KontaktVisa som

398 träffar

 1. Jobbar med musikverksamheten i Linköping och med musik inom Svenska Kyrkan. Webredaktör. Jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.

  Alexander Vibeck

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Webredaktör
  Telefon
  0704624822
  Mail
  alexander.vibeck@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jobbar med musikverksamheten i Linköping och med musik inom Svenska Kyrkan. Webredaktör. Jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.
 2. Jag arbetar 60% som verksamhetsutvecklare inom musik i Gävle.

  Amanda Örtenhag

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624804
  Mail
  amanda.ortenhag@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Jag arbetar 60% som verksamhetsutvecklare inom musik i Gävle.
 3. Ammi Johansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083984
  Mail
  Ammi.Johansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar huvudsakligen med musik med fokus på Göteborgs musikliv, men mitt arbetsområde är hela Västra Sverige och ibland hela Sverige.
 4. Tjänstledig.

Handledare på Medis5, en arbetsplats för personer med lindriga intellektuella funktionshinder. Verksamheten lyder under LSS i Stockholm stad och har Sensus Studieförbund som huvudman.
På Medis5 arbetar skådespelare, musiker, fotografer, formgivare, filmare m.m. I olika formationer görs teaterföreställningar, musikföreställningar, filmer och andra kulturproduktioner. Det mesta av detta hittar du på vår sajt, medis5.se.

  Andreas Bylund

  Titel
  Handledare webbredaktör och projektledare
  Telefon
  086155700
  Mail
  Andreas.Bylund@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm
  Beskrivning
  Tjänstledig. Handledare på Medis5, en arbetsplats för personer med lindriga intellektuella funktionshinder. Verksamheten lyder under LSS i Stockholm stad och har Sensus Studieförbund som huvudman. På Medis5 arbetar skådespelare, musiker, fotografer, formgivare, filmare m.m. I olika formationer görs teaterföreställningar, musikföreställningar, filmer och andra kulturproduktioner. Det mesta av detta hittar du på vår sajt, medis5.se.
 5. Anette Ericsson

  Titel
  Systemadministratör
  Telefon
  084061661
  Mail
  anette.ericsson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar med utveckling, förvaltning och support när det gäller Gustav. Har nära samarbete med din Gustavsamordnare med support och utbildning. Nu jobbar jag även med utveckling och utbildning av vårt nya verktyg Idéburen CRM. Har du frågor och synpunkter på ovanstående verktyg är du välkommen att höra av dig.
 6. Jag arbetar med administration runt våra studiecirklar och kulturarrangemang. Närvarolistor, fakturor, utvärderingar mm. Jag jobbar också med våra sociala medier och vår hemsida.

  Anette Gustafsson

  Titel
  Utbildningsadministratör
  Telefon
  018661952
  Mail
  anette.gustafsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar med administration runt våra studiecirklar och kulturarrangemang. Närvarolistor, fakturor, utvärderingar mm. Jag jobbar också med våra sociala medier och vår hemsida.
 7. Som verksamhetsutvecklare jobbar jag med olika föreningar, fackliga organisationer men också med vårt öppna utbud med föreläsningar och kurser.

  Anette Johansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  052299863
  Mail
  anette.k.johansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uddevalla
  Beskrivning
  Som verksamhetsutvecklare jobbar jag med olika föreningar, fackliga organisationer men också med vårt öppna utbud med föreläsningar och kurser.
 8. Anna Bodjo

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706914951
  Mail
  anna.bodjo@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jobbar som vikarierande verksamhetsutvecklare i region Östergötland-Norra Småland. Mina verksamheter inkluderar bl.a. DJ-skola, replokaler, kulturarrangemang och dansgrupper. Jag har en bakgrund som dansledare, kock, politiker, krokimodell m.m.
 9. Jag ansvarar för samarbetet med en rad ideella medlemsorganisationer och samarbetsparter på nationell nivå. Jag är bl a kontaktperson för Scouterna, KFUM, IM, Svenska Lottakåren, Frisk & Fri, SPES, BRO, Spädbarnsfonden, SPRF, Amningshjälpen, Sveriges Makalösa Föräldrar, Röda Korsets Ungdomsförbund, Feministiskt Initiativ, Tjejzonen mfl. Jag har även uppdrag i nätverket Forum för konstruktiv konflikthantering och i Ekumeniska EU-kontoret styrelse.

  Anna Burack

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, ideella organisationer
  Telefon
  084061635
  Mail
  anna.burack@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag ansvarar för samarbetet med en rad ideella medlemsorganisationer och samarbetsparter på nationell nivå. Jag är bl a kontaktperson för Scouterna, KFUM, IM, Svenska Lottakåren, Frisk & Fri, SPES, BRO, Spädbarnsfonden, SPRF, Amningshjälpen, Sveriges Makalösa Föräldrar, Röda Korsets Ungdomsförbund, Feministiskt Initiativ, Tjejzonen mfl. Jag har även uppdrag i nätverket Forum för konstruktiv konflikthantering och i Ekumeniska EU-kontoret styrelse.
 10. Leverantör och kundreskontra
Löneadministration för Östergötland- N Småland, Mellansverige och Skåne Blekinge.

  Anna Ekholm Majling

  Titel
  Ekonomiassistent och löneadministratör
  Telefon
  084061615
  Mail
  Anna.Ekholm.Majling@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Leverantör och kundreskontra Löneadministration för Östergötland- N Småland, Mellansverige och Skåne Blekinge.
 11. Anna har arbetat med folkbildning sedan 1998. Är kontaktperson i regionen för Shedo, Amningshjälpen, Sveriges konstföreningar, Spec och kulturfrågor. Anna arbetar även nära Regionmuseet i Kristianstad med verksamhet som kompletterar deras utställningar. Lokalt planeras det för Framtidsveckan, Bokfestival och Bionalen. Anna leder även projektet Lokal överenskommelse i Kristianstad.

  Anna Ferrington

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, för team Ideella organisationer och Annonserat utbud i Region Skåne-Blekinge
  Telefon
  0703642731
  Mail
  anna.ferrington@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Anna har arbetat med folkbildning sedan 1998. Är kontaktperson i regionen för Shedo, Amningshjälpen, Sveriges konstföreningar, Spec och kulturfrågor. Anna arbetar även nära Regionmuseet i Kristianstad med verksamhet som kompletterar deras utställningar. Lokalt planeras det för Framtidsveckan, Bokfestival och Bionalen. Anna leder även projektet Lokal överenskommelse i Kristianstad.
 12. Anna Göransson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0721416446
  Mail
  Anna.Goransson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag vikarierar för Sara Björk som verksamhetsutvecklare (inriktning Svenska kyrkan) till och med september 2017. Mina ansvarsområden är bl a barnrättsutbildning, HBTQ och Ny i Sverige-verksamhet. Är utbildad kantor, läser teologi på halvfart och har arbetat som musiker och pedagog i Svenska kyrkan sedan 1996.
 13. Jag samarbetar med församlingar inom Svenska kyrkan i Göteborgs stift, Caritas frivilligcentral, Amningshjälpen, Minnamottagningen med flera. Jag arbetar även med ledarutveckling (bland annat Hämta Andan-dagar) och lite kring hållbarhetsfrågor.

  Anna Olofsson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083980
  Mail
  Anna.Olofsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag samarbetar med församlingar inom Svenska kyrkan i Göteborgs stift, Caritas frivilligcentral, Amningshjälpen, Minnamottagningen med flera. Jag arbetar även med ledarutveckling (bland annat Hämta Andan-dagar) och lite kring hållbarhetsfrågor.
 14. ADU erbjuder råd, medling och stöd till personer som känner sig diskriminerade. Vi förebygger och motverkar diskriminering genom information och utbildning. Våra utbildningar och material bygger på idéen om att diskriminering hänger ihop med normer och makt.

  Anna Stendin

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Antidiskrimineringsbyrån Uppsala, ADU
  Telefon
  018661953
  Mail
  anna.stendin@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  ADU erbjuder råd, medling och stöd till personer som känner sig diskriminerade. Vi förebygger och motverkar diskriminering genom information och utbildning. Våra utbildningar och material bygger på idéen om att diskriminering hänger ihop med normer och makt.
 15. Anna Thim

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0406226003
  Mail
  anna.thim@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag är teamledare för team profilutbildingar i Skåne-Blekinge. Just nu jobbar jag mycket med diplomutbildningar. Annars gåt tiden till att utbilda och föreläsa. Jag går igång på genusfrågor och processer.
 16. Anna Waara

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0703319986
  Mail
  Anna.Waara@sensus.se
  Beskrivning
   Organisationer och föreningar jag samarbetar med är bland annat; trossamfund, konst-, teater-, kulturföreningarhållbarhhet rättighets-, samt fackligaföreningar osv. Kontakta mig om du  vill samarbeta på något sätt.
 17. Nyanställd som koordinator och kontorssamordnare på Sensus i Dalarna. Utbildad ekonom och tidigare logoped. Har ett starkt engagemang i scoutrörelsen samt en bakgrund inom musiken, framförallt folkmusik och klassisk musik genom fiolspel och körsång. Brinner för alla människors lika värde med ett särskilt intresse för HBTQ-frågor och mångfald.

  Anna Wänn

  Titel
  Koordinator och kontorssamordnare
  Telefon
  0703116951
  Mail
  anna.wann@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Nyanställd som koordinator och kontorssamordnare på Sensus i Dalarna. Utbildad ekonom och tidigare logoped. Har ett starkt engagemang i scoutrörelsen samt en bakgrund inom musiken, framförallt folkmusik och klassisk musik genom fiolspel och körsång. Brinner för alla människors lika värde med ett särskilt intresse för HBTQ-frågor och mångfald.
 18. Hej! Jag heter Annelie Jansson och har arbetat med folkbildning sedan 1992. Jag är även utbildad Hälsopedagog (2005-2008) Jag brinner för kultur, hållbarhet, livsfrågor och mänskliga rättigheter. På min fritid ägnar jag mig åt min familj, promenader i naturen, fotografering och måleri.
Jag arbetar med det öppna utbudet i Örebro Län vad gäller kurser och föreläsningar. Utvecklar verksamhet på Tegelbruket sedan 2013. Men arbetar även med våra mo och so och stöttar dem. Jag ansvarar för TCO föreläsningar i Örebro och Karlstad. 
Jag sitter med i lokala nätverk inom Örebro kommun vad gäller kultur, hållbarhet och mänskliga rättigheter. Arrangerar bl.a. Pride, Hållbarhetsseminarium, seminarium om mänskliga rättigheter mmJag är projektledare för folkhälsoprojektet Kreativa uttryck, kultur och hälsa för barn och unga dels på Tegelbruket men även i Karlskoga kommun.

  Annelie Jansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  019192756
  Mail
  annelie.jansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Hej! Jag heter Annelie Jansson och har arbetat med folkbildning sedan 1992. Jag är även utbildad Hälsopedagog (2005-2008) Jag brinner för kultur, hållbarhet, livsfrågor och mänskliga rättigheter. På min fritid ägnar jag mig åt min familj, promenader i naturen, fotografering och måleri. Jag arbetar med det öppna utbudet i Örebro Län vad gäller kurser och föreläsningar. Utvecklar verksamhet på Tegelbruket sedan 2013. Men arbetar även med våra mo och so och stöttar dem. Jag ansvarar för TCO föreläsningar i Örebro och Karlstad. Jag sitter med i lokala nätverk inom Örebro kommun vad gäller kultur, hållbarhet och mänskliga rättigheter. Arrangerar bl.a. Pride, Hållbarhetsseminarium, seminarium om mänskliga rättigheter mmJag är projektledare för folkhälsoprojektet Kreativa uttryck, kultur och hälsa för barn och unga dels på Tegelbruket men även i Karlskoga kommun.
 19. Jag är enhetschef och ansvarar för verksamhetsområden: Svenska kyrkan , ledarutveckling och kultur.

