsfrämjande cirkelmetod för målgrupper med önskan att förbättra den existentiella hälsan.

  Inger Händestam

  Titel
  Projektledare i Läsa för livet
  Telefon
  0733901426
  Mail
  inger.handestam@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Läsa för livet startade 2017 och är ett nationellt treårigt Kulturrådsprojekt som arbetar med att utveckla Biblioterapi som läsfrämjande cirkelmetod för målgrupper med önskan att förbättra den existentiella hälsan.
 52. Jag arbetar med den löpande bokföringen och allt annat inom ekonomi i Sensus ÖNS.

  Ingrid Karlsson

  Titel
  Redovisningsekonom
  Telefon
  013246704
  Mail
  ingrid.karlsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med den löpande bokföringen och allt annat inom ekonomi i Sensus ÖNS.
 53. Jobbar i huvudsak med diplomutbildningar och övriga utbildningar till arbetslivet.

  Ingrid Olsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0736475495
  Mail
  Ingrid.Olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Jobbar i huvudsak med diplomutbildningar och övriga utbildningar till arbetslivet.
 54. Arbetar med kontakten med kyrkliga samarbetsparter. Brinner för freds- och rättvisefrågor, Israel-Palestina, unga ideella ledare och konfirmandfrågor. Har en samordnande funktion kring Sensus samarbete med kyrkliga organisationer i Västra Sverige. Samarbetar mycket med Göteborgs stift och Skara stift. Var projektledare för konferensen "Bibeln mitt i allt" fram till april 2016.

  Jakob Lindkvist

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083933
  Mail
  Jakob.Lindkvist@sensus.se
  Beskrivning
  Arbetar med kontakten med kyrkliga samarbetsparter. Brinner för freds- och rättvisefrågor, Israel-Palestina, unga ideella ledare och konfirmandfrågor. Har en samordnande funktion kring Sensus samarbete med kyrkliga organisationer i Västra Sverige. Samarbetar mycket med Göteborgs stift och Skara stift. Var projektledare för konferensen "Bibeln mitt i allt" fram till april 2016.
 55. Stockholm-Gotland processledare, folkbildare, samt kontaktperson för ett antal församlingar är min speciella kompetens/inriktning främst på projekt- och ledarutbildningssidan.

  Jamal Lemrini

  Titel
  Verksamhetsutvecklare/Projektledare
  Telefon
  0704624813
  Mail
  Jamal.Abderrahim@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Stockholm-Gotland processledare, folkbildare, samt kontaktperson för ett antal församlingar är min speciella kompetens/inriktning främst på projekt- och ledarutbildningssidan.
 56. Jag arbetar med musikgrupper utanför våra musikhus i Norrköping. Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta med Sensus om musik.

  Jan-Olow Lekström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0705919601
  Mail
  jan-olow.lekstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med musikgrupper utanför våra musikhus i Norrköping. Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta med Sensus om musik.
 57. Har flera roller i Sensus. Arbetar som verksamhetsutvecklare på kultur- och musikområdet i Örebro län och är utvecklingsledare för Sensus i civilsamhällessatsningen Tegelbruket i Örebro. Har också rollen som verksamhetsledare för verksamhetsområde Öppna i region Mellansverige, med allmänt utbud samt ideella och fackliga organisationer i fokus.

  Jens Hellman

  Titel
  Verksamhetsledare och verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624818
  Mail
  Jens.Hellman@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Har flera roller i Sensus. Arbetar som verksamhetsutvecklare på kultur- och musikområdet i Örebro län och är utvecklingsledare för Sensus i civilsamhällessatsningen Tegelbruket i Örebro. Har också rollen som verksamhetsledare för verksamhetsområde Öppna i region Mellansverige, med allmänt utbud samt ideella och fackliga organisationer i fokus.
 58. Jerry Winblad von Walter

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0911234905
  Mail
  jerry.winblad@sensus.se
  Beskrivning
  Min huvudsakliga uppgift är musiken och då i första hand musik i kyrkan, vilket är ett spännande uppdrag, där vi tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet ,mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden är Norrbotten och Västerbotten förutom Umeå kommun med omnejd.
 59. Kontaktperson mot församlingar, pastorat, stift och stiftsgårdar i Svenska kyrkan Västerås stift och Dalarna. Kontaktperson för Asylfrågor. Utbildad församlingspedagog.

  Jimmy Nilsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kyrka - Asyl
  Telefon
  0702477603
  Mail
  jimmy.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Kontaktperson mot församlingar, pastorat, stift och stiftsgårdar i Svenska kyrkan Västerås stift och Dalarna. Kontaktperson för Asylfrågor. Utbildad församlingspedagog.
 60. Jag arbetar strörre delen av min tjänst som koordinator i teamet kyrkliga organisationer. Resten av min tid arbetar jag i receptionen i Malmö.

  Johanna Wendelo

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0406645680
  Mail
  johanna.wendelo@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag arbetar strörre delen av min tjänst som koordinator i teamet kyrkliga organisationer. Resten av min tid arbetar jag i receptionen i Malmö.
 61. Verksamhetsutvecklare Uppsala/Härnösand.
Studiotekniker, lite liveljud, gitarrkurser m.m.

  Johan Arveli

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  063142846
  Mail
  johan.arveli@sensus.se
  Plats
  Sensus Östersund
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare Uppsala/Härnösand. Studiotekniker, lite liveljud, gitarrkurser m.m.
 62. Musikverksamhet i Balsta Musikslott, Lagerkvistgatans Musikhus och Vilsta Musikhus.

  Johan Liljegren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0702889506
  Mail
  johan.liljegren@sensus.se
  Plats
  Sensus Eskilstuna
  Beskrivning
  Musikverksamhet i Balsta Musikslott, Lagerkvistgatans Musikhus och Vilsta Musikhus.
 63. Jag arbetar som koordinator vid lokalkontoret i Umeå, där jag ägnar den största delen av min arbetstid åt att administrera verksamhet som Svenska kyrkan och EFS har runtom i Västerbotten. Jag är också ansvarig för regionens internkontroll, och sitter som representant i Sensus nationella etikgrupp.