  Annika Broman

  Titel
  Enhetschef
  Telefon
  0703127215
  Mail
  annika.broman@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag är enhetschef och ansvarar för verksamhetsområden: Svenska kyrkan , ledarutveckling och kultur.
 20. Annika Heikkinen

  Titel
  Verksamhetsutvecklare etniska och humanitära organisationer
  Telefon
  0738012101
  Mail
  annika.heikkinen@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar med etniska och humanitära organisationer. Utbildar i mänskliga rättigheter, diskrimineringsfrågor, normkritik och rättighetsbaserat arbete. Håller även ledarutbildning, förenings-och styrelseutbildning.
 21. Verksamhetsutvecklare på enheten Kultur och Allmänhet med kurser/studiecirklar i konst och keramik, konst- och kulturföreningar och med projektet Kreativt center, en verksamhet för personer med synnedsättning. Frisk och fri - mindful eating.

  Annika Strådal

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kultur
  Telefon
  086155700
  Mail
  Annika.Stradal@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare på enheten Kultur och Allmänhet med kurser/studiecirklar i konst och keramik, konst- och kulturföreningar och med projektet Kreativt center, en verksamhet för personer med synnedsättning. Frisk och fri - mindful eating.
 22. Ann Dahlbäck

  Titel
  Assistent
  Telefon
  0763108958
  Mail
  ann.dahlback@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag är behjälplig i receptionen, svarar i telefon. kopierar och annat relaterat till detta. Jobbar lite i Gustav. Allmänna kontorsgöromål.
 23. Aster Boberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706756684
  Mail
  Aster.Boberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Ansvarar för verksamhet med Svenska kyrkan i Västervik, Vimmerby och Hultsfred och är också kontaktperson för det övergripande arbetet kring regionens samverkan med ideella organisationer, samt för våra fackliga samverkansparter. 
 24. Jag arbetar med att utveckla verksamhet inom musik och kultur. Ni hittar mig oftast på Mejeriet i Västervik.  Jag jobbar även i Vimmerby, Ydre, Eksjö och Hultsfred. Hör gärna av er med tankar och idéer till mig

  Ayla Hammarström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Kultur
  Telefon
  0704254383
  Mail
  Ayla.Hammarstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jag arbetar med att utveckla verksamhet inom musik och kultur. Ni hittar mig oftast på Mejeriet i Västervik.  Jag jobbar även i Vimmerby, Ydre, Eksjö och Hultsfred. Hör gärna av er med tankar och idéer till mig
 25. Jag är ansvarig för dyslexiprojektet på Sensus i Skåne-Blekinge där jag jobbar med fördjupade föreläsningar och workshops för barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi samt för lärare, pedagoger, bibliotekarier, föräldrar, vänner och anhöriga som i sin vardag kommer i kontakt med personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.

  Benny Björkman

  Titel
  Verksamhetsutveklare för Projekt Dyslexi
  Telefon
  0706301400
  Mail
  benny.bjorkman@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag är ansvarig för dyslexiprojektet på Sensus i Skåne-Blekinge där jag jobbar med fördjupade föreläsningar och workshops för barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi samt för lärare, pedagoger, bibliotekarier, föräldrar, vänner och anhöriga som i sin vardag kommer i kontakt med personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.
 26. Jag arbetar som vaktmästare på kontoret samt vårt musikhus i Helsingborg och är mångsidig / flexibel som en schweizisk armékniv.

  Benny Paulsson

  Titel
  Vaktmästare
  Telefon
  0704624999
  Mail
  benny.paulsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar som vaktmästare på kontoret samt vårt musikhus i Helsingborg och är mångsidig / flexibel som en schweizisk armékniv.
 27. Jag är regionchef i Sensus för region Uppsala-Härnösand och Norra Norrland med regionkontor i Uppsala. Vi har även kontor i Norrtälje, Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Skellefteå, Umeå och Luleå.

  Birgitta Sedin

  Titel
  Regionchef
  Telefon
  0706547289
  Mail
  birgitta.sedin@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jag är regionchef i Sensus för region Uppsala-Härnösand och Norra Norrland med regionkontor i Uppsala. Vi har även kontor i Norrtälje, Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Skellefteå, Umeå och Luleå.
 28. Jag ansvarar för arbetet med ideella organisationer över hela regionen, Uppsala-Härnösand, och sitter i regionens ledningsgrupp. Jag är kontaktperson för SKPF, Qvinnokällan, AIESEC, Genusföreningen vid Uppsala universitet, Bröstcancerföreningen, Rädda Barnen, RFHL, Uppsala feministkör, SPES bl.a.

  Bodil Larsson Frånlund

  Titel
  Verksamhetsutvecklare/Enhetschef ideella enheten, Uppsala-Härnösand
  Telefon
  018661960
  Mail
  bodil.larsson.franlund@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag ansvarar för arbetet med ideella organisationer över hela regionen, Uppsala-Härnösand, och sitter i regionens ledningsgrupp. Jag är kontaktperson för SKPF, Qvinnokällan, AIESEC, Genusföreningen vid Uppsala universitet, Bröstcancerföreningen, Rädda Barnen, RFHL, Uppsala feministkör, SPES bl.a.
 29. Britta Lindberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0470707304
  Mail
  britta.lindberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Växjö
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom enheten Forum i Kronobergs län. Det innebbär att jag arbetar med annonserat utbud, facken och med våra nationella och lokala medlemsorganisationer och samarbetspartners som inte ryms inom kyrksektorn.
 30. Arbetar med Svenska kyrkans församlingar och EFS föreningar på Gotland och föreningen Öppna Dörren i Stockholm. Är regionansvarig för PREP och Pilgrim.

  Britt Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0709228254
  Mail
  britt.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Gotland
  Beskrivning
  Arbetar med Svenska kyrkans församlingar och EFS föreningar på Gotland och föreningen Öppna Dörren i Stockholm. Är regionansvarig för PREP och Pilgrim.
 31. Jag arbetar med ideella organisationer. Utgår från kontoret i Örnsköldsvik, har hela regionen som arbetsfält. Fokusområden är livsfrågor, integration och föreningsutveckling (Väx i ditt uppdrag). Är regionskontakt för PREP, Familjeverkstan och Scouterna.

  Carina Nordin

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0705240567
  Mail
  carina.nordin@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jag arbetar med ideella organisationer. Utgår från kontoret i Örnsköldsvik, har hela regionen som arbetsfält. Fokusområden är livsfrågor, integration och föreningsutveckling (Väx i ditt uppdrag). Är regionskontakt för PREP, Familjeverkstan och Scouterna.
 32. Mina arbetsuppgifter är administration gällande Sensus Diplomutbildningar, Yrkeshögskoleutbildningen Begravningsrådgivare samt administration av folkbildning med focus på Scouternas verksamhet.

  Carita Olsson

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083920
  Mail
  carita.olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Mina arbetsuppgifter är administration gällande Sensus Diplomutbildningar, Yrkeshögskoleutbildningen Begravningsrådgivare samt administration av folkbildning med focus på Scouternas verksamhet.
 33. Charlotte Karlenvie

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  048017107
  Mail
  Charlotte.karlenvie@sensus.se
  Plats
  Sensus Kalmar
  Beskrivning
  Jobbar som verksamhetsutvecklare för studiecirklar och kulturarrangemang, i vårt annonserade utbud och tillsammans med föreningar och organisationer. Kontakta mig gärna om du har frågor, är intresserad av att delta i något av våra arrangemang eller kanske vill leda en egen studiecirkel!
 34. Christer Wik

  Titel
  Enhetshef
  Telefon
  0704624817
  Mail
  christer.wik@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar tillsammans med femton medarbetare i enheten medlemsorganisationer i region Stockholm-Gotland. Pratar gärna och mycket om och med församlingar i Svenska kyrkan, ideella föreningar, valberedningar, strategier och styrelsearbete.
 35. Jag jobbar i första hand med våra kyrkliga medlemsorganisationer. Är dessutom processledare och utbildare inom bland annat idealitet i Svenska kyrkan och förtroendevalda.

  Christina Evertsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0470707303
  Mail
  christina.evertsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Växjö
  Beskrivning
  Jag jobbar i första hand med våra kyrkliga medlemsorganisationer. Är dessutom processledare och utbildare inom bland annat idealitet i Svenska kyrkan och förtroendevalda.
 36. Jag arbetar med kyrkomusik och körverksamhet, vilket är ett spännande uppdrag, där Sensus tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet , mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen.

  Christina Sjöstedt

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kyrkomusik
  Telefon
  0660266092
  Mail
  kicki.sjostedt@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jag arbetar med kyrkomusik och körverksamhet, vilket är ett spännande uppdrag, där Sensus tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet , mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen.
 37. Verksamhetsledare för arbetsmarknadsutbildningar. Just nu Yrkesliv som är en utbildning för nyanlända. Innehåller Svenskautbildning, Friskvård, Praktik, IT, hushållsmatematik, samhällskunskap med mera.
Och Etableringslots.

  Daniel Cronholm

  Titel
  Enhetschef Arbetsmarknad
  Telefon
  0767799764
  Mail
  daniel.cronholm@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Torkel Knutssonsgatan
  Beskrivning
  Verksamhetsledare för arbetsmarknadsutbildningar. Just nu Yrkesliv som är en utbildning för nyanlända. Innehåller Svenskautbildning, Friskvård, Praktik, IT, hushållsmatematik, samhällskunskap med mera. Och Etableringslots.
 38. Hej! Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och Studiotekniker i Sundsvall. Jag kan hjälpa till med replokaler, materialstöd, spelningar och inspelningar. Jag sköter alla inspelningar i vår inspelningsstudio i Sundsvall. kolla in studion på www.studiodomsaga.se

  Daniel Mikaelsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare musik / Studiotekniker
  Telefon
  060149436
  Mail
  daniel.mikaelsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Hej! Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och Studiotekniker i Sundsvall. Jag kan hjälpa till med replokaler, materialstöd, spelningar och inspelningar. Jag sköter alla inspelningar i vår inspelningsstudio i Sundsvall. kolla in studion på www.studiodomsaga.se
 39. Fokus på samverkan med kyrkliga organisationer i Norra Bohuslän. Har tidigare arbetat som musikpedagog och verksamhetsutvecklare i Svenska kyrkan med barn, unga, musik, ideellt engagemang och kommunikation.

  Daniel Petrén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0702770639
  Mail
  Daniel.petren@sensus.se
  Plats
  Sensus Uddevalla
  Beskrivning
  Fokus på samverkan med kyrkliga organisationer i Norra Bohuslän. Har tidigare arbetat som musikpedagog och verksamhetsutvecklare i Svenska kyrkan med barn, unga, musik, ideellt engagemang och kommunikation.
 40. Samordnare för musikverksamheten i regionen och ansvarig för musikhuset Ganymeden i Linköping.

  Daniel Skoglund

  Titel
  Verksamhetssamordnare Musik
  Telefon
  0704624973
  Mail
  daniel.skoglund@sensus.se
  Beskrivning
  Samordnare för musikverksamheten i regionen och ansvarig för musikhuset Ganymeden i Linköping.
 41. Daniel Ågren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0733839501
  Mail
  daniel.agren@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med Scouterna, Stockholm Pride, Y:s Men, KFUM. Håller även utbildningar inom ledarskap, styrelseutveckling, valberedning och annat
 42. #fokus
Projektet ska skapa nätverk och öppna dörrar för att underlätta integrationsprocessen och bidra till en ömsesidig samhörighet i samhället.

  Dan Danho

  Titel
  Projektledare
  Telefon
  0700809778
  Mail
  dan.danho@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  #fokus Projektet ska skapa nätverk och öppna dörrar för att underlätta integrationsprocessen och bidra till en ömsesidig samhörighet i samhället.
 43. Verksamhetsutvecklare Norra Norrland, med ansvar för Kyrka/EFS. Jobbar i huvudsak mot församlingar och föreningar i Västerbottens län. Har tidigare jobbar 20 år inom EFS och Svenska kyrkan som ungdomskonsulent, vaktmästare, församlingspedagog, körledare, m.m. Ansvarar nu på Sensus för frågor kring barn och unga 0-18år, konfirmandverksamhet, unga ledare, BKA-arbete och musik.

  David Bergquist

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  090143767
  Mail
  David.Bergquist@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare Norra Norrland, med ansvar för Kyrka/EFS. Jobbar i huvudsak mot församlingar och föreningar i Västerbottens län. Har tidigare jobbar 20 år inom EFS och Svenska kyrkan som ungdomskonsulent, vaktmästare, församlingspedagog, körledare, m.m. Ansvarar nu på Sensus för frågor kring barn och unga 0-18år, konfirmandverksamhet, unga ledare, BKA-arbete och musik.
 44. Elias Lindman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och studiotekniker / Vilsta musikhus
  Telefon
  0739-038684
  Mail
  elias.lindman@sensus.se
  Beskrivning
 45. Elisabeth Marklund

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0705576995
  Mail
  Elisabeth.Marklund@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Jag arbetar med kyrkomusik och körverksamhet tillsammans med Svenska kyrkan som är en av Sensus medlemsorganisationer. Mitt geografiska ansvarsvarsområde är Hälsingland. Jag är även verksam som stiftsmusiker i Härnösands stift.
 46. Elisabeth Nordborg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  048017098
  Mail
  elisabeth.nordborg@sensus.se
  Plats
  Sensus Kalmar
  Beskrivning
  Jag jobbar i första hand med våra kyrkliga medlemsorganisationer. Är dessutom processledare inom idealitet i Svenska kyrkan.
 47. Jag jobbar på riksförbundet som verksamhetsutvecklare för globala frågor och kyrkliga organisationer. Jag är ansvarig för studiematerialet Världens kurs och områden som klimat, fred, rättvis handel och hållbarhet har en plats hos mig.

  Ellen Skånberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0761099316
  Mail
  Ellen.Skanberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar på riksförbundet som verksamhetsutvecklare för globala frågor och kyrkliga organisationer. Jag är ansvarig för studiematerialet Världens kurs och områden som klimat, fred, rättvis handel och hållbarhet har en plats hos mig.
 48. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom Hund & Häst över hela regionen Uppsala-Härnösand. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av studiecirklar eller utbildningar inom stall- och hästverksamhet eller något hundrelaterat, så som exempelvis lydnad, bruks, rallylydnad, jakt mm.

  Ellinor Hast

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Hund & Häst
  Telefon
  060149435
  Mail
  ellinor.hast@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom Hund & Häst över hela regionen Uppsala-Härnösand. Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av studiecirklar eller utbildningar inom stall- och hästverksamhet eller något hundrelaterat, så som exempelvis lydnad, bruks, rallylydnad, jakt mm.
 49. Erika Pihl

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0721426223
  Mail
  erika.pihl@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Vikarie för Urban Hermansson fram till januari 2018. Arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning Svenska kyrkan.
 50. Eva Gustafsson

  Titel
  Projektledare
  Telefon
  0725241763
  Mail
  Eva.Gustafsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Projektledare för Brytiga Böcker, ett normkritiskt metodutvecklingsprojekt för barn och bibliotek som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten och Sensus Norra Norrland med stöd av Allmänna Arvsfonden.
 51. Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland.
Jag är också kontaktperson för Multireligiös guide.

  Eva Larsmark

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0660266094
  Mail
  eva.larsmark@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland. Jag är också kontaktperson för Multireligiös guide.
 52. Eva Rundlöf

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624930
  Mail
  eva.rundlof@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med öppna arbetsmiljöutbildningar samt skräddarsydda utbildningar inom arbetsmiljö, kommunikation, chef och ledarskap, mångfald, motivation och; hälsa samt grupputveckling.
 53. Felix Berggren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare - Lajv
  Telefon
  0707899248
  Mail
  felix.berggren@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Jag arbetar som Verksamhetsutvecklare inom Sensus öppna-verksamhet och är speciellt inriktad för att arbeta med "roll och konfliktspel". Jag utgår från Falun men arbetar mot grupper och arrangemang i olika delar av landet.
 54. Pappaledig t.o.m. september 2017. Hej! Jag heter Fredrik och jobbar med musik här på Sensus i Sundsvall. Spelar med i tre band och geocachar även en hel del på min fritid.

  Fredrik Hast

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  060149432
  Mail
  fredrik.hast@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Pappaledig t.o.m. september 2017. Hej! Jag heter Fredrik och jobbar med musik här på Sensus i Sundsvall. Spelar med i tre band och geocachar även en hel del på min fritid.
 55. Arbetar framförallt med frågor som rör HR strategi, medarbetarskap, ledarskap och kompetensfrågor.

  Fredrik Hedlund

  Titel
  HR-strateg
  Telefon
  084061678
  Mail
  fredrik.hedlund@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Arbetar framförallt med frågor som rör HR strategi, medarbetarskap, ledarskap och kompetensfrågor.
 56. Koordinator på Sensus sedan augusti 2015. Arbetar med regionala kurser främst tillsammans med TCO-förbunden men även Svenska Kyrkan. Sitter med i Ledarutvecklingsgruppen och jobbar med ständig ledarutveckling.

  Frida Telleborn

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0735142128
  Mail
  frida.telleborn@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Koordinator på Sensus sedan augusti 2015. Arbetar med regionala kurser främst tillsammans med TCO-förbunden men även Svenska Kyrkan. Sitter med i Ledarutvecklingsgruppen och jobbar med ständig ledarutveckling.
 57. Arbetar med Svenska kyrkan, ledarutveckling, utbildar i personlig utveckling.

  Göran Wallén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706624873
  Mail
  goran.wallen@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Arbetar med Svenska kyrkan, ledarutveckling, utbildar i personlig utveckling.
 58. Hans Lundquist

  Titel
  Ledare Medis 5
  Telefon
  0707997858
  Mail
  Hans.Lundquist@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Har en Master of fine arts i klassiskt gitarrspel samt examen i pedagogik. Verkat som musiker, kompositör och pedagog sedan 1990.
 59. Jag jobbar med musikverksamhet och kultur i Norrköping. Jag är arrangemangsansvarig och arrangerar spelningar och klubbar. Jag jobbar också med olika musiksatsningar och projekt.

  Hedvig Solvik

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0703353566
  Mail
  Hedvig.Solvik@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag jobbar med musikverksamhet och kultur i Norrköping. Jag är arrangemangsansvarig och arrangerar spelningar och klubbar. Jag jobbar också med olika musiksatsningar och projekt.
 60. Jobbar som verksamhetsutvecklare inom konst och kultur bland annat med Sveriges Konstföreningar. Men även med fackförbundsfrågor, Att äta och med jämställdhetsfrågor

  Helene Warpe

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  018661956
  Mail
  helene.warpe@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jobbar som verksamhetsutvecklare inom konst och kultur bland annat med Sveriges Konstföreningar. Men även med fackförbundsfrågor, Att äta och med jämställdhetsfrågor
 61. Helen Hugosson Strandemo

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Ideella
  Telefon
  0910779373
  Mail
  Helen.Hugosson@sensus.se
  Plats
  Sensus Skellefteå
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare och har hand om verksamhet i Västerbotten. Jag samverkar i stort sett med alla kontakter. Du är välkommen att höra av dig. Jag hjälper dig till rätt verksamhetsutvecklare om jag inte kan hjälpa dig.
 62. Håkan Damberg

  Titel
  SysAdmin
  Telefon
  0851800254
  Mail
  Hakan.Damberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Har jobbat med IT/datasupport på Sensus (och tidigare TBV) i drygt 15 år för region Stockholm-Gotland, men numera helt för Riks. På fritiden så tränar jag, lyssnar mycket på house/elektronisk och umgås med vännner och familjen.
 63. Mitt arbete handlar om:
 - församlingskontakter i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum och Skövde 
 - planering av kurser tillsammans med Göteborgs- och Skara stift 
 - interreligiösa frågor
Jag är Vuxendialogutbildare och kan finnas med i olika samanhang med cirkelledarutbildningar, processledning och ledarworkshops.

  Ingela Bergström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0735143934
  Mail
  ingela.bergstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Mitt arbete handlar om: - församlingskontakter i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Alingsås, Lerum och Skövde - planering av kurser tillsammans med Göteborgs- och Skara stift - interreligiösa frågor Jag är Vuxendialogutbildare och kan finnas med i olika samanhang med cirkelledarutbildningar, processledning och ledarworkshops.
 64. Ingela McLellan

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706717531
  Mail
  ingela.mclellan@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Från september 2016 till september 2017 arbetar jag med verksamhetsutveckling med inriktning mot kyrka och musik inom Skara stift. Du träffar mig oftast på kontoret i Skövde men annars är mitt upptagningsområde Skaraborg, Trollhättan och Vänersborg.
 65. Arbetar i Stockholm med musikkurser, band och körer samt med musikorganisationer i Stockholm. Projektledare för Kreativt center/för synskadade och ingår i Arvsfondsprojektet Scen Medis 5. 

  Inger Hugardt

  Titel
  Verksamhetsutvecklare musik
  Telefon
  0704624883
  Mail
  Inger.Hugardt@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar i Stockholm med musikkurser, band och körer samt med musikorganisationer i Stockholm. Projektledare för Kreativt center/för synskadade och ingår i Arvsfondsprojektet Scen Medis 5. 
 66. Läsa för livet startade 2017 och är ett nationellt treårigt Kulturrådsprojekt som arbetar med att utveckla Biblioterapi som läsfrämjande cirkelmetod för målgrupper med önskan att förbättra den existentiella hälsan.

  Inger Händestam

  Titel
  Projektledare i Läsa för livet
  Telefon
  0733901426
  Mail
  inger.handestam@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Läsa för livet startade 2017 och är ett nationellt treårigt Kulturrådsprojekt som arbetar med att utveckla Biblioterapi som läsfrämjande cirkelmetod för målgrupper med önskan att förbättra den existentiella hälsan.
 67. Jag arbetar med den löpande bokföringen och allt annat inom ekonomi i Sensus ÖNS.

  Ingrid Karlsson

  Titel
  Redovisningsekonom
  Telefon
  013246704
  Mail
  ingrid.karlsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med den löpande bokföringen och allt annat inom ekonomi i Sensus ÖNS.
 68. Ingrid Nilsson

  Titel
  Samordnare för RådRum på Rosengårds Folkets Hus
  Telefon
  0765271688
  Mail
  ingrid.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Hör gärna av dig till mig om du är intresserad av att samarbeta med oss eller om du bara vill veta mer om RådRum.
 69. Jobbar i huvudsak med diplomutbildningar och övriga utbildningar till arbetslivet.

  Ingrid Olsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0736475495
  Mail
  Ingrid.Olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Jobbar i huvudsak med diplomutbildningar och övriga utbildningar till arbetslivet.
 70. Arbetar med kontakten med kyrkliga samarbetsparter. Brinner för freds- och rättvisefrågor, Israel-Palestina, unga ideella ledare och konfirmandfrågor. Har en samordnande funktion kring Sensus samarbete med kyrkliga organisationer i Västra Sverige. Samarbetar mycket med Göteborgs stift och Skara stift. Var projektledare för konferensen "Bibeln mitt i allt" fram till april 2016.

  Jakob Lindkvist

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083933
  Mail
  Jakob.Lindkvist@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Arbetar med kontakten med kyrkliga samarbetsparter. Brinner för freds- och rättvisefrågor, Israel-Palestina, unga ideella ledare och konfirmandfrågor. Har en samordnande funktion kring Sensus samarbete med kyrkliga organisationer i Västra Sverige. Samarbetar mycket med Göteborgs stift och Skara stift. Var projektledare för konferensen "Bibeln mitt i allt" fram till april 2016.
 71. Stockholm-Gotland processledare, folkbildare, samt kontaktperson för ett antal församlingar är min speciella kompetens/inriktning främst på projekt- och ledarutbildningssidan.