  Josefin Österholm

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  090142760
  Mail
  josefin.osterholm@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Jag arbetar som koordinator vid lokalkontoret i Umeå, där jag ägnar den största delen av min arbetstid åt att administrera verksamhet som Svenska kyrkan och EFS har runtom i Västerbotten. Jag är också ansvarig för regionens internkontroll, och sitter som representant i Sensus nationella etikgrupp.
 64. Josef Bel Habib

  Titel
  Verksamhetsutvecklare - Musik
  Telefon
  0704599424
  Mail
  Josef.BelHabib@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med musikgrupper på Sensus musikhus Vrinnevipark i Norrköping. Kontakta mig om du är intresserad av att hyra replokal, boka studiotid eller vill arrangera/spela på konsert.
 65. Joseph Ross

  Titel
  Informatör/IT-support
  Telefon
  0761691656
  Mail
  joseph.ross@sensus.se
  Beskrivning
  Jag kombinerar min tid mellan IT-support för Riks och marknadsföring & teknikfrågor för Skåne-Blekinge.
 66. Jag arbetar främst med vår replokalsverksamhet och administration kopplad till denna.

  Karin Jansson

  Titel
  Koordinator och verksamhetsutvecklare
  Telefon
  090142761
  Mail
  karin.jansson@sensus.se
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med vår replokalsverksamhet och administration kopplad till denna.
 67. Jag arbetar som enhetschef för Enhet - kyrka i region Uppsala-Härnösand.
Mitt eget ämnesfokus är kyrkomusik och jag ansvarar också för arbetet med kyrkomusik och kör i Uppland och Gästrikland.

  Karin Sundin

  Titel
  Enhetschef och verksamhetsutvecklare, kör och kyrkomusik, stiftsmusiker Härnösands stift
  Telefon
  018661964
  Mail
  karin.sundin@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som enhetschef för Enhet - kyrka i region Uppsala-Härnösand. Mitt eget ämnesfokus är kyrkomusik och jag ansvarar också för arbetet med kyrkomusik och kör i Uppland och Gästrikland.
 68. Jag arbetar som koordinator. Min arbetsplats är Tegelbruket, en förening som Sensus och KFUM har bildat. Det är ett en ungdomsarena på 8000 kvm, där idrott och kultur möts. En otroligt kreativ, spännande och rolig mötesplats!

  Karin Werhahn

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  019192764
  Mail
  Karin.Werhahn@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Jag arbetar som koordinator. Min arbetsplats är Tegelbruket, en förening som Sensus och KFUM har bildat. Det är ett en ungdomsarena på 8000 kvm, där idrott och kultur möts. En otroligt kreativ, spännande och rolig mötesplats!
 69. Hej, jag heter Karin och jobbar som vikarie på Sensus Sundsvall, avdelning musik. Mina främsta områden är att främja verksamheten hos unga och de som identifierar sig som kvinnor. Jag älskar sång, dans och teater. Spelar även i band!

  Karin Zimmerman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624805
  Mail
  karin.zimmerman@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Hej, jag heter Karin och jobbar som vikarie på Sensus Sundsvall, avdelning musik. Mina främsta områden är att främja verksamheten hos unga och de som identifierar sig som kvinnor. Jag älskar sång, dans och teater. Spelar även i band!
 70. Katarina Wallgren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0500424953
  Mail
  katarina.wallgren@sensus.se
  Beskrivning
  Fackliga organisationer, utbildare inom konflikthantering, organisationsutveckling & processledning
 71. Katharina Persson

  Titel
  Verksmahetsutvecklare pedagogik och utbildning
  Telefon
  084061695
  Mail
  Katharina.Persson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar på riksförbundet inom hemvist Utveckling och pedagogik. Mina fokusområden är Väx i ditt uppdrag ( föreningsutveckling), folkbildningspedagogik, vuxnas lärande, processledning och lärande på nätet. Jag arbetar både med kompetensutveckling internt och med uppdrag tillsammans med våra samarbetsparter på nationell nivå.
 72. Arbetar med utveckling av musikalisk folkbildningsverksamhet i samarbete med Svenska kyrkan i Stockholms stift. Kontaktperson för körer, musikgrupper, kyrkomusiker, musikpedagoger, Stockholms stifts kyrkosångsförbund och Kyrkomusikernas riksförbund. Ansvarar för Sensus arbete med bl.a. körveckor, musikkurser och reformationsjubiléet 2017.

  Kekke Paulsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, musik i Svenska kyrkan (tjänstledig)
  Telefon
  0728535597
  Mail
  Kekke.Paulsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar med utveckling av musikalisk folkbildningsverksamhet i samarbete med Svenska kyrkan i Stockholms stift. Kontaktperson för körer, musikgrupper, kyrkomusiker, musikpedagoger, Stockholms stifts kyrkosångsförbund och Kyrkomusikernas riksförbund. Ansvarar för Sensus arbete med bl.a. körveckor, musikkurser och reformationsjubiléet 2017.
 73. Ansvarar för Sensus verksamhet med musiken i Svenska kyrkan inom regionen Stockholm-Gotland. Kontaktperson för bl.a. Sveriges kyrkosångsförbund och Kyrkomusikerförbundet.

  Kekke Waltersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kör och kyrkomusik
  Telefon
  0728535597
  Mail
  Kekke.Waltersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Ansvarar för Sensus verksamhet med musiken i Svenska kyrkan inom regionen Stockholm-Gotland. Kontaktperson för bl.a. Sveriges kyrkosångsförbund och Kyrkomusikerförbundet.
 74. Kent Smids

  Titel
  Lärare Sensus yrkesliv-Grundläggande moduler
  Telefon
  0721458201
  Mail
  Kent.Smids@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Torkel Knutssonsgatan
  Beskrivning
  Arbetat på Sensus sedan 2011. Lärare på Sensus yrkesliv-Grundläggande moduler. Sensus yrkesliv är en arbetsmarknadsutbildning för nyanlända. Lärare i samhällskunskap och svenska. Även arbetsmiljöombud Sensus Stockholm-Gotland.
 75. Jag jobbar med kulturfrågor, med PREP och samarbetar med NSPH och SHEDO kring studiematerial om psykisk ohälsa. Jag utbildar också Hjärnkollambassadörer för riksföreningen Hjärnkoll. Jag utvecklar dessutom en studiecirkel i frågor om hälsa och stress som vänder sig till nyanlända.

  Kerstin Selén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kultur
  Telefon
  0708530316
  Mail
  kerstin.selen@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar med kulturfrågor, med PREP och samarbetar med NSPH och SHEDO kring studiematerial om psykisk ohälsa. Jag utbildar också Hjärnkollambassadörer för riksföreningen Hjärnkoll. Jag utvecklar dessutom en studiecirkel i frågor om hälsa och stress som vänder sig till nyanlända.
 76. Perspektivbyrån är ett treårigt projekt som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten, Sensus med finansiering av Arvsfonden. Projektet kommer att genomföras i samverkan med simhallar och bibliotek i Skellefteå, Umeå och framöver även i Sorsele kommun. 

Under de kommande tre åren kommer Perspektivbyrån öppna upp små deckarkontor ute på simhallar och bibliotek dit barn kommer att bjudas in och få möjlighet att agera detektiver. Som detektiver ska de undersöka och kartlägga dessa verksamheter utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv.

  Klara Nygren

  Titel
  Projektledare Perspektivbyrån
  Telefon
  0703034762
  Mail
  klara.nygren@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Perspektivbyrån är ett treårigt projekt som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten, Sensus med finansiering av Arvsfonden. Projektet kommer att genomföras i samverkan med simhallar och bibliotek i Skellefteå, Umeå och framöver även i Sorsele kommun. Under de kommande tre åren kommer Perspektivbyrån öppna upp små deckarkontor ute på simhallar och bibliotek dit barn kommer att bjudas in och få möjlighet att agera detektiver. Som detektiver ska de undersöka och kartlägga dessa verksamheter utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv.
 77. Kristina Arvidsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0317083967
  Mail
  kristina.arvidsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uddevalla
  Beskrivning
  Registrering av Vårdförbundet Västra Götaland- och Hallands utbildningar för fackligt förtroendevalda. Administration Ledarseminarium Sensus Västra Sverige.
 78. Kristina Kroona

  Titel
  Kommunikatör
  Telefon
  0317083931
  Mail
  kristina.kroona@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jobbar med kommunikation på djupet och bredden. Med planering, trycksaksproduktion och elektroniska mötesplatser.
 79. Verksamhetsutvecklare med fokus på Svenska kyrkan.
Speciellt kyrkomusik, körsång. 
ScorX, Anti Aging för rösten
Samarbetar med Sveriges kyrkosångsförbund, KMR, Kyrkomusikernas riksförbund
och Lekmannaförbundet.

  Lars-Ingvar Klasén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  033204151
  Mail
  lars-ingvar.larsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borås
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med fokus på Svenska kyrkan. Speciellt kyrkomusik, körsång. ScorX, Anti Aging för rösten Samarbetar med Sveriges kyrkosångsförbund, KMR, Kyrkomusikernas riksförbund och Lekmannaförbundet.
 80. Jag arbetar bland annat med administration av studiecirklar och kultur för kommunerna Aneby, Boxholm, Eksjö, Mjölby, Motala, Tranås, Vadstena, Ydre och Ödeshög. Regional IT-kontaktperson.

  Lasse Sirviö

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  013246713
  Mail
  Lasse.Sirvio@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag arbetar bland annat med administration av studiecirklar och kultur för kommunerna Aneby, Boxholm, Eksjö, Mjölby, Motala, Tranås, Vadstena, Ydre och Ödeshög. Regional IT-kontaktperson.
 81. Jag arbetar främst med kulturverksamhet inom musik, dans och film men också med vårt öppna utbud med föreläsningar, studiecirklar och kurser. I Skövde har vi ett musikhus med replokaler, som jag ansvarar för.

  Leena Larsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0500424956
  Mail
  leena.larsson@sensus.se
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med kulturverksamhet inom musik, dans och film men också med vårt öppna utbud med föreläsningar, studiecirklar och kurser. I Skövde har vi ett musikhus med replokaler, som jag ansvarar för.
 82. Jag arbetar med musik och ledarutveckling. Körer, suzuki, Annorlunda Musikskola, ukulele, psalmodikon, fiol och grundläggande ledarutveckling.

  Lena Rydhäll

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kultur
  Telefon
  0733839508
  Mail
  Lena.Rydhall@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med musik och ledarutveckling. Körer, suzuki, Annorlunda Musikskola, ukulele, psalmodikon, fiol och grundläggande ledarutveckling.
 83. Jag arbetar främst med fokus på Svenska kyrkan och EFS i 7-häradskommunerna och Norra Halland.

  Lena Sjöberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  033204154
  Mail
  lena.sjoberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Borås
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med fokus på Svenska kyrkan och EFS i 7-häradskommunerna och Norra Halland.
 84. Jag arbetar med att samverka och samarbeta med Svenska kyrkan och EFS, med fokus på lärande/undervisning, processledning, ideellt engagemang och rättighetsbaserat arbete. Jag arbetar även gentemot de fristående körer som finns i regionen, och samarbetar med min kollega Ulla Jacobsson Werner gentemot kyrkomusikerna i Stiftet.
 

  Lena Åkesson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  013246721
  Mail
  lena.akesson@sensus.se
  Beskrivning
  Jag arbetar med att samverka och samarbeta med Svenska kyrkan och EFS, med fokus på lärande/undervisning, processledning, ideellt engagemang och rättighetsbaserat arbete. Jag arbetar även gentemot de fristående körer som finns i regionen, och samarbetar med min kollega Ulla Jacobsson Werner gentemot kyrkomusikerna i Stiftet.  
 85. Jag jobbar med närvarolistor, anmälningar, faktureringar och e-listor mm.

  Lillemor Gustavsson

  Titel
  Utbildningsdministratör
  Telefon
  018661959 sms 0708372113
  Mail
  lillemor.gustavsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag jobbar med närvarolistor, anmälningar, faktureringar och e-listor mm.
 86. Jag jobbar som verksamhetsutvecklare på Sensus region Västra Sverige, främst för Scouterna. Kontakta mig så pratar vi om hur vi kan samarbeta eller utveckla det samarbetet som vi redan har!

  Linnéa Lundblom

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0761820963
  Mail
  linnea.lundblom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare på Sensus region Västra Sverige, främst för Scouterna. Kontakta mig så pratar vi om hur vi kan samarbeta eller utveckla det samarbetet som vi redan har!
 87. Linus Lundgren

  Titel
  Ledare Studio/Musik
  Telefon
  0702-982877
  Mail
  Linus.Lundgren@sensus.se
  Beskrivning
  Ansvarig för Sensus inspelningsstudio på musikhuset Ganymeden i Linköping. Ansvarig för utrustade replokaler på Ganymeden och Skylten.
 88. Koordinerar i första hand verksamhet i svenska kyrkan. Gustavsamordnare i Västra Sverige.