  Jamal Lemrini

  Titel
  Verksamhetsutvecklare/Projektledare
  Telefon
  0704624813
  Mail
  Jamal.Abderrahim@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Stockholm-Gotland processledare, folkbildare, samt kontaktperson för ett antal församlingar är min speciella kompetens/inriktning främst på projekt- och ledarutbildningssidan.
 72. Jag arbetar som manusförfattare, skådespelare och musiker i pjäser för arbetslivet. Sammanhangen och några aktuella pjäser listas under taggar nedan: Det är teater som verktyg i utvecklingsarbete för individer och organisationer. Främst riktar de sig till de idéburna organisationer som Sensus samarbetar med. I samband med pjäserna arbetar jag också som seminariehållare och processledare, något jag ägnar mig åt även i från teatern fristående sammanhang. Jag använder mig gärna av retorik och etiska principer för det goda samtalet, och låter deltagarna träna det goda samtalet i rollspel som utgår från case som de skapar själva.
Jag arbetar också med det öppna utbudet, exempelvis med poesikvällar.

  Jan Simonsson

  Titel
  Skådespelare och verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0703040343
  Mail
  jan.simonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm
  Beskrivning
  Jag arbetar som manusförfattare, skådespelare och musiker i pjäser för arbetslivet. Sammanhangen och några aktuella pjäser listas under taggar nedan: Det är teater som verktyg i utvecklingsarbete för individer och organisationer. Främst riktar de sig till de idéburna organisationer som Sensus samarbetar med. I samband med pjäserna arbetar jag också som seminariehållare och processledare, något jag ägnar mig åt även i från teatern fristående sammanhang. Jag använder mig gärna av retorik och etiska principer för det goda samtalet, och låter deltagarna träna det goda samtalet i rollspel som utgår från case som de skapar själva. Jag arbetar också med det öppna utbudet, exempelvis med poesikvällar.
 73. Verksamhetsutvecklare vid Rättighetscentrum Norrbotten sedan starten i mars 2013. Dessförinnan liknande arbetsuppgifter på Röda Korsets byrå mot diskriminering i Norrbotten sedan 2007. 

Arbetar med information och normkritisk utbildning på arbetsplatser (alla samhällssektorer) och inom föreningslivet kring diskriminering, mångfald, likabehandling, jämlikhet, bemötande etc. Kortare föreläsningar och längre insatser, workshops, användning av verktyg som Växthuset och liknande m m. 

Arbetar också med opinionsbildning kring samma ämnen och rådgivning till organisationer för deras egna antidiskriminerings-, mångfalds-, likabehandlingsarbete.

Arbetar dessutom med stöd och rådgivning till enskilda som upplever sig ha råkat ut för diskriminering.

  Jan-Olov Madeleine Ågren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0920259981
  Mail
  Jan-Olov.Madeleine.Agren@sensus.se
  Plats
  Sensus Luleå
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare vid Rättighetscentrum Norrbotten sedan starten i mars 2013. Dessförinnan liknande arbetsuppgifter på Röda Korsets byrå mot diskriminering i Norrbotten sedan 2007. Arbetar med information och normkritisk utbildning på arbetsplatser (alla samhällssektorer) och inom föreningslivet kring diskriminering, mångfald, likabehandling, jämlikhet, bemötande etc. Kortare föreläsningar och längre insatser, workshops, användning av verktyg som Växthuset och liknande m m. Arbetar också med opinionsbildning kring samma ämnen och rådgivning till organisationer för deras egna antidiskriminerings-, mångfalds-, likabehandlingsarbete. Arbetar dessutom med stöd och rådgivning till enskilda som upplever sig ha råkat ut för diskriminering.
 74. Jag arbetar med musikgrupper utanför våra musikhus i Norrköping. Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta med Sensus om musik.

  Jan-Olow Lekström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0705919601
  Mail
  jan-olow.lekstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med musikgrupper utanför våra musikhus i Norrköping. Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta med Sensus om musik.
 75. Har flera roller i Sensus. Arbetar som verksamhetsutvecklare på kultur- och musikområdet i Örebro län och är utvecklingsledare för Sensus i civilsamhällessatsningen Tegelbruket i Örebro. Har också rollen som verksamhetsledare för verksamhetsområde Öppna i region Mellansverige, med allmänt utbud samt ideella och fackliga organisationer i fokus.

  Jens Hellman

  Titel
  Verksamhetsledare och verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624818
  Mail
  Jens.Hellman@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Har flera roller i Sensus. Arbetar som verksamhetsutvecklare på kultur- och musikområdet i Örebro län och är utvecklingsledare för Sensus i civilsamhällessatsningen Tegelbruket i Örebro. Har också rollen som verksamhetsledare för verksamhetsområde Öppna i region Mellansverige, med allmänt utbud samt ideella och fackliga organisationer i fokus.
 76. Jerry Winblad von Walter

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0911234905
  Mail
  jerry.winblad@sensus.se
  Plats
  Sensus Piteå
  Beskrivning
  Min huvudsakliga uppgift är musiken och då i första hand musik i kyrkan, vilket är ett spännande uppdrag, där vi tillsammans med våra samarbetsparter och med folkbildningen som utgångspunkt vill verka för öppenhet ,mångfald och förnyelse även vad gäller de musikaliska uttycken . Mina geografiska ansvarsområden är Norrbotten och Västerbotten förutom Umeå kommun med omnejd.
 77. Kontaktperson mot församlingar, pastorat, stift och stiftsgårdar i Svenska kyrkan Västerås stift och Dalarna. Utbildad. Kontaktperson för Asylfrågor. Utbildad församlingspedagog.

  Jimmy Nilsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kyrka - Asyl
  Telefon
  0702477603
  Mail
  jimmy.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Kontaktperson mot församlingar, pastorat, stift och stiftsgårdar i Svenska kyrkan Västerås stift och Dalarna. Utbildad. Kontaktperson för Asylfrågor. Utbildad församlingspedagog.
 78. Som verksamhetsutvecklare samarbetar jag med församlingar och föreningar kring den folkbildning som sker verksamheterna. Jag utbildar och processleder i frågor som rör mänskliga rättigheter, normkreativitet och intersektionalitet. Jag ingår också i en grupp som tar fram den ledarutveckling som erbjuds alla studiecirkelledare i Sensus Västra Sverige.

  Johanna Linnaro

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083914
  Mail
  Johanna.Linnaro@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Som verksamhetsutvecklare samarbetar jag med församlingar och föreningar kring den folkbildning som sker verksamheterna. Jag utbildar och processleder i frågor som rör mänskliga rättigheter, normkreativitet och intersektionalitet. Jag ingår också i en grupp som tar fram den ledarutveckling som erbjuds alla studiecirkelledare i Sensus Västra Sverige.
 79. Verksamhetsutvecklare Uppsala/Härnösand.
Studiotekniker, lite liveljud, gitarrkurser m.m.

  Johan Arveli

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  063142846
  Mail
  johan.arveli@sensus.se
  Plats
  Sensus Östersund
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare Uppsala/Härnösand. Studiotekniker, lite liveljud, gitarrkurser m.m.
 80. Musikverksamhet i Balsta Musikslott, Lagerkvistgatans Musikhus och Vilsta Musikhus.

  Johan Liljegren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0702889506
  Mail
  johan.liljegren@sensus.se
  Plats
  Sensus Eskilstuna
  Beskrivning
  Musikverksamhet i Balsta Musikslott, Lagerkvistgatans Musikhus och Vilsta Musikhus.
 81. Jag arbetar som koordinator vid lokalkontoret i Umeå, där jag ägnar den största delen av min arbetstid åt att administrera verksamhet som Svenska kyrkan och EFS har runtom i Västerbotten. Jag är också ansvarig för regionens internkontroll, och sitter som representant i Sensus nationella etikgrupp.

  Josefin Österholm

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  090142760
  Mail
  josefin.osterholm@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Jag arbetar som koordinator vid lokalkontoret i Umeå, där jag ägnar den största delen av min arbetstid åt att administrera verksamhet som Svenska kyrkan och EFS har runtom i Västerbotten. Jag är också ansvarig för regionens internkontroll, och sitter som representant i Sensus nationella etikgrupp.
 82. Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och utbildare med inriktning på individ-, grupp-, ledarskaps- och organisationsutveckling. Är Regionalt ansvarig för Ledarutvecklingsfrågor i Sensus västra Sverige. Diplom utbildare utbildningarna HR-specialist, Projektledare och Praktisk personalledning för Svenska Kyrkan

  Jörgen Ålebring

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0500424957
  Mail
  jorgen.alebring@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare och utbildare med inriktning på individ-, grupp-, ledarskaps- och organisationsutveckling. Är Regionalt ansvarig för Ledarutvecklingsfrågor i Sensus västra Sverige. Diplom utbildare utbildningarna HR-specialist, Projektledare och Praktisk personalledning för Svenska Kyrkan
 83. Jag arbetar främst med vår replokalsverksamhet och administration kopplad till denna.

  Karin Jansson

  Titel
  Koordinator och verksamhetsutvecklare
  Telefon
  090142761
  Mail
  karin.jansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med vår replokalsverksamhet och administration kopplad till denna.
 84. Jag föreläser, utbildar och processleder bland annat inom områdena:
• barnkonsekvensanalys (BKA) och barnrättsperspektivet, 
• antirasism och normkritik, och
• konflikthantering och grupprocess. 
Jag utbildar även ledare i föräldrastödsmaterialet Familjeverkstan.

  Karin Ljung Aust

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083910
  Mail
  Karin.Ljung.Aust@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag föreläser, utbildar och processleder bland annat inom områdena: • barnkonsekvensanalys (BKA) och barnrättsperspektivet, • antirasism och normkritik, och • konflikthantering och grupprocess. Jag utbildar även ledare i föräldrastödsmaterialet Familjeverkstan.
 85. Jag arbetar som enhetschef för Enhet - kyrka i region Uppsala-Härnösand.
Mitt eget ämnesfokus är kyrkomusik och jag ansvarar också för arbetet med kyrkomusik och kör i Uppland och Gästrikland.

  Karin Sundin

  Titel
  Enhetschef och verksamhetsutvecklare, kör och kyrkomusik, stiftsmusiker Härnösands stift
  Telefon
  018661964
  Mail
  karin.sundin@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som enhetschef för Enhet - kyrka i region Uppsala-Härnösand. Mitt eget ämnesfokus är kyrkomusik och jag ansvarar också för arbetet med kyrkomusik och kör i Uppland och Gästrikland.
 86. Jag arbetar som koordinator. Min arbetsplats är Tegelbruket, en förening som Sensus och KFUM har bildat. Det är ett allaktivitetshus på 8000 kvm, där idrott och kultur möts i harmoni. En otroligt kreativ, spännande och rolig mötesplats!

  Karin Werhahn

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  019192764
  Mail
  Karin.Werhahn@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Jag arbetar som koordinator. Min arbetsplats är Tegelbruket, en förening som Sensus och KFUM har bildat. Det är ett allaktivitetshus på 8000 kvm, där idrott och kultur möts i harmoni. En otroligt kreativ, spännande och rolig mötesplats!
 87. Hej, jag heter Karin och jobbar som vikarie på Sensus Sundsvall, avdelning musik. Mina främsta områden är att främja verksamheten hos unga och de som identifierar sig som kvinnor. Jag älskar sång, dans och teater. Spelar även i band!

  Karin Zimmerman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624805
  Mail
  karin.zimmerman@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Hej, jag heter Karin och jobbar som vikarie på Sensus Sundsvall, avdelning musik. Mina främsta områden är att främja verksamheten hos unga och de som identifierar sig som kvinnor. Jag älskar sång, dans och teater. Spelar även i band!
 88. Arbetar i Norrtälje kommun med Svenska kyrkan, EFS, lokala organisationer, föreningar och nätverk samt Sensus annonserade utbud.

  Katarina Lindqvist

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  017614225
  Mail
  katarina.lindqvist@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrtälje
  Beskrivning
  Arbetar i Norrtälje kommun med Svenska kyrkan, EFS, lokala organisationer, föreningar och nätverk samt Sensus annonserade utbud.
 89. Katarina Wallgren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0500424953
  Mail
  katarina.wallgren@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Fackliga organisationer, utbildare inom konflikthantering, organisationsutveckling & processledning
 90. Katharina Persson

  Titel
  Verksmahetsutvecklare pedagogik och utbildning
  Telefon
  084061695
  Mail
  Katharina.Persson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar på riksförbundet inom hemvist Utveckling och pedagogik. Mina fokusområden är Väx i ditt uppdrag ( föreningsutveckling), folkbildningspedagogik, vuxnas lärande, processledning och lärande på nätet. Jag arbetar både med kompetensutveckling internt och med uppdrag tillsammans med våra samarbetsparter på nationell nivå.
 91. Ansvarar för Sensus verksamhet med musiken i Svenska kyrkan inom regionen Stockholm-Gotland. Kontaktperson för bl.a. Sveriges kyrkosångsförbund och Kyrkomusikerförbundet.

  Kekke Waltersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kör och kyrkomusik
  Telefon
  0728535597
  Mail
  Kekke.Waltersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Ansvarar för Sensus verksamhet med musiken i Svenska kyrkan inom regionen Stockholm-Gotland. Kontaktperson för bl.a. Sveriges kyrkosångsförbund och Kyrkomusikerförbundet.
 92. Kenneth Gustafsson

  Titel
  Telefon
  0317083953
  Mail
  kenneth.gustafsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Om mig: Medarbetare med många år hos Sensus. Har arbetet inom många områden, t.ex. bokföring, konstruktion av automatiska ekonomirapporter (makroprogrammering) i Excel, Gustav, SQL-servrar och IT-frågor. Var IT-ansvarig för Sensus region Västra Sverige under 1990 – 2012 (och Gustavsansvarig 1996-2012) och stod då för drift/support av Sensus IT-system, t.ex Citrix, Gustav m.m. Jobbar nu i huvudsak med arkivering m.m. Fråga mig om: Arkivering, datastrul i nödfall.
 93. Kent Smids

  Titel
  Lärare Sensus yrkesliv-Grundläggande moduler
  Telefon
  0721458201
  Mail
  Kent.Smids@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Torkel Knutssonsgatan
  Beskrivning
  Arbetat på Sensus sedan 2011. Lärare på Sensus yrkesliv-Grundläggande moduler. Sensus yrkesliv är en arbetsmarknadsutbildning för nyanlända. Lärare i samhällskunskap och svenska. Även arbetsmiljöombud Sensus Stockholm-Gotland.
 94. Jag jobbar med kulturfrågor, med PREP och samarbetar med NSPH och SHEDO kring studiematerial om psykisk ohälsa. Jag utbildar också Hjärnkollambassadörer för riksföreningen Hjärnkoll. Jag utvecklar dessutom en studiecirkel i frågor om hälsa och stress som vänder sig till nyanlända.

  Kerstin Selén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare, kultur
  Telefon
  0708530316
  Mail
  kerstin.selen@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag jobbar med kulturfrågor, med PREP och samarbetar med NSPH och SHEDO kring studiematerial om psykisk ohälsa. Jag utbildar också Hjärnkollambassadörer för riksföreningen Hjärnkoll. Jag utvecklar dessutom en studiecirkel i frågor om hälsa och stress som vänder sig till nyanlända.
 95. Perspektivbyrån är ett treårigt projekt som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten, Sensus med finansiering av Arvsfonden. Projektet kommer att genomföras i samverkan med simhallar och bibliotek i Skellefteå, Umeå och framöver även i Sorsele kommun. 

Under de kommande tre åren kommer Perspektivbyrån öppna upp små deckarkontor ute på simhallar och bibliotek dit barn kommer att bjudas in och få möjlighet att agera detektiver. Som detektiver ska de undersöka och kartlägga dessa verksamheter utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv.

  Klara Nygren

  Titel
  Projektledare Perspektivbyrån
  Telefon
  0703034762
  Mail
  klara.nygren@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Perspektivbyrån är ett treårigt projekt som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten, Sensus med finansiering av Arvsfonden. Projektet kommer att genomföras i samverkan med simhallar och bibliotek i Skellefteå, Umeå och framöver även i Sorsele kommun. Under de kommande tre åren kommer Perspektivbyrån öppna upp små deckarkontor ute på simhallar och bibliotek dit barn kommer att bjudas in och få möjlighet att agera detektiver. Som detektiver ska de undersöka och kartlägga dessa verksamheter utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv.
 96. Kristina Arvidsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0317083967
  Mail
  kristina.arvidsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uddevalla
  Beskrivning
  Registrering av Vårdförbundet Västra Götaland- och Hallands utbildningar för fackligt förtroendevalda. Administration Ledarseminarium Sensus Västra Sverige.
 97. Kristina Kroona

  Titel
  Kommunikatör
  Telefon
  0317083931
  Mail
  kristina.kroona@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jobbar med kommunikation på djupet och bredden. Med planering, trycksaksproduktion och elektroniska mötesplatser.
 98. Verksamhetsutvecklare med fokus på Svenska kyrkan.
Speciellt kyrkomusik, körsång. 
ScorX, Anti Aging för rösten
Samarbetar med Sveriges kyrkosångsförbund, KMR, Kyrkomusikernas riksförbund
och Lekmannaförbundet.

  Lars-Ingvar Klasén

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  033204151
  Mail
  lars-ingvar.larsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borås
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med fokus på Svenska kyrkan. Speciellt kyrkomusik, körsång. ScorX, Anti Aging för rösten Samarbetar med Sveriges kyrkosångsförbund, KMR, Kyrkomusikernas riksförbund och Lekmannaförbundet.
 99. Jag arbetar bland annat med administration av studiecirklar och kultur för kommunerna Aneby, Boxholm, Eksjö, Mjölby, Motala, Tranås, Vadstena, Ydre och Ödeshög. Regional IT-kontaktperson.

  Lasse Sirviö

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  013246713
  Mail
  Lasse.Sirvio@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag arbetar bland annat med administration av studiecirklar och kultur för kommunerna Aneby, Boxholm, Eksjö, Mjölby, Motala, Tranås, Vadstena, Ydre och Ödeshög. Regional IT-kontaktperson.
 100. Jag arbetar främst med kulturverksamhet inom musik, dans och film men också med vårt öppna utbud med föreläsningar, studiecirklar och kurser. I Skövde har vi ett musikhus med replokaler, som jag ansvarar för.

  Leena Larsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0500424956
  Mail
  leena.larsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Skövde
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med kulturverksamhet inom musik, dans och film men också med vårt öppna utbud med föreläsningar, studiecirklar och kurser. I Skövde har vi ett musikhus med replokaler, som jag ansvarar för.
 101. Jag arbetar med musik och ledarutveckling. Körer, suzuki, Annorlunda Musikskola, ukulele, psalmodikon, fiol och grundläggande ledarutveckling.

  Lena Rydhäll

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kultur
  Telefon
  0733839508
  Mail
  Lena.Rydhall@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag arbetar med musik och ledarutveckling. Körer, suzuki, Annorlunda Musikskola, ukulele, psalmodikon, fiol och grundläggande ledarutveckling.
 102. Jag arbetar främst med fokus på Svenska kyrkan och EFS i 7-häradskommunerna och Norra Halland.

  Lena Sjöberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  033204154
  Mail
  lena.sjoberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Borås
  Beskrivning
  Jag arbetar främst med fokus på Svenska kyrkan och EFS i 7-häradskommunerna och Norra Halland.
 103. Jag arbetar med att samverka och samarbeta med Svenska kyrkan och EFS, med fokus på lärande/undervisning, processledning, ideellt engagemang och rättighetsbaserat arbete. Jag arbetar även gentemot de fristående körer som finns i regionen, och samarbetar med min kollega Ulla Jacobsson Werner gentemot kyrkomusikerna i Stiftet.
 

  Lena Åkesson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  013246721
  Mail
  lena.akesson@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med att samverka och samarbeta med Svenska kyrkan och EFS, med fokus på lärande/undervisning, processledning, ideellt engagemang och rättighetsbaserat arbete. Jag arbetar även gentemot de fristående körer som finns i regionen, och samarbetar med min kollega Ulla Jacobsson Werner gentemot kyrkomusikerna i Stiftet.  
 104. Jag jobbar med närvarolistor, anmälningar, faktureringar och e-listor mm.

  Lillemor Gustavsson

  Titel
  Utbildningsdministratör
  Telefon
  018661959 sms 0708372113
  Mail
  lillemor.gustavsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag jobbar med närvarolistor, anmälningar, faktureringar och e-listor mm.
 105. Jag jobbar som verksamhetsutvecklare på Sensus region Västra Sverige, främst för Scouterna. Kontakta mig så pratar vi om hur vi kan samarbeta eller utveckla det samarbetet som vi redan har!

  Linnéa Lundblom

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0761820963
  Mail
  linnea.lundblom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare på Sensus region Västra Sverige, främst för Scouterna. Kontakta mig så pratar vi om hur vi kan samarbeta eller utveckla det samarbetet som vi redan har!
 106. Linus Lundgren

  Titel
  Ledare Studio/Musik
  Telefon
  0702-982877
  Mail
  Linus.Lundgren@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Ansvarig för Sensus inspelningsstudio på musikhuset Ganymeden i Linköping. Ansvarig för utrustade replokaler på Ganymeden och Skylten.
 107. Jag jobbar med bland annat med vårt kursprogram, ideella föreningar, kamratcirklar, fackförbund och kulturarrangemang i Örebro län.

  Liv Andersen

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  019192756
  Mail
  Liv.Andersen@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Jag jobbar med bland annat med vårt kursprogram, ideella föreningar, kamratcirklar, fackförbund och kulturarrangemang i Örebro län.
 108. Koordinerar i första hand verksamhet i svenska kyrkan. Gustavsamordnare i Västra Sverige.

  Lizbet Lind

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083955
  Mail
  lizbet.lind@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Koordinerar i första hand verksamhet i svenska kyrkan. Gustavsamordnare i Västra Sverige.
 109. Lizzie Forsman

  Titel
  Utbildningskoordinator
  Telefon
  0317083944
  Mail
  Lizzie.Forsman@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Som utbildningskoordinator jobbar jag främst med verksamhet inom scenkonst och musik.
 110. Jobbar med registrering av studiecirklar, närvarolistor, fakturering mm på Örnsköldsviks kontoret.

  Lotta Byström

  Titel
  Administratör
  Telefon
  0660266081
  Mail
  lotta.bystrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Jobbar med registrering av studiecirklar, närvarolistor, fakturering mm på Örnsköldsviks kontoret.
 111. Jag arbetar huvudsakligen med administration och är oftast den som svarar när ni ringer. Jag är också engagerad i Spelföreningen Helsingborg som hjälper personer med spelmissbruk. Speciellt brinner jag för arbetet med de anhöriga till spelarna och håller även i en anhöriggrupp. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig!