  Lizbet Lind

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083955
  Mail
  lizbet.lind@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Koordinerar i första hand verksamhet i svenska kyrkan. Gustavsamordnare i Västra Sverige.
 89. Lizzie Forsman

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083944
  Mail
  Lizzie.Forsman@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Som utbildningskoordinator jobbar jag främst med verksamhet inom scenkonst och musik.
 90. Jobbar med registrering av studiecirklar, närvarolistor, fakturering mm på Örnsköldsviks kontoret.

  Lotta Byström

  Titel
  Administratör
  Telefon
  0660266081
  Mail
  lotta.bystrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jobbar med registrering av studiecirklar, närvarolistor, fakturering mm på Örnsköldsviks kontoret.
 91. Jag arbetar huvudsakligen med administration och är oftast den som svarar när ni ringer. Jag är också engagerad i Spelföreningen Helsingborg som hjälper personer med spelmissbruk. Speciellt brinner jag för arbetet med de anhöriga till spelarna och håller även i en anhöriggrupp. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig!

  Lotta Korch

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  042269694
  Mail
  lotta.korch@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar huvudsakligen med administration och är oftast den som svarar när ni ringer. Jag är också engagerad i Spelföreningen Helsingborg som hjälper personer med spelmissbruk. Speciellt brinner jag för arbetet med de anhöriga till spelarna och håller även i en anhöriggrupp. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig!
 92. Jag arbetar med kreativa personer inom musik som huvudsakligen finns i Malmö. Tar även hand om Manifest On Tour operativa ledning varje höst.
En del av min tjänst ägnar jag åt personlig effektivitet i arbetet/livet, och då anordnas halv- eller heldagars inspirationsföreläsningar med Sensus medlemsorganisationer och andra intresserade parter.

  Mac Ruzic

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Sensus Musik
  Telefon
  0706219500
  Mail
  Mac.Ruzic@sensus.se
  Plats
  Sensus Möte - konferensanläggning
  Beskrivning
  Jag arbetar med kreativa personer inom musik som huvudsakligen finns i Malmö. Tar även hand om Manifest On Tour operativa ledning varje höst. En del av min tjänst ägnar jag åt personlig effektivitet i arbetet/livet, och då anordnas halv- eller heldagars inspirationsföreläsningar med Sensus medlemsorganisationer och andra intresserade parter.
 93. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning på Svenska kyrkan och EFS samt Svenska kyrkans unga och övriga närstående kyrkliga organisationer. Jag sitter även med i styrgruppen för Fairtrade City Uppsala. Både fackliga och kyrkliga förtroendeuppdrag.
 

  Magnus Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  018661954
  Mail
  magnus.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning på Svenska kyrkan och EFS samt Svenska kyrkans unga och övriga närstående kyrkliga organisationer. Jag sitter även med i styrgruppen för Fairtrade City Uppsala. Både fackliga och kyrkliga förtroendeuppdrag.  
 94. Fråga mig om hur vi jobbar med IT på Sensus.

  Magnus Nordholm

  Titel
  IT chef
  Telefon
  084061680
  Mail
  magnus.nordholm@sensus.se
  Beskrivning
  Fråga mig om hur vi jobbar med IT på Sensus.
 95. Jag arbetar med att nationellt samordna Sensus musikverksamhet. Bland de nationella projekten finns bland annat Nätverket 5050, Världens Största Musikfestival, Sensus Live och Manifest On Tour.

  Magnus Pejlert

  Titel
  Nationell Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624967
  Mail
  magnus.pejlert@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med att nationellt samordna Sensus musikverksamhet. Bland de nationella projekten finns bland annat Nätverket 5050, Världens Största Musikfestival, Sensus Live och Manifest On Tour.
 96. Jag arbetar med Hållbarhetsfrågor, ideella föreningar, asylfrågor, Konstföreningar och Fackföreningar. 
Jag är även projektsamordnare för projekt Läsa För Livet.

  Maija Löfgren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624876
  Mail
  maija.lofgren@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med Hållbarhetsfrågor, ideella föreningar, asylfrågor, Konstföreningar och Fackföreningar. Jag är även projektsamordnare för projekt Läsa För Livet.
 97. Marcus Nilsson arbetar med frågor som rör det mångkulturella samhällets utmaningar, mångfaldsfrågor, religion, livsfrågor och filosofi. Du kan anlita honom som utbildare, föreläsare, processledare och samtalsledare. Marcus har också arbetat med den interaktiva religionsutställningen Gud har 99 namn och har utbildat multireligiösa guider i Göteborg och Umeå. Han har varit med och utvecklat Sensus multireligiösa almanacka och jobbat med interreligiösa centret i Göteborg.

  Marcus Nilsson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083917
  Mail
  marcus.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Marcus Nilsson arbetar med frågor som rör det mångkulturella samhällets utmaningar, mångfaldsfrågor, religion, livsfrågor och filosofi. Du kan anlita honom som utbildare, föreläsare, processledare och samtalsledare. Marcus har också arbetat med den interaktiva religionsutställningen Gud har 99 namn och har utbildat multireligiösa guider i Göteborg och Umeå. Han har varit med och utvecklat Sensus multireligiösa almanacka och jobbat med interreligiösa centret i Göteborg.
 98. Jag har arbetat som koordinator i Kristianstad. Jag koordinerar Sensus verksamhet inom kyrka i Nord-Östra Skåne. 
Jag sitter också med i "Kyrkteamet" vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.

  Maria Nilsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0761696471
  Mail
  maria.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Jag har arbetat som koordinator i Kristianstad. Jag koordinerar Sensus verksamhet inom kyrka i Nord-Östra Skåne. Jag sitter också med i "Kyrkteamet" vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.
 99. Jobbar som koordinator i Östergötland- Norra Småland med fokus på främst Norrköping med omnejd. Jag jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.