  Lotta Korch

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  042269694
  Mail
  lotta.korch@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar huvudsakligen med administration och är oftast den som svarar när ni ringer. Jag är också engagerad i Spelföreningen Helsingborg som hjälper personer med spelmissbruk. Speciellt brinner jag för arbetet med de anhöriga till spelarna och håller även i en anhöriggrupp. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig!
 112. Som verksamhetsutvecklare jobbar jag tillsammans med Svenska kyrkan, Skara och Göteborgs stift, Scouterna och Svenska Lottakåren. Är själv engagerad ideellt inom alla dessa organisationer och har ett stort intresse av ledarskap och ledarutveckling. Jag arbetar också tillsammans i ledarutvecklingsgruppen med Sensus Västra Sveriges ledarprogram.

  Louise Sahlin

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083945
  Mail
  Louise.Sahlin@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Som verksamhetsutvecklare jobbar jag tillsammans med Svenska kyrkan, Skara och Göteborgs stift, Scouterna och Svenska Lottakåren. Är själv engagerad ideellt inom alla dessa organisationer och har ett stort intresse av ledarskap och ledarutveckling. Jag arbetar också tillsammans i ledarutvecklingsgruppen med Sensus Västra Sveriges ledarprogram.
 113. Jag arbetar med kreativa personer inom musik som huvudsakligen finns i Malmö. Tar även hand om Manifest On Tour operativa ledning varje höst.
En del av min tjänst ägnar jag åt personlig effektivitet i arbetet/livet, och då anordnas halv- eller heldagars inspirationsföreläsningar med Sensus medlemsorganisationer och andra intresserade parter.

  Mac Ruzic

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Sensus Musik
  Telefon
  0706219500
  Mail
  Mac.Ruzic@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag arbetar med kreativa personer inom musik som huvudsakligen finns i Malmö. Tar även hand om Manifest On Tour operativa ledning varje höst. En del av min tjänst ägnar jag åt personlig effektivitet i arbetet/livet, och då anordnas halv- eller heldagars inspirationsföreläsningar med Sensus medlemsorganisationer och andra intresserade parter.
 114. Madeleine Anderberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0462117930
  Mail
  madeleine.anderberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Lund
  Beskrivning
  Arbetar främst med Svenska kyrkan. Ansvarig för kontakterna med församlingar i Bara, Frosta och Torns kontrakt. Kontaktperson för internationellt arbete, Barn i Lui, Världens kurs, Pilgrim, Kvinnor i Svenska kyrkan, Syföreningar i Lunds stift, Bibliska figurer.
 115. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning på Svenska kyrkan och EFS samt Svenska kyrkans unga och övriga närstående kyrkliga organisationer. Jag sitter även med i styrgruppen för Fairtrade City Uppsala. Både fackliga och kyrkliga förtroendeuppdrag.
 

  Magnus Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  018661954
  Mail
  magnus.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare med inriktning på Svenska kyrkan och EFS samt Svenska kyrkans unga och övriga närstående kyrkliga organisationer. Jag sitter även med i styrgruppen för Fairtrade City Uppsala. Både fackliga och kyrkliga förtroendeuppdrag.  
 116. Magnus Högdahl

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083927
  Mail
  magnus.hogdahl@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Arrangemangsansvarig för Studiecirklar, annan folkbildningsverksamhet och kulturprogram i kulturområdet samt samarbete med föreningar
 117. Jag arbetar med att nationellt samordna Sensus musikverksamhet. Bland de nationella projekten finns bland annat Nätverket 5050, Världens Största Musikfestival, Sensus Live och Manifest On Tour.

  Magnus Pejlert

  Titel
  Nationell Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624967
  Mail
  magnus.pejlert@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med att nationellt samordna Sensus musikverksamhet. Bland de nationella projekten finns bland annat Nätverket 5050, Världens Största Musikfestival, Sensus Live och Manifest On Tour.
 118. Jag arbetar med Hållbarhetsfrågor, ideella föreningar, asylfrågor, Konstföreningar och Fackföreningar. 
Jag är även projektsamordnare för projekt Läsa För Livet.

  Maija Löfgren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0704624876
  Mail
  maija.lofgren@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jag arbetar med Hållbarhetsfrågor, ideella föreningar, asylfrågor, Konstföreningar och Fackföreningar. Jag är även projektsamordnare för projekt Läsa För Livet.
 119. Marcus Nilsson arbetar med frågor som rör det mångkulturella samhällets utmaningar, mångfaldsfrågor, religion, livsfrågor och filosofi. Du kan anlita honom som utbildare, föreläsare, processledare och samtalsledare. Marcus har också arbetat med den interaktiva religionsutställningen Gud har 99 namn och har utbildat multireligiösa guider i Göteborg och Umeå. Han har varit med och utvecklat Sensus multireligiösa almanacka och jobbat med interreligiösa centret i Göteborg.

  Marcus Nilsson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083917
  Mail
  marcus.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Marcus Nilsson arbetar med frågor som rör det mångkulturella samhällets utmaningar, mångfaldsfrågor, religion, livsfrågor och filosofi. Du kan anlita honom som utbildare, föreläsare, processledare och samtalsledare. Marcus har också arbetat med den interaktiva religionsutställningen Gud har 99 namn och har utbildat multireligiösa guider i Göteborg och Umeå. Han har varit med och utvecklat Sensus multireligiösa almanacka och jobbat med interreligiösa centret i Göteborg.
 120. Margaretha Jonasson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare öppet utbud, TCO-förbunden och ideella organisationer
  Telefon
  054-13 71 07
  Mail
  margaretha.jonasson@sensus.se
  Beskrivning
  Jag jobbar med vårt öppna utbud i Värmland och är den på vårt kontor som har kontakten med TCO-facken och våra ideella organisationer.
 121. Maria Lundberg

  Titel
  Löneadministratör
  Telefon
  084061614
  Mail
  maria.lundberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med lönerna för Sensus och har hand om Uppsala, Norra Norrland, Riks, Småland-Öland, Stockholm-Gotland, Västra Sverige samt MR Fonden. Jag har arbetat med löner sen 1998 och kom till Sensus 2005. Förutom löner så är jag applikationsansvarig för Hogia Lön +, Hogia Personal och PBM. Ansvarar även för rapportering till Collectum och SPP. 
 122. Jag har arbetat som koordinator i Kristianstad. Jag koordinerar Sensus verksamhet inom kyrka i Nord-Östra Skåne. 
Jag sitter också med i "Kyrkteamet" vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.

  Maria Nilsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0761696471
  Mail
  maria.nilsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Kristianstad
  Beskrivning
  Jag har arbetat som koordinator i Kristianstad. Jag koordinerar Sensus verksamhet inom kyrka i Nord-Östra Skåne. Jag sitter också med i "Kyrkteamet" vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.
 123. Tidigare erfarenheter som samordnare hos länsstyrelsen Norrbotten men då i vattenfrågor. Jag är jurist i grunden och för den nuvarande rollen har med mig erfarenheter att skapa struktur och planera arbetet. Hos Sensus har jag tagit vid upparbetat arbete med diakoniträffar för länets fyra kontrakt i utbyte att diakoner rapporterar v-het till Sensus. Finns även med som i informationsutbyte och samordning av satsningar för EFS-föreningar i Norrbotten.

  Maria Renberg

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  091110370
  Mail
  Maria.Renberg@sensus.se
  Plats
  Sensus Piteå
  Beskrivning
  Tidigare erfarenheter som samordnare hos länsstyrelsen Norrbotten men då i vattenfrågor. Jag är jurist i grunden och för den nuvarande rollen har med mig erfarenheter att skapa struktur och planera arbetet. Hos Sensus har jag tagit vid upparbetat arbete med diakoniträffar för länets fyra kontrakt i utbyte att diakoner rapporterar v-het till Sensus. Finns även med som i informationsutbyte och samordning av satsningar för EFS-föreningar i Norrbotten.
 124. Jobbar som koordinator i Östergötland- Norra Småland med fokus på främst Norrköping med omnejd. Jag jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.

  Maria Strid

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0704624877
  Mail
  maria.strid@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Jobbar som koordinator i Östergötland- Norra Småland med fokus på främst Norrköping med omnejd. Jag jobbar även med ledarutveckling för våra cirkelledare.
 125. Marie Cöster

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0730835500
  Mail
  marie.coster@sensus.se
  Plats
  Sensus Helsingborg
  Beskrivning
  Jag arbetar i teamet kyrkliga organisationer och är kontaktperson för Österlen, Vemmenhögs, Ljunits, Herrestads och Färs samt Skytts kontrakt. Jag brinner särskilt för frågor rörande barns- och ungas rätt till trosutveckling samt ideellt arbete.
 126. Marie Lennerhed

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och Mötesplatsarrangör
  Telefon
  0706431776
  Mail
  marie.lennerhed@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med Sensus mötesplatser såsom Almedalen, Mötesplats Engagemang, frukostseminarier för MO/SP och Mänskliga Rättighetsdagarna.
 127. Sitter i Östersund och sköter om all administration inom musik samt lite egen verksamhet som faller utanför musik. Administrerar även för Sundsvalls och Gävles kontor inom musik.

  Marie Siwertsson

  Titel
  Utbildningsdministratör/Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  063142842
  Mail
  marie.siwertsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Östersund
  Beskrivning
  Sitter i Östersund och sköter om all administration inom musik samt lite egen verksamhet som faller utanför musik. Administrerar även för Sundsvalls och Gävles kontor inom musik.
 128. Mari Abrahamsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0733-839509
  Mail
  mari.abrahamsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag har arbetat som administratör/koordinator i Sensus sedan augusti 2000. Sedan hösten 2010 administrerar jag åt Kyrkteamet vars inriktning är Svenska Kyrkan och EFS.
 129. Medis 5 är en kulturverksamhet för personer med lindriga intellektuella funktionsnedsättningar. 
Se gärna 
www.medis5.se
www.teatersurra.se
www.scenmedis5.se

  Mats Eriksson

  Titel
  Föreståndare Medis 5
  Telefon
  0767799769
  Mail
  Mats.Eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Medis 5 är en kulturverksamhet för personer med lindriga intellektuella funktionsnedsättningar. Se gärna www.medis5.se www.teatersurra.se www.scenmedis5.se
 130. Mats Polsten

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Kyrka
  Telefon
  0706324935
  Mail
  mats.polsten@sensus.se
  Plats
  Sensus Karlskrona
  Beskrivning
  Är verksamhetsutvecklare för kyrkliga organisationer i Blekinge och nordöstra Skåne.
 131. Jag skapar affischer, annonser, foldrar, flyers och andra trycksaker. Gör nyhetsbrev och administrerar våra sociala medier. Redaktör för webben och intranätet.

  Mattias Jonsson

  Titel
  Informatör
  Telefon
  018661962
  Mail
  mattias.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag skapar affischer, annonser, foldrar, flyers och andra trycksaker. Gör nyhetsbrev och administrerar våra sociala medier. Redaktör för webben och intranätet.
 132. Vi ska tillsammans med barn i åldrarna 6-16 år hitta på kreativa lösningar för kartläggning av simhallar och bibliotek - utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv. Perspektivbyrån undersöker frågor som: Hur uppfattar barn miljön och atmosfären i dessa verksamheter? Känner de sig trygga och välkomna? Och kan de oavsett funktion, kropp, identitet, socioekonomi, religion ta del av alla aktiviteter som erbjuds?

För övrigt är jag teaterregissör och skådespelare.

  Mia Westin

  Titel
  Metodutvecklare PERSPEKTIVBYRÅN
  Telefon
  0705865286
  Mail
  maria.westin@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Vi ska tillsammans med barn i åldrarna 6-16 år hitta på kreativa lösningar för kartläggning av simhallar och bibliotek - utifrån ett tillgänglighets- och jämlikhetsperspektiv. Perspektivbyrån undersöker frågor som: Hur uppfattar barn miljön och atmosfären i dessa verksamheter? Känner de sig trygga och välkomna? Och kan de oavsett funktion, kropp, identitet, socioekonomi, religion ta del av alla aktiviteter som erbjuds? För övrigt är jag teaterregissör och skådespelare.
 133. Mia Ås

  Titel
  Versamhetsutvecklare
  Telefon
  0702750807
  Mail
  maria.as@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med inriktning svenska kyrkan, kyrkliga organisationer och kultur.
 134. Projekt Sacer är ett samarbete mellan Sensus studieförbund och Lunds stift och ingår som en del i stiftsprojektet ”Prostvisitationer och kyrkliga inventarier”. Projektet syftar till att hjälpa församlingarna att gå över till Svenska kyrkans digitala databas för kyrkliga inventarier SACER. Finansiering sker med hjälp av kyrkoantikvarisk ersättning och kyrkobyggnadsbidrag.