  Maria Strid

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0704624877
  Mail
  maria.strid@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jobbar som koordinator i Östergötland- Norra Småland med fokus på främst Norrköping med omnejd. Jag jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.
 100. Marie Cöster

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0730835500
  Mail
  marie.coster@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar i teamet kyrkliga organisationer och är kontaktperson för Österlen, Vemmenhögs, Ljunits, Herrestads och Färs samt Skytts kontrakt. Jag brinner särskilt för frågor rörande barns- och ungas rätt till trosutveckling samt ideellt arbete.
 101. Marie Lennerhed

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och Mötesplatsarrangör
  Telefon
  0706431776
  Mail
  marie.lennerhed@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med Sensus mötesplatser såsom Almedalen, Mötesplats Engagemang, frukostseminarier för MO/SP och Mänskliga Rättighetsdagarna.
 102. Sitter i Östersund och sköter om all administration inom musik samt lite egen verksamhet som faller utanför musik. Administrerar även för Sundsvalls och Gävles kontor inom musik.

  Marie Siwertsson

  Titel
  Utbildningsdministratör/Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  063142842
  Mail
  marie.siwertsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Östersund
  Beskrivning
  Sitter i Östersund och sköter om all administration inom musik samt lite egen verksamhet som faller utanför musik. Administrerar även för Sundsvalls och Gävles kontor inom musik.
 103. Mari Abrahamsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0733-839509
  Mail
  mari.abrahamsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag har arbetat som administratör/koordinator i Sensus sedan augusti 2000. Sedan hösten 2010 administrerar jag åt Kyrkteamet vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.
 104. Medis 5 är en kulturverksamhet för personer med lindriga intellektuella funktionsnedsättningar. 
Se gärna 
www.medis5.se
www.teatersurra.se
www.scenmedis5.se

  Mats Eriksson

  Titel
  Föreståndare Medis 5
  Telefon
  0767799769
  Mail
  Mats.Eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Medis 5 är en kulturverksamhet för personer med lindriga intellektuella funktionsnedsättningar. Se gärna www.medis5.se www.teatersurra.se www.scenmedis5.se
 105. Mats Polsten

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kyrka
  Telefon
  0706324935
  Mail
  mats.polsten@sensus.se
  Plats
  Sensus Karlskrona
  Beskrivning
  Är verksamhetsutvecklare för kyrkliga organisationer i Blekinge och nordöstra Skåne.
 106. Jag skapar affischer, annonser, foldrar, flyers och andra trycksaker. Gör nyhetsbrev och administrerar våra sociala medier. Redaktör för webben och intranätet.

  Mattias Jonsson

  Titel
  Informatör
  Telefon
  018661962
  Mail
  mattias.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag skapar affischer, annonser, foldrar, flyers och andra trycksaker. Gör nyhetsbrev och administrerar våra sociala medier. Redaktör för webben och intranätet.
 107. Vi ska tillsammans med barn i åldrarna 6-16 år hitta på kreativa lösningar för kartläggning av simhallar och bibliotek - utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv. Perspektivbyrån undersöker frågor som: Hur uppfattar barn miljön och atmosfären i dessa verksamheter? Känner de sig trygga och välkomna? Och kan de oavsett funktion, kropp, identitet, socioekonomi, religion ta del av alla aktiviteter som erbjuds?

För övrigt är jag teaterregissör, skådespelare och coach i presentationsteknik.

  Mia Westin

  Titel
  Metodutvecklare perspektivbyrån
  Telefon
  0725241763
  Mail
  maria.westin@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Vi ska tillsammans med barn i åldrarna 6-16 år hitta på kreativa lösningar för kartläggning av simhallar och bibliotek - utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv. Perspektivbyrån undersöker frågor som: Hur uppfattar barn miljön och atmosfären i dessa verksamheter? Känner de sig trygga och välkomna? Och kan de oavsett funktion, kropp, identitet, socioekonomi, religion ta del av alla aktiviteter som erbjuds? För övrigt är jag teaterregissör, skådespelare och coach i presentationsteknik.
 108. Mia Ås

  Titel
  Versamhetsutvecklare
  Telefon
  0702750807
  Mail
  maria.as@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med inriktning svenska kyrkan, kyrkliga organisationer och kultur.
 109. Projekt Sacer är ett samarbete mellan Sensus studieförbund och Lunds stift och ingår som en del i stiftsprojektet ”Prostvisitationer och kyrkliga inventarier”. Projektet syftar till att hjälpa församlingarna att gå över till Svenska kyrkans digitala databas för kyrkliga inventarier SACER. Finansiering sker med hjälp av kyrkoantikvarisk ersättning och kyrkobyggnadsbidrag.

Vi utbildar stiftets församlingar i hur SACER fungerar och kan användas som ett arbetsredskap. Vi hjälper också till med digitalisera äldre inventarieförteckningar genom att bland annat inventera församlingarnas kyrkor för att fotografera och dokumentera varje enskilt föremål med kulturhistoriskt värde. Föremålen kan vara alltifrån ett medeltida krucifix till en duk från 70-talet som kyrkans syförening har vävt och skänkt.

  Micaela Eriksson

  Titel
  Projektledare
  Telefon
  0704600317
  Mail
  micaela.eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Möte - konferensanläggning
  Beskrivning
  Projekt Sacer är ett samarbete mellan Sensus studieförbund och Lunds stift och ingår som en del i stiftsprojektet ”Prostvisitationer och kyrkliga inventarier”. Projektet syftar till att hjälpa församlingarna att gå över till Svenska kyrkans digitala databas för kyrkliga inventarier SACER. Finansiering sker med hjälp av kyrkoantikvarisk ersättning och kyrkobyggnadsbidrag. Vi utbildar stiftets församlingar i hur SACER fungerar och kan användas som ett arbetsredskap. Vi hjälper också till med digitalisera äldre inventarieförteckningar genom att bland annat inventera församlingarnas kyrkor för att fotografera och dokumentera varje enskilt föremål med kulturhistoriskt värde. Föremålen kan vara alltifrån ett medeltida krucifix till en duk från 70-talet som kyrkans syförening har vävt och skänkt.
 110. Jag jobbar med musik på Sundsvallskontoret bl.a. med många band/projekt och livearrangemang. Privat spelar jag med två band The Confusions & Kolbacken.