Vi utbildar stiftets församlingar i hur SACER fungerar och kan användas som ett arbetsredskap. Vi hjälper också till med digitalisera äldre inventarieförteckningar genom att bland annat inventera församlingarnas kyrkor för att fotografera och dokumentera varje enskilt föremål med kulturhistoriskt värde. Föremålen kan vara alltifrån ett medeltida krucifix till en duk från 70-talet som kyrkans syförening har vävt och skänkt.

  Micaela Eriksson

  Titel
  Projektledare
  Telefon
  0704600317
  Mail
  micaela.eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Projekt Sacer är ett samarbete mellan Sensus studieförbund och Lunds stift och ingår som en del i stiftsprojektet ”Prostvisitationer och kyrkliga inventarier”. Projektet syftar till att hjälpa församlingarna att gå över till Svenska kyrkans digitala databas för kyrkliga inventarier SACER. Finansiering sker med hjälp av kyrkoantikvarisk ersättning och kyrkobyggnadsbidrag. Vi utbildar stiftets församlingar i hur SACER fungerar och kan användas som ett arbetsredskap. Vi hjälper också till med digitalisera äldre inventarieförteckningar genom att bland annat inventera församlingarnas kyrkor för att fotografera och dokumentera varje enskilt föremål med kulturhistoriskt värde. Föremålen kan vara alltifrån ett medeltida krucifix till en duk från 70-talet som kyrkans syförening har vävt och skänkt.
 135. Jag jobbar med musik på Sundsvallskontoret bl.a. med många band/projekt och livearrangemang. Privat spelar jag med två band The Confusions & Kolbacken.

  Mikael Andersson-Knut

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  060149434
  Mail
  mikael.andersson-knut@sensus.se
  Plats
  Sensus Sundsvall
  Beskrivning
  Jag jobbar med musik på Sundsvallskontoret bl.a. med många band/projekt och livearrangemang. Privat spelar jag med två band The Confusions & Kolbacken.
 136. Koordinator för musikverksamheten. Ansvarar för avtal som gäller IT och teknik. Regional datasupport.

  Mikael Kindstrand

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  0703055018
  Mail
  mikael.kindstrand@sensus.se
  Plats
  Sensus Norrköping
  Beskrivning
  Koordinator för musikverksamheten. Ansvarar för avtal som gäller IT och teknik. Regional datasupport.
 137. Jag är en energisk och glad kille som gillar att ha många bollar i luften. Jag slutför det jag tar på mig och brinner för det jag gör. Har arbetat heltid som musiker och ljudtekniker i 18 år innan jag började på Sensus. Driver en ljud & ljusuthyrningsfirma "Ljudlagret" på sidan av Sensus.

  Mikael Olsson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0704624947
  Mail
  mikael.olsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Jag är en energisk och glad kille som gillar att ha många bollar i luften. Jag slutför det jag tar på mig och brinner för det jag gör. Har arbetat heltid som musiker och ljudtekniker i 18 år innan jag började på Sensus. Driver en ljud & ljusuthyrningsfirma "Ljudlagret" på sidan av Sensus.
 138. Mikael Sällström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706493760
  Mail
  Mikael.Sallstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Halmstad
  Beskrivning
  Arbetar med musik i Halmstad & har kontor på musikhuset i Halmstad där jag och min kollega Anna-Frida sitter. Ansvarar även för studion i musikhuset.
 139. Jag arbetar som ekonomiansvarig för region Uppsala-Härnösand och region Norra Norrland. Jag är även enhetschef för Staben i Uppsala-Härnösand vilket innebär regionala frågor kring lokaler, IT, ekonomi och personal.

  Monica Rilvén

  Titel
  Regionekonom
  Telefon
  018661968
  Mail
  monica.rilven@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar som ekonomiansvarig för region Uppsala-Härnösand och region Norra Norrland. Jag är även enhetschef för Staben i Uppsala-Härnösand vilket innebär regionala frågor kring lokaler, IT, ekonomi och personal.
 140. Monica Sjögren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0733839500
  Mail
  Monica.Sjogren@sensus.se
  Plats
  Sensus Gotland
  Beskrivning
  Arbetar som verksamhetsutvecklare och koordinator på Gotland.
 141. Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland.

  Noomie Wennstig

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0660266093
  Mail
  noomie.wennstig@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare i Kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan i Härnösands Stift och EFS-föreningar i EFS Mittnorrland.
 142. Ola Bengtsson

  Titel
  Telefon
  0470-70 73 18
  Mail
  Ola.Bengtsson@sensus.se
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare inom musik. Har varit på den posten sen mars 2010 men började som cirkelledare i början av 2009. Klinkar på klav i ett band baserat här i Växjö.
 143. Enhetschef för verksamhetsenheten i region Västra Sverige

  Ole Knudsen

  Titel
  Huvudansvarig projekt och externfinansierad verksamhet
  Telefon
  0704624852
  Mail
  ole.knudsen@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Enhetschef för verksamhetsenheten i region Västra Sverige
 144. Jag arbetar på 50% med ideella organisationer, kommuner & landsting inom bl.a. mänskliga rättigheter (MR), likabehandling och tillgänglighet. Jag är kontaktperson för RKUF, F!, IM, Tjejzonen, m.fl. På 50% arbetar jag för Antidiskrimineringsbyrån Uppsala (ADU) där jag bl.a. koordinerar nätverk såsom MR-nätverket och Framtidsskapet. Jag arbetar också med samverkan, opinionsbildning och folkbildande aktiviteter kopplat till antidiskriminering, likabehandling och normkritik.

  Olivia Novotny Bill

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Ideella enheten och Antidiskrimineringsbyrån Uppsala, ADU
  Telefon
  018661955
  Mail
  olivia.novotny.bill@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag arbetar på 50% med ideella organisationer, kommuner & landsting inom bl.a. mänskliga rättigheter (MR), likabehandling och tillgänglighet. Jag är kontaktperson för RKUF, F!, IM, Tjejzonen, m.fl. På 50% arbetar jag för Antidiskrimineringsbyrån Uppsala (ADU) där jag bl.a. koordinerar nätverk såsom MR-nätverket och Framtidsskapet. Jag arbetar också med samverkan, opinionsbildning och folkbildande aktiviteter kopplat till antidiskriminering, likabehandling och normkritik.
 145. Per Bäckman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Teamledare Kyrkteamet
  Telefon
  090142764
  Mail
  per.backman@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Erfarenhet av församlingsarbete och föreningsliv i Svenska kyrkan och EFS.
 146. Pia Lamberth

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0406645681
  Mail
  pia.lamberth@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
  Jag arbetar med öppet utbud, framförallt Kreativt skrivande, Måla mandala, Mindfulness i Rörelse, Gravidyoga, Mamma-bebisyoga, och Heliga danser. I det sistnämnda är jag också ledarutbildare och - fortbildare. Vidare har jag ett stort samarbete med Karma Yönten Ling (KYL) som tillsammans med oss erbjuder bl.a. Mindfulnessföreläsningar, föreläsningar av gästande lamor och allehanda cirklar samt arrangemang kring Tibetansk buddhism. Ledarutveckling och certifiering tillhör också mina uppgifter. Jag har också hand om en del kamratcirklar, bokcirklar och andra cirklar i hemmen. Jag arbetar halvtid.
 147. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare för musik och kultur i Västervik.

  Pierre Andersson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Musikhusansvarig Västervik. Ljudtekniker. Ljustekniker.
  Telefon
  0702895377
  Mail
  pierre.andersson@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare för musik och kultur i Västervik.
 148. Kreativ och lösningsorienterad verksamhetsutvecklare som ser möjligheter där andra kanske ser hinder

  Robert Ahlenius

  Titel
  Rock och pop ansvarig för västerbotten och norrbotten verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706479989
  Mail
  robert.ahlenius@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Kreativ och lösningsorienterad verksamhetsutvecklare som ser möjligheter där andra kanske ser hinder
 149. Sandra Hedman

  Titel
  Föreningssamordnare för integrationsprojektet Nätverk-Aktivitet-Delaktighet (NAD) Mellanskåne
  Telefon
  0760299386
  Mail
  sandra.hedman@sensus.se
  Plats
  Sensus Malmö
  Beskrivning
 150. Jobbar med musikverksamheten i Göteborg. Ansvarar för replokaler i Gårda och Gårdascenen.

  SaraBeata Hagström

  Titel
  Verksamhetsutvecklare musik
  Telefon
  0704104532
  Mail
  SaraBeata.Hagstrom@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jobbar med musikverksamheten i Göteborg. Ansvarar för replokaler i Gårda och Gårdascenen.
 151. Arbetar med folkbildningsverksamhet i samverkan med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Är samordnare för utbildning som rör barnkonsekvensanalys och särskild inriktning är barnrättsfrågor, rättighetsbaserat arbete, kyrkvärdskurser samt asyl-och flyktingfrågor. Jag är också kontaktperson för Rutbildning (normkritisk utbildning som rör frågor om tro, sexualitet och kön).

  Sara Björk

  Titel
  Verksamhetsutvecklare (tjänstledig)
  Telefon
  0721472024
  Mail
  sara.bjork@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Arbetar med folkbildningsverksamhet i samverkan med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Är samordnare för utbildning som rör barnkonsekvensanalys och särskild inriktning är barnrättsfrågor, rättighetsbaserat arbete, kyrkvärdskurser samt asyl-och flyktingfrågor. Jag är också kontaktperson för Rutbildning (normkritisk utbildning som rör frågor om tro, sexualitet och kön).
 152. Verksamhetsutvecklare med inriktning på projekt och med aktivitetshuset Tegelbruket som fokus. Har fördjupad kompetens inom grafisk design, layout, webb, sociala medier, tekniska lösningar och annat i den digitala världen.

  Siavash Vatanijalal

  Titel
  Verksamhetsutvecklare / Projektledare
  Telefon
  0720155508
  Mail
  siavash.vatanijalal@sensus.se
  Plats
  Sensus Örebro
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare med inriktning på projekt och med aktivitetshuset Tegelbruket som fokus. Har fördjupad kompetens inom grafisk design, layout, webb, sociala medier, tekniska lösningar och annat i den digitala världen.
 153. Siw Aspman

  Titel
  Utbildningsdministratör
  Telefon
  0660266082
  Mail
  siw.aspman@sensus.se
  Plats
  Sensus Örnsköldsvik
  Beskrivning
  Arbetar med närvarolistor till studiecirklar och kurser på Örnsköldsviks kontoret.
 154. Sofia Hultman

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik i kyrkan
  Telefon
  0721415969
  Mail
  Sofia.Hultman@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag vikarierar under nästan ett år som verksamhetsutvecklare, kyrkomusik. Jag är kontaktperson för körledare och kyrkomusiker i kyrkan och deras verksamhet.
 155. Jag sitter på Uppsalakontoret men jobbar över hela länet, Enköping, Östhammar, Tierp, Kungsängen etc. med musikfrågor, replokaler, spelningar och studioinspelningar. 