  Mikael Andersson-Knut

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  060149434
  Mail
  mikael.andersson-knut@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Jag jobbar med musik på Sundsvallskontoret bl.a. med många band/projekt och livearrangemang. Privat spelar jag med två band The Confusions & Kolbacken.
 111. Koordinator för musikverksamheten. Ansvarar för avtal som gäller IT och teknik. Regional datasupport.

  Mikael Kindstrand

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0703055018
  Mail
  mikael.kindstrand@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Koordinator för musikverksamheten. Ansvarar för avtal som gäller IT och teknik. Regional datasupport.
 112. Jag är en energisk och glad kille som gillar att ha många bollar i luften. Jag slutför det jag tar på mig och brinner för det jag gör. Har arbetat heltid som musiker och ljudtekniker i 18 år innan jag började på Sensus. Driver en ljud & ljusuthyrningsfirma "Ljudlagret" på sidan av Sensus.

  Mikael Olsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624947
  Mail
  mikael.olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Jag är en energisk och glad kille som gillar att ha många bollar i luften. Jag slutför det jag tar på mig och brinner för det jag gör. Har arbetat heltid som musiker och ljudtekniker i 18 år innan jag började på Sensus. Driver en ljud & ljusuthyrningsfirma "Ljudlagret" på sidan av Sensus.
 113. Jag arbetar som ekonomiansvarig för region Uppsala-Härnösand och region Norra Norrland. Jag är även enhetschef för Staben i Uppsala-Härnösand vilket innebär regionala frågor kring lokaler, IT, ekonomi och personal.

  Monica Rilvén

  Titel
  Regionekonom
  Telefon
  018661968
  Mail
  monica.rilven@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som ekonomiansvarig för region Uppsala-Härnösand och region Norra Norrland. Jag är även enhetschef för Staben i Uppsala-Härnösand vilket innebär regionala frågor kring lokaler, IT, ekonomi och personal.
 114. Monica Sjögren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0733839500
  Mail
  Monica.Sjogren@sensus.se
  Plats
  Sensus Gotland
  Beskrivning
  Arbetar som verksamhetsutvecklare och koordinator på Gotland.
 115. Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland.

  Noomie Wennstig

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0660266093
  Mail
  noomie.wennstig@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland.
 116. Jag arbetar på 50% med ideella organisationer, kommuner & landsting inom bl.a. mänskliga rättigheter (MR), likabehandling och tillgänglighet. Jag är kontaktperson för RKUF, F!, IM, Tjejzonen, m.fl. På 50% arbetar jag för Antidiskrimineringsbyrån Uppsala (ADU) där jag bl.a. koordinerar nätverk såsom MR-nätverket och Framtidsskapet. Jag arbetar också med samverkan, opinionsbildning och folkbildande aktiviteter kopplat till antidiskriminering, likabehandling och normkritik.

  Olivia Novotny Bill

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Ideella enheten och Antidiskrimineringsbyrån Uppsala, ADU
  Telefon
  018661955
  Mail
  olivia.novotny.bill@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar på 50% med ideella organisationer, kommuner & landsting inom bl.a. mänskliga rättigheter (MR), likabehandling och tillgänglighet. Jag är kontaktperson för RKUF, F!, IM, Tjejzonen, m.fl. På 50% arbetar jag för Antidiskrimineringsbyrån Uppsala (ADU) där jag bl.a. koordinerar nätverk såsom MR-nätverket och Framtidsskapet. Jag arbetar också med samverkan, opinionsbildning och folkbildande aktiviteter kopplat till antidiskriminering, likabehandling och normkritik.
 117. Fokusområden: EFS och Svenskakyrkan i Västerbotten och södra Lappland samt Luleå Stift och frågor enligt nedan.

Förutom ansvaret ovan har jag ett särskilt ansvar för att vara insatt i följande områden: Diakoni, kultur för seniorer, asyl/språkcirklar, EFS alla föreningar och lägerverksamhet , studiecirklar, smågruppsarbete, idealitet & delaktighet, processledning*, PREP, MOD kurser & cirklar, Scouter, multireligiösa guider, föreningen Shedo mm.
*Under Sensus Processledare står det mer om mig under mitt namn.

Har tidigare arbetat 23 år som ungdomspräst/diakoniassistent, vik. samarbetskyrkopräst i Ersmarkskyrkan i Umeå Stadsförsamling samt vikarierat som distriktsföreståndare för EFS i Västerbotten. Har gått Chefs- och ledarskapsutbildning på Församlingsförbundet.

  Per Bäckman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Norra Norrland
  Telefon
  090142764
  Mail
  per.backman@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Fokusområden: EFS och Svenskakyrkan i Västerbotten och södra Lappland samt Luleå Stift och frågor enligt nedan. Förutom ansvaret ovan har jag ett särskilt ansvar för att vara insatt i följande områden: Diakoni, kultur för seniorer, asyl/språkcirklar, EFS alla föreningar och lägerverksamhet , studiecirklar, smågruppsarbete, idealitet & delaktighet, processledning*, PREP, MOD kurser & cirklar, Scouter, multireligiösa guider, föreningen Shedo mm. *Under Sensus Processledare står det mer om mig under mitt namn. Har tidigare arbetat 23 år som ungdomspräst/diakoniassistent, vik. samarbetskyrkopräst i Ersmarkskyrkan i Umeå Stadsförsamling samt vikarierat som distriktsföreståndare för EFS i Västerbotten. Har gått Chefs- och ledarskapsutbildning på Församlingsförbundet.
 118. Pia Lamberth

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0406645681
  Mail
  pia.lamberth@sensus.se
  Plats
  Sensus Möte - konferensanläggning
  Beskrivning
  Jag arbetar med öppet utbud, framförallt Kreativt skrivande, Måla mandala, Mindfulness i Rörelse, Gravidyoga, Mamma-bebisyoga, och Heliga danser. I det sistnämnda är jag också ledarutbildare och - fortbildare. Vidare har jag ett stort samarbete med Karma Yönten Ling (KYL) som tillsammans med oss erbjuder bl.a. Mindfulnessföreläsningar, föreläsningar av gästande lamor och allehanda cirklar samt arrangemang kring Tibetansk buddhism. Ledarutveckling och certifiering tillhör också mina uppgifter. Jag har också hand om en del kamratcirklar, bokcirklar och andra cirklar i hemmen. Jag arbetar halvtid.
 119. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare för musik och kultur i Västervik.

  Pierre Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Musikhusansvarig Västervik. Ljudtekniker. Ljustekniker.
  Telefon
  0702895377
  Mail
  pierre.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare för musik och kultur i Västervik.
 120. Teamledare för Kyrkliga organisationer Skåne Blekinge. Ansvarig för verksamheter inom Malmö pastorat och EFS Syd.

  Rebecka Hedén Judt

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0406645680
  Mail
  Rebecka.Heden.Judt@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Teamledare för Kyrkliga organisationer Skåne Blekinge. Ansvarig för verksamheter inom Malmö pastorat och EFS Syd.
 121. Kreativ och lösningsorienterad verksamhetsutvecklare som ser möjligheter där andra kanske ser hinder

  Robert Ahlenius

  Titel
  Rock och pop ansvarig för västerbotten och norrbotten verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706479989
  Mail
  robert.ahlenius@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Kreativ och lösningsorienterad verksamhetsutvecklare som ser möjligheter där andra kanske ser hinder
 122. Roger Eriksson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kyrka - Scouterna
  Telefon
  016153841
  Mail
  roger.eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Eskilstuna
  Beskrivning
  Arbetar främst i Södermanland med Svenska Kyrkan och dess verksamhet i Strängnäs stift, samt Scouterna.
 123. Jobbar med musikverksamheten i Göteborg. Ansvarar för replokaler i Gårda och Gårdascenen.

  SaraBeata Hagström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare musik
  Telefon
  0704104532
  Mail
  SaraBeata.Hagstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jobbar med musikverksamheten i Göteborg. Ansvarar för replokaler i Gårda och Gårdascenen.
 124. Arbetar med folkbildningsverksamhet i samverkan med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Håller utbildning i och har särskild kompetens inom barnrättsfrågor (BKA), rättighetsbaserat arbete och hbtq-frågor inom Svenska kyrkan. Har en teol.kand och är också präst i Svenska kyrkan.

  Sara Björk

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0721472024
  Mail
  sara.bjork@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar med folkbildningsverksamhet i samverkan med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Håller utbildning i och har särskild kompetens inom barnrättsfrågor (BKA), rättighetsbaserat arbete och hbtq-frågor inom Svenska kyrkan. Har en teol.kand och är också präst i Svenska kyrkan.
 125. Verksamhetsutvecklare med inriktning på projekt och med aktivitetshuset Tegelbruket som fokus. Har fördjupad kompetens inom grafisk design, layout, webb, sociala medier, tekniska lösningar och annat i den digitala världen.

  Siavash Vatanijalal

  Titel
  Verksamhetsutvecklare / Projektledare
  Telefon
  0720155508
  Mail
  siavash.vatanijalal@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med inriktning på projekt och med aktivitetshuset Tegelbruket som fokus. Har fördjupad kompetens inom grafisk design, layout, webb, sociala medier, tekniska lösningar och annat i den digitala världen.
 126. Siw Aspman

  Titel
  Utbildningsdministratör
  Telefon
  0660266082
  Mail
  siw.aspman@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Arbetar med närvarolistor till studiecirklar och kurser på Örnsköldsviks kontoret.
 127. Jag sitter på Uppsalakontoret men jobbar över hela länet, Enköping, Östhammar, Tierp, Kungsängen etc. med musikfrågor, replokaler, spelningar och studioinspelningar. 

  Staffan Ljunggren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0701706184
  Mail
  staffan.ljunggren@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag sitter på Uppsalakontoret men jobbar över hela länet, Enköping, Östhammar, Tierp, Kungsängen etc. med musikfrågor, replokaler, spelningar och studioinspelningar. 
 128. Jag jobbar i Kyrkteamet, Stockholm-Gotland.
Kontaktperson för ett antal församlingar
Min speciella kompetens/inrikning främst på konfirmand och ledarutbildningssidan. 
Jobbar också med Sensus interna Ledarutveckling, ledararutbildning grund.
Utbildar bland annat i:
SDI, (strength deployment invetory) ett verktyg som skapar förståelse för dina personliga styrkor och mellanmänskliga relationer (beteendestilar).
FIRO OCH IMGD, två teorier som handlar om gruppens utveckling.
BKA, Barnkonsekvensanalys i Svenska kyrkan.
Teambuilding och ledarutbildningar mm
Jag är utbildad processledare och jobbar aktivt som det.

Har tidigare jobbat i Svenska kyrkan i ca. 20 år som pedagog i fyra olika församlingar, så jag har hygglig koll på Svenska kyrkan och dess organisation. 
Läser teologi och har en nästan färdig teo.l kand.

  Stefan Elmer

  Titel
  Verksamhetsutveckalre
  Telefon
  0707102320
  Mail
  Stefan.Elmer@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag jobbar i Kyrkteamet, Stockholm-Gotland. Kontaktperson för ett antal församlingar Min speciella kompetens/inrikning främst på konfirmand och ledarutbildningssidan. Jobbar också med Sensus interna Ledarutveckling, ledararutbildning grund. Utbildar bland annat i: SDI, (strength deployment invetory) ett verktyg som skapar förståelse för dina personliga styrkor och mellanmänskliga relationer (beteendestilar). FIRO OCH IMGD, två teorier som handlar om gruppens utveckling. BKA, Barnkonsekvensanalys i Svenska kyrkan. Teambuilding och ledarutbildningar mm Jag är utbildad processledare och jobbar aktivt som det. Har tidigare jobbat i Svenska kyrkan i ca. 20 år som pedagog i fyra olika församlingar, så jag har hygglig koll på Svenska kyrkan och dess organisation. Läser teologi och har en nästan färdig teo.l kand.
 129. Verksamhetsutvecklare i kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan och EFS-föreningar.

  Svenning Forsling

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  026542657
  Mail
  svenning.forsling@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare i kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan och EFS-föreningar.
 130. Sylvia Hansson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083908
  Mail
  sylvia.hansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare med ideella föreningar och grupper såsom körer, musikgrupper, dansverksamhet, teater, kulturföreningar mm. Jag jobbar också med olika regionala kulturprojekt, utbildar i retorik och kommunikation, vuxenpedagogik, processledning och föreningsutveckling.
 131. Therése Johnson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  016-15 38 42
  Mail
  therese.johnson@sensus.se
  Beskrivning
  Sköter administrationen kring anmälningar, fakturor, utanordningar m.m.
 132. Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom musik och kultur. Du hittar mig i främst Västervik, men håller även till i Norrköping ibland.