  Staffan Ljunggren

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  018661958
  Mail
  staffan.ljunggren@sensus.se
  Plats
  Sensus Uppsala
  Beskrivning
  Jag sitter på Uppsalakontoret men jobbar över hela länet, Enköping, Östhammar, Tierp, Kungsängen etc. med musikfrågor, replokaler, spelningar och studioinspelningar. 
 156. Jag jobbar i Kyrkteamet, Stockholm-Gotland.
Kontaktperson för ett antal församlingar
Min speciella kompetens/inrikning främst på konfirmand och ledarutbildningssidan. 
Jobbar också med Sensus interna Ledarutveckling, ledararutbildning grund.
Utbildar bland annat i:
SDI, (strength deployment invetory) ett verktyg som skapar förståelse för dina personliga styrkor och mellanmänskliga relationer (beteendestilar).
FIRO OCH IMGD, två teorier som handlar om gruppens utveckling.
BKA, Barnkonsekvensanalys i Svenska kyrkan.
Teambuilding och ledarutbildningar mm
Jag är utbildad processledare och jobbar aktivt som det.

Har tidigare jobbat i Svenska kyrkan i ca. 20 år som pedagog i fyra olika församlingar, så jag har hygglig koll på Svenska kyrkan och dess organisation. 
Läser teologi och har en nästan färdig teo.l kand.

  Stefan Elmer

  Titel
  Verksamhetsutveckalre
  Telefon
  0728532597
  Mail
  Stefan.Elmer@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Slussen
  Beskrivning
  Jag jobbar i Kyrkteamet, Stockholm-Gotland. Kontaktperson för ett antal församlingar Min speciella kompetens/inrikning främst på konfirmand och ledarutbildningssidan. Jobbar också med Sensus interna Ledarutveckling, ledararutbildning grund. Utbildar bland annat i: SDI, (strength deployment invetory) ett verktyg som skapar förståelse för dina personliga styrkor och mellanmänskliga relationer (beteendestilar). FIRO OCH IMGD, två teorier som handlar om gruppens utveckling. BKA, Barnkonsekvensanalys i Svenska kyrkan. Teambuilding och ledarutbildningar mm Jag är utbildad processledare och jobbar aktivt som det. Har tidigare jobbat i Svenska kyrkan i ca. 20 år som pedagog i fyra olika församlingar, så jag har hygglig koll på Svenska kyrkan och dess organisation. Läser teologi och har en nästan färdig teo.l kand.
 157. Susanne Klock

  Titel
  Mail
  Susanne.Klock@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm
  Beskrivning
  Döv stödkollega på den dagliga verksamheten hos Teckensurra, webbredaktion med döva, hörselskadade eller hörande och teckenspråkskunniga med flerfunktionsnedsättning. Inom Teckensurra verkställs intervjuer, fotografi, konst, filmning m.m. samt bedrivs redaktionsarbeten med produktioner som publiceras på webben.
 158. Verksamhetsutvecklare i kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan och EFS-föreningar.

  Svenning Forsling

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  026542657
  Mail
  svenning.forsling@sensus.se
  Plats
  Sensus Gävle
  Beskrivning
  Verksamhetsutvecklare i kyrkteamet. Jag arbetar med folkbildning i Svenska Kyrkan och EFS-föreningar.
 159. Sylvia Hansson

  Titel
  verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0317083908
  Mail
  sylvia.hansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Göteborg
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare med ideella föreningar och grupper såsom körer, musikgrupper, dansverksamhet, teater, kulturföreningar mm. Jag jobbar också med olika regionala kulturprojekt, utbildar i retorik och kommunikation, vuxenpedagogik, processledning och föreningsutveckling.
 160. Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom musik och kultur. Du hittar mig i främst Västervik, men håller även till i Norrköping ibland.

  Thomasine Eriksson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik
  Telefon
  0703516111
  Mail
  thomasine.eriksson@sensus.se
  Plats
  Sensus Västervik
  Beskrivning
  Jag jobbar som verksamhetsutvecklare inom musik och kultur. Du hittar mig i främst Västervik, men håller även till i Norrköping ibland.
 161. Thomas Hansson

  Titel
  Regionchef
  Telefon
  0470707306
  Mail
  thomas.hansson@sensus.se
  Plats
  Sensus Växjö
  Beskrivning
  Ansvarig för Sensus verksamhet och personal inom region Småland - Öland. Detta omfattar Jönköping, Kronobergs och Kalmar län.
 162. Tomas Jarhall

  Titel
  Teamledare Teckenspråk och tillgänglighet
  Telefon
  0704460313
  Mail
  tomas.jarhall@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm – Torkel Knutssonsgatan
  Beskrivning
  Ansvarar för teamet Teckenspråk och tillgänglighet. Hos oss finns en daglig verksamhet, Teckensurra. Den andra verksamhet inom vårt team erbjuder konsultativa lärare i teckenspråk. Uppdragen i teckenspråk finns främst inom skolvärlden.
 163. Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom områdena musik, kultur och ungdom i Dalarna samt verksamhetsledare inom området musik i Region Mellansverige...

  Tommy Persson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare inom området musik, kultur och ungdom samt Verksamhetsledare inom området musik.
  Telefon
  0703771334
  Mail
  tommy.persson@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Jag arbetar som verksamhetsutvecklare inom områdena musik, kultur och ungdom i Dalarna samt verksamhetsledare inom området musik i Region Mellansverige...
 164. Torsten Sundberg

  Titel
  Informatör
  Telefon
  0706571617
  Mail
  torsten.sundberg@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Filmar och fotar och redigerar - och tar gärna sådana uppdrag i hela organisationen. Har kontakt med vårt profilföretag Prendo och med formgivare och tryckerier. Deltar som kommunikatör i olika projekt, bland andra fackliga projektet.
 165. Tove Liliequist

  Titel
  Pedagog, Brytiga böcker
  Telefon
  0703662768
  Mail
  Tove.Liliequist@sensus.se
  Plats
  Sensus Umeå
  Beskrivning
  Arbetar som pedagog i det normkritiska projektet Brytiga böcker som drivs av Rättighetscentrum Västerbotten och Sensus studieförbund och finansieras av Arvsfonden.
 166. Jag jobbar med kör, kyrkomusiker/körledare och sång- och talspörsmål 
över hela regionen, Östergötland/ N.Småland. 
Jag finns också tillgänglig som processledare och Antiaging-för röstenpedagog.

  Ulla Jacobsson Werner

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  0706727516
  Mail
  ulla.jacobsson.werner@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag jobbar med kör, kyrkomusiker/körledare och sång- och talspörsmål över hela regionen, Östergötland/ N.Småland. Jag finns också tillgänglig som processledare och Antiaging-för röstenpedagog.
 167. Jag jobbar som koordinator i region Mellansverige med utgångspunkt från Sensus lokalkontor i Karlstad.

  Ulrica Jonsson

  Titel
  Koordinator
  Telefon
  054137104
  Mail
  ulrica.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus Värmland
  Beskrivning
  Jag jobbar som koordinator i region Mellansverige med utgångspunkt från Sensus lokalkontor i Karlstad.
 168. Jag samordnar Sensus fackförbundssamarbeten på nationell nivå och utvecklar samt genomför utbildningar riktade mot fackförbunden.

  Ulrika Erksell

  Titel
  Nationell verksamhetsutvecklare, Fackförbund
  Telefon
  084061632
  Mail
  Ulrika.Erksell@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag samordnar Sensus fackförbundssamarbeten på nationell nivå och utvecklar samt genomför utbildningar riktade mot fackförbunden.
 169. Jag arbetar med relationer med Svenska kyrkan, EFS och kyrkliga organisationer på nationell nivå.

  Ulrika Jonsson

  Titel
  Hemvistledare relationer och marknad
  Telefon
  0733936866
  Mail
  ulrika.jonsson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med relationer med Svenska kyrkan, EFS och kyrkliga organisationer på nationell nivå.
 170. Ulrika Wiborgh

  Titel
  Verksamhetsutvecklare
  Telefon
  023794942
  Mail
  ulrika.wiborgh@sensus.se
  Plats
  Sensus Borlänge
  Beskrivning
  Arbetar med Sensus samtliga ideella medlemsorganisationer i Mellansverige (inklusive Kyrkliga organisationer). Är kontaktperson gällande ideella organisationer i Sensus Mellansverige. Arbetar även inom Rättighetscentrum Dalarna, en antidiskrimineringsbyrå där Sensus Mellansverige är huvudman.
 171. Jag arbetar med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Särskild inriktning är Hållbar utveckling/hållbarhet, Idealitet och Lärande i organisationer och församlingar. Har erfarenhet av ledarskap, barnrättsperspektiv och mångfaldsfrågor. Jag arbetar också med att processleda delar av Sensus vidare organisering.

  Urban Hermansson

  Titel
  Verksamhetsutvecklare och pedagogisk processledare
  Telefon
  0733839506
  Mail
  urban.hermansson@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Jag arbetar med Svenska kyrkan och tillhörande organisationer. Särskild inriktning är Hållbar utveckling/hållbarhet, Idealitet och Lärande i organisationer och församlingar. Har erfarenhet av ledarskap, barnrättsperspektiv och mångfaldsfrågor. Jag arbetar också med att processleda delar av Sensus vidare organisering.
 172. Yacoub Maraha

  Titel
  Verksamhetsstöd (tjänstledig)
  Telefon
  0722297681
  Mail
  Yacoub.Maraha@sensus.se
  Plats
  Sensus Stockholm
  Beskrivning
  Jag har jobbat på Sensus Sto-Got sedan 2011 och trivs väldigt bra Under åren har jag haft varierande arbetsuppgifter såsom vaktmästare, it-support, recptionist, praktikhandledning och etableringslots Jag trivs väldigt bra i mitt arbete och med mina kollegor
 173. Positiv, glad, självständig, utåtriktad och har god analytisk förmåga. Goda kunskaper om kundbemötande och god service. Goda sociala kompetenser och nätverkningsförmåga. Goda kunskaper om folkbildning och bildning, civilsamhälle, integration, mångfald, islamofobi, afrofobi, ledarskap, organisationsutveckling, fred och konfliktlösning. Lång erfarenhet av projektledning. Stort engagemang för samhällsfrågor. Intresserad av internationell politik och i synnerhet Mellanöstern, Afrikas horns- och Nordiska länders politik och fredshistoria.

  Yasin Ahmed

  Titel
  Verksamhetsutvecklare samt nationell samordnare för Sveriges multireligiösa guider
  Telefon
  0730688840
  Mail
  yasin.ahmed@sensus.se
  Plats
  Sensus riksförbund
  Beskrivning
  Positiv, glad, självständig, utåtriktad och har god analytisk förmåga. Goda kunskaper om kundbemötande och god service. Goda sociala kompetenser och nätverkningsförmåga. Goda kunskaper om folkbildning och bildning, civilsamhälle, integration, mångfald, islamofobi, afrofobi, ledarskap, organisationsutveckling, fred och konfliktlösning. Lång erfarenhet av projektledning. Stort engagemang för samhällsfrågor. Intresserad av internationell politik och i synnerhet Mellanöstern, Afrikas horns- och Nordiska länders politik och fredshistoria.
 174. Jag är verksamhetsutvecklare inom musik och kultur i Linköping. Jag jobbar med att arrangera evenemang samt föreningsverksamhet av olika slag. Kan även hjälpa till med cirklar inom musik, DJ:ing, studioinspelning samt ljudredigering. Kan även bild- samt videoredigering om efterfrågan finns. Tveka inte att höra av dig!

  Yasmine Lindgren-Widholm

  Titel
  Verksamhetsutvecklare Musik/Kultur
  Telefon
  0728570052
  Mail
  yasmine.lindgren-widholm@sensus.se
  Plats
  Sensus Linköping
  Beskrivning
  Jag är verksamhetsutvecklare inom musik och kultur i Linköping. Jag jobbar med att arrangera evenemang samt föreningsverksamhet av olika slag. Kan även hjälpa till med cirklar inom musik, DJ:ing, studioinspelning samt ljudredigering. Kan även bild- samt videoredigering om efterfrågan finns. Tveka inte att höra av dig!
x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.