  Thomasine Eriksson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0703516111
  Mail
  thomasine.eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom musik och kultur. Du hittar mig i främst Västervik, men håller även till i Norrköping ibland.
 133. Tomas Jarhall

  Titel
  Teamledare Teckenspråk och tillgänglighet
  Telefon
  0704460313
  Mail
  tomas.jarhall@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Torkel Knutssonsgatan
  Beskrivning
  Ansvarar för teamet Teckenspråk och tillgänglighet. Hos oss finns en daglig verksamhet, Teckensurra. Den andra verksamhet inom vårt team erbjuder konsultativa lärare i teckenspråk. Uppdragen i teckenspråk finns främst inom skolvärlden.
 134. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom områdena musik, kultur och ungdom i Dalarna samt verksamhetsledare inom området musik i Region Mellansverige.

  Tommy Persson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare inom området musik, kultur och ungdom samt Verksamhetsledare inom området musik.
  Telefon
  0703771334
  Mail
  tommy.persson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom områdena musik, kultur och ungdom i Dalarna samt verksamhetsledare inom området musik i Region Mellansverige.
 135. Jag jobbar med kör, kyrkomusiker/körledare och sång- och talspörsmål 
över hela regionen, Östergötland/ N.Småland. 
Jag finns också tillgänglig som processledare och Antiaging-för röstenpedagog.

  Ulla Jacobsson Werner

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706727516
  Mail
  ulla.jacobsson.werner@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag jobbar med kör, kyrkomusiker/körledare och sång- och talspörsmål över hela regionen, Östergötland/ N.Småland. Jag finns också tillgänglig som processledare och Antiaging-för röstenpedagog.
 136. Jag jobbar som koordinator i Sensus region västra Sverige med utgångspunkt från Sensus lokalkontor i Karlstad.

  Ulrica Jonsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  054137104
  Mail
  ulrica.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Värmland
  Beskrivning
  Jag jobbar som koordinator i Sensus region västra Sverige med utgångspunkt från Sensus lokalkontor i Karlstad.
 137. Jag samordnar Sensus fackförbundssamarbeten på nationell nivå och utvecklar samt genomför utbildningar riktade mot fackförbunden.

  Ulrika Erksell

  Titel
  Nationell verksamhetsutvecklare, Fackförbund
  Telefon
  084061632
  Mail
  Ulrika.Erksell@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag samordnar Sensus fackförbundssamarbeten på nationell nivå och utvecklar samt genomför utbildningar riktade mot fackförbunden.
 138. Jag arbetar med relationer med Svenska kyrkan, EFS och kyrkliga organisationer på nationell nivå.

  Ulrika Jonsson

  Titel
  Hemvistledare relationer och marknad
  Telefon
  0733936866
  Mail
  ulrika.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med relationer med Svenska kyrkan, EFS och kyrkliga organisationer på nationell nivå.
 139. Ulrika Wiborgh

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  023794942
  Mail
  ulrika.wiborgh@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Arbetar med Sensus samtliga ideella medlemsorganisationer i Mellansverige (inklusive Kyrkliga organisationer). Är kontaktperson gällande ideella organisationer i Sensus Mellansverige. Arbetar även inom Rättighetscentrum Dalarna, en antidiskrimineringsbyrå där Sensus Mellansverige är huvudman.
 140. Jag arbetar med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Särskild inriktning är Hållbar utveckling/hållbarhet, Idealitet och Lärande i organisationer och församlingar. Har erfarenhet av ledarskap, barnrättsperspektiv och mångfaldsfrågor. Jag arbetar också med att processleda delar av Sensus vidare organisering.

  Urban Hermansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och pedagogisk processledare
  Telefon
  0733839506
  Mail
  urban.hermansson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Särskild inriktning är Hållbar utveckling/hållbarhet, Idealitet och Lärande i organisationer och församlingar. Har erfarenhet av ledarskap, barnrättsperspektiv och mångfaldsfrågor. Jag arbetar också med att processleda delar av Sensus vidare organisering.
 141. Positiv, glad, självständig, utåtriktad och har god analytisk förmåga. Goda kunskaper om kundbemötande och god service. Goda sociala kompetenser och nätverkningsförmåga. Goda kunskaper om folkbildning och bildning, civilsamhälle, integration, mångfald, islamofobi, afrofobi, ledarskap, organisationsutveckling, fred och konfliktlösning. Lång erfarenhet av projektledning. Stort engagemang för samhällsfrågor. Intresserad av internationell politik och i synnerhet Mellanöstern, Afrikas horns- och Nordiska länders politik och fredshistoria.

  Yasin Ahmed

  Titel
  Verksamhetsutvecklare samt nationell samordnare för Sveriges multireligiösa guider
  Telefon
  0730688840
  Mail
  yasin.ahmed@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Positiv, glad, självständig, utåtriktad och har god analytisk förmåga. Goda kunskaper om kundbemötande och god service. Goda sociala kompetenser och nätverkningsförmåga. Goda kunskaper om folkbildning och bildning, civilsamhälle, integration, mångfald, islamofobi, afrofobi, ledarskap, organisationsutveckling, fred och konfliktlösning. Lång erfarenhet av projektledning. Stort engagemang för samhällsfrågor. Intresserad av internationell politik och i synnerhet Mellanöstern, Afrikas horns- och Nordiska länders politik och fredshistoria.
 142. Jag är verksamhetsutvecklare inom musik och kultur i Linköping. Jag jobbar med att arrangera evenemang samt föreningsverksamhet av olika slag. Kan även hjälpa till med cirklar inom musik, DJ:ing, studioinspelning samt ljudredigering. Kan även bild- samt videoredigering om efterfrågan finns. Tveka inte att höra av dig!

  Yasmine Lindgren-Widholm

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Kultur
  Telefon
  0728570052
  Mail
  yasmine.lindgren-widholm@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag är verksamhetsutvecklare inom musik och kultur i Linköping. Jag jobbar med att arrangera evenemang samt föreningsverksamhet av olika slag. Kan även hjälpa till med cirklar inom musik, DJ:ing, studioinspelning samt ljudredigering. Kan även bild- samt videoredigering om efterfrågan finns. Tveka inte att höra av dig!
x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